Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hmmm anladım ben de su an adet dönemindeyim nasipse deneme yapmayı düşünüyorum denemenin oldugu ay olumsuz bi etkisi olur mu sizce yapsam mı

Hmmm anladım ben de su an adet dönemindeyim nasipse deneme yapmayı düşünüyorum denemenin oldugu ay olumsuz bi etkisi olur mu sizce yapsam mı
Canım benim bildiğim kadarıyla bir sakıncası yok. Adetin düzenliyse kür olarak yapmana gerek yok bence akşamları yada sabahları 1 2 tane direk yiyebilirsin. Fazlası prolaktin hormonunu yükseltiyor diye biliyorum fazlası herşeyde olduğu gibi bununda zarar olabilir

Canim bal tarcın ve çörek otuda baya olginlastiriyo ibrahim saracoglunjn tarifi var nette ona bak istersen oda cok etkili .. incirlerle beraber havucu da sanki kaynatip suyunu icmen gerwkiyo ben oyle hatirliyom ilk gebelikte denemiştim

Kızlar Allah'ım beni bu bebekle sınamasın çok pişmanım Hayata ile bağlantım kesildi çocuklar ile ilgilenemiyorum hiç bir yaptığımdan zevk almıyorum hep hasta gibi oldum Kendimi başka biri gibi algılıyorum doktora gittim bebeği görünce hiç heyecanlanamadım mesalar hiç gelsin istemiyorum gibi psikolojim bozuldu birde yerimden kalkasım yok normalde günde bir saat spor yapardım yürürdüm kızlar ile etkinlik filan yapardım şimdi içime çekildim pişnanlik yaşıyorum

Bu haftalarda kızlarda da aynı böyle çıkıntı oluyor
En iyisi yandan bakmak çünkü paralel çıkıntıysa genelde kız, yukarı doğru açılıysa erkek oluyor. Nub teorisine bi bak istersen canım

Canim bal tarcın ve çörek otuda baya olginlastiriyo ibrahim saracoglunjn tarifi var nette ona bak istersen oda cok etkili .. incirlerle beraber havucu da sanki kaynatip suyunu icmen gerwkiyo ben oyle hatirliyom ilk gebelikte denemiştim
Bal tarçın çörekotunu da duydum canım İncir sevdiğim için onu yapasım geldi gün içinde havuç yiyorum bol bol

Canlar kızlarım hamileliğime bir sevindiler ki anlatamam şimdiden sanki erkekmiş gibi sünnet düğünü hayalleri kuruyorlar. Birisi diyor kına tepsisini ben taşırım diğeri diyor ben şöyle bir elbise giyerim saçımı söyle yaptırırım. Netten sünnet düğünü izliyorlar sürekli. Rabbim heveslerini kursaklarında bırakmasın inşallah. Çok duygulanıyorum onların bu hallerini görünce

Asbei canım ne yaptın gittin mi doktora? Herşey yolunda inşaAllah
Valla cnm erken doğum riskim var ki daha 19 haftalık doğum mu düşük mü sen karar ver sancım var biraz ve aşağı doğru baskı oluyır arada bebeğin başı rahim ağzında. Öyle ilaç kullanıyorum inşallah işe yarar

Canım çok geçmiş olsun
Yatman lazım bacaklarını biraz yükseğe koyup.
Doktora gittiğin de mutlaka pelvik mesafesini ölçmüştür ve açılma olsa söylerdi. Korkma kanaldan çok kolay çıkıyorlar.
Bol su iç ve dinlen Allahın izniyle kendiliğinden düzene girer.
Bu ara üst üste çok şey yaşadın ve yoruldun muhtemelen tetiklemiştir. Hemen en kötüsünü düşünme

Aynı durumdayız sizinle çok küçük bir ihtimaldi oldu

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah durdururlar zamanında gelir kuzuşun

Yok açılma yok dedi. sadece sancı ve baskı var. İlaçları kullan dinlen ve boş su iç dedi

Benim 10. Haftada buna çok benzeyen usg fotom var doktor da bacak arasını çekip vermişti ama kordonla karıştırmış gönlünüzden geçen olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla atlatırsın bol su iç dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…