- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.581
Hmmm anladım ben de su an adet dönemindeyim nasipse deneme yapmayı düşünüyorum denemenin oldugu ay olumsuz bi etkisi olur mu sizce yapsam mıCanım İncir yumu kaliteli yapıyor ve geliştiriyor. Benim adet döngüm uzun olduğu için yumu hızlandırıp adeti düzene sokar diye kür yaptım. Adetin bittiği gün 2 3 tane inciri 1 su bardağı suda 5 dkk kaynatıp dibe çökene kadar bekledim sonra suyunu süzüp ılıyınca içtim sabah aç karnına 5 gün boyunca bu şekilde tükettim.
Canım benim bildiğim kadarıyla bir sakıncası yok. Adetin düzenliyse kür olarak yapmana gerek yok bence akşamları yada sabahları 1 2 tane direk yiyebilirsin. Fazlası prolaktin hormonunu yükseltiyor diye biliyorum fazlası herşeyde olduğu gibi bununda zarar olabilirHmmm anladım ben de su an adet dönemindeyim nasipse deneme yapmayı düşünüyorum denemenin oldugu ay olumsuz bi etkisi olur mu sizce yapsam mı
Canim bal tarcın ve çörek otuda baya olginlastiriyo ibrahim saracoglunjn tarifi var nette ona bak istersen oda cok etkili .. incirlerle beraber havucu da sanki kaynatip suyunu icmen gerwkiyo ben oyle hatirliyom ilk gebelikte denemiştimÇok iyi anlıyorum seni canım inan ki sürekli o baskı içinde yaşıyoruz ama ben kimseyi takmıyorum taa en başından beri ben kendim için eşim için kızlarım için bi erkek evlat istiyorum Rabbim isteyen herkesle birlikte bizr da nasip etsin inşallah
Canım sabahları aç karnına içtim kahvaltıdan yarım saat önce sonra kahvaltı yaptım 5 gün boyunca kalan posalarını da yedim hatta çok severim incirisürekli de havuç yiyorum sence günde bir iki tane de akşamları çerez niyetine yesem mi inciri yoksa bırakıyım mı?
Bu haftalarda kızlarda da aynı böyle çıkıntı oluyorErkek anneleri yardım lütfen bu haftalar cinsiyet için erken ama doktor erkeğe benzetti. Benim de ilk bebişim kız, tabiki önce sağlıklı olsunlar ama Rabbim ikisini de tattırırsa ne alaerkek anne adayları ve erkek anneleri bir bakabilirmi ultrason resmine acaba Eki Görüntüle 2674294
hoşgeldin giz gözüm yollarda kaldiNeden ne oldu? Moralin neden bozuk?
Bal tarçın çörekotunu da duydum canım İncir sevdiğim için onu yapasım geldiCanim bal tarcın ve çörek otuda baya olginlastiriyo ibrahim saracoglunjn tarifi var nette ona bak istersen oda cok etkili .. incirlerle beraber havucu da sanki kaynatip suyunu icmen gerwkiyo ben oyle hatirliyom ilk gebelikte denemiştim
Valla cnm erken doğum riskim var ki daha 19 haftalık doğum mu düşük mü sen karar verAsbei canım ne yaptın gittin mi doktora? Herşey yolunda inşaAllah
Canım çok geçmiş olsunValla cnm erken doğum riskim var ki daha 19 haftalık doğum mu düşük mü sen karar versancım var biraz ve aşağı doğru baskı oluyır arada bebeğin başı rahim ağzında. Öyle ilaç kullanıyorum inşallah işe yarar
Aynı durumdayız sizinlekızlar hiç ümidinizi kaybetmeyin Allah hayırlı zamanda vericektir.Yumurtalama günümde korunmasız tek cinsel ilişki oldu .12 saat içinde ertesi gün hapı aldım biliyosunuz ki koruma %90 ama Allah ol dedi ve oldu yani. sakın ümidinizi kaybetmeyin.
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah durdururlar zamanında gelir kuzuşunValla cnm erken doğum riskim var ki daha 19 haftalık doğum mu düşük mü sen karar versancım var biraz ve aşağı doğru baskı oluyır arada bebeğin başı rahim ağzında. Öyle ilaç kullanıyorum inşallah işe yarar
Yok açılma yok dedi. sadece sancı ve baskı var. İlaçları kullan dinlen ve boş su iç dediCanım çok geçmiş olsun
Yatman lazım bacaklarını biraz yükseğe koyup.
Doktora gittiğin de mutlaka pelvik mesafesini ölçmüştür ve açılma olsa söylerdi. Korkma kanaldan çok kolay çıkıyorlar.
Bol su iç ve dinlen Allahın izniyle kendiliğinden düzene girer.
Bu ara üst üste çok şey yaşadın ve yoruldun muhtemelen tetiklemiştir. Hemen en kötüsünü düşünme
Erkek anneleri yardım lütfen bu haftalar cinsiyet için erken ama doktor erkeğe benzetti. Benim de ilk bebişim kız, tabiki önce sağlıklı olsunlar ama Rabbim ikisini de tattırırsa ne alaerkek anne adayları ve erkek anneleri bir bakabilirmi ultrason resmine acaba Eki Görüntüle 2674294
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla atlatırsın bol su iç dikkat et kendineValla cnm erken doğum riskim var ki daha 19 haftalık doğum mu düşük mü sen karar versancım var biraz ve aşağı doğru baskı oluyır arada bebeğin başı rahim ağzında. Öyle ilaç kullanıyorum inşallah işe yarar
Var daha cnm bugun daha yapma. Yarin bi tane daha yapatsin. Baya yava gidiyor senin
Saol cnm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla atlatırsın bol su iç dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?