Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çok geçmiş olsun. İnsallah bebeğin sana tutunur. Dikkat et kendine kalkma daha çok erken

Yok açılma yok dedi. sadece sancı ve baskı var. İlaçları kullan dinlen ve boş su iç dedi
Canım su gerçekten çok önemli sakın ihmal etme sancıyı çok tetikliyor. Açılma olmadıkça korkma Allahın izniyle. Hatta birkaç cm açılmada bile ilaçla durdurabiliyorlar doğumu. Bol bol dinlen. Bizde dua edelim senin için.

Ay cnm benm çok saol iyiki sizin gibi arkadaşlar edinmişim

Canım kuru incirmi yaş incirmi

Herkese merabalar bende 15 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. Ovülasyon takibi yaparak gebe kaldım. Pik olan 2 gün ve silinme olan 1 gün deneme yaptık yani 3 gün deneme oldu. Bu cumartesi cinsiyetimizi öğreneceğiz rüyamda kız erkek karışık görüyorum bakalım ne olacak. Görümcemin 3 kızı oldugu için kaynanam ve görümcemde seninde kızın olacak hissediyorum diyip duruyor sırf bundan dolayı bi oğlum olsun istiyorum başka cocuk yaparsam hepsi kız olabilir yeterki onların çenesi kapansın

Pek anlamadım bu bacak arası fotosu mu? Erkeğe benzetmisse Allah'ın izni ile erkektir canım. Benim ekranda da böyle bir nokta gibi bir şey gösterip erkek gibi demişti

Canim ben de senin gibiydim. Başım yerden kalkmıyordu bir buçuk aydır. Annemde kaldım bu sürede. Yüzüm hiç gülmedi.Onlari çok özlemiş olmama rağmen onlarla zaman geçirmedim. Orda kaldığım dönemden zevk alamadım.Çocuklarımı hep annem yıkadı pakladi. İntihar düşüncesi bile oluştu diyebilirim Allah affetsin. Hayat anlamsız, gereksiz gibiydi. Tansiyonum dipteydi 6-3lerdeydi hergün günde kaç kezi. Dört beş gün önce eve döndüm. Valizimi boşaltmak, çocuklara yemek yapmak tam bir eziyet oldu. Dokunsalar ağlayacak durumdaydım ki ağlıyordum da. Tanıdığım herkesi arayıp bana yardım edin depresyondayım ben bu bebeği istemiyorum galiba doğduktan sonra da bakamam diyesim geliyordu. Allah affetsin doğmamalı diye düşünmeye basladimsonra kendi kendime istediğim cinsiyet değil o yüzden bunalıma girdim diye düşünmeye başladım. Oysa inançlı, teslim olmayı bilen bir insanım. Ama sebep arıyordum ruh halime. Dün doktora gittim muayene için kan değerlerimi goren doktor şok oldu. Sen nasıl bu hale geldin, ne bu deyip kizdi. Yürümem bile mucizeymiş. Sonra damardan demir takviyesi almak zorunda olduğumu söyledi.250 cc serumla demir ilacıni karıştırıp 1,5 saatte verdiler. Dün ile bugünüm arasında inanılmaz fark var. Sanki kararmış dünyama aydınlık geldi. İnanmazsın ama ölüm çok cazip geliyordu o dönem. Gözüm Allah muhafaza geride kalacak çocuklarımı bile görmüyordu bu halimin kimseye faydası yok ki diyordum. Şimdi daha iyiyim. İnşallah çok daha da iyi olacağım. Bebegimi uzmemisimdir inşallah. Çok uzun yazdım ama yaşadıklarımı anlatmayak sana destek olmak istedim. Yalnız değilsin sana tavsiyem detaylı bir tahlil yaptır kansızlık depresyona sokuyor. Senin de bu ruh halinde olman bundan kaynağı olabilir.

Hayırdır canım ya üzme kendini bebeğine yazık sağlık sorunu yoktur inşallah bebeğinin rabbim gönlümüzdekini hayırlı ve nasip etsin inşallah gülümse lütfen

Canım bende buna benzer hisleri hamile olduğumu öğrendiğim dönem yaşadım. İnanamadım. Küçük bebeğim var, gurbetteyim, hepsine nasıl yetişirim dedim hepsini kafaya taktım. Sanırım bir ay hiç gülmedim gibi birşey. Bir de virüsten dolayı evlere kapandığımız döneme denk geldi iyice depresif olmuştum. Ki dediğin gibi farkındayım herşey Allahtan, nasibi varmış gelmiş. Tevekkül olmaya çalıştım ama işte içten içe de hiç istemedim bebeği. Bunları kendimle konuşmaya bile korktum. Bastırdım sadece. Tabii vitaminlere, takviyelere başlamak bana da iyi geldi. Günden güne düzeldim çok şükür. Dediğin gibi bazen vücuttaki eksikliklerde insanı depresyona sürüklüyor. Şimdi öyle hissetmiyorum artık çok şükür. Korkularım var tabii hepsine güzel bakabilecek miyim gibi... ama bir bebeğimiz olacak inşaAllah ve sırf bu bile tebessüm etmek için yeter diyorum kendime

Canım ben orayada yazdım ikinci idrarla yapıcaksın sabah ilk idrar yap tuvalete bekle iki saat ikinci idrarla yap testini yoksa yanlış çıkar bende 5 aydır takip yapıyorum olmuyor tecrübe Li sayılırım biraz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…