- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.601
Günde 1 tane yapıyorum zaten canımVar daha cnm bugun daha yapma. Yarin bi tane daha yapatsin. Baya yava gidiyor senin
Canım çok geçmiş olsun. İnsallah bebeğin sana tutunur. Dikkat et kendine kalkma daha çok erkenValla cnm erken doğum riskim var ki daha 19 haftalık doğum mu düşük mü sen karar versancım var biraz ve aşağı doğru baskı oluyır arada bebeğin başı rahim ağzında. Öyle ilaç kullanıyorum inşallah işe yarar
Canım su gerçekten çok önemli sakın ihmal etme sancıyı çok tetikliyor. Açılma olmadıkça korkma Allahın izniyle. Hatta birkaç cm açılmada bile ilaçla durdurabiliyorlar doğumu. Bol bol dinlen. Bizde dua edelim senin için.Yok açılma yok dedi. sadece sancı ve baskı var. İlaçları kullan dinlen ve boş su iç dedi
Sabah yaptım çok silikti canım gece çatlamış galiba ilişki sırasında yada sonrasında sabah kalktım ilk idrar ile yapmadım saat 11 de yaptım t belli belirsiz kalmıştıPik devam ederse bi deneme daha olsun evet cnm
Öyle cnm malesef. Teşekkür ederim Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun. İnsallah bebeğin sana tutunur. Dikkat et kendine kalkma daha çok erken
Canım su gerçekten çok önemli sakın ihmal etme sancıyı çok tetikliyor. Açılma olmadıkça korkma Allahın izniyle. Hatta birkaç cm açılmada bile ilaçla durdurabiliyorlar doğumu. Bol bol dinlen. Bizde dua edelim senin için.
Cok gecmisnolsun canim dikkat et kendineAy cnm benm çok saol iyiki sizin gibi arkadaşlar edinmişim
Canım kuru incirmi yaş incirmiCanım İncir yumu kaliteli yapıyor ve geliştiriyor. Benim adet döngüm uzun olduğu için yumu hızlandırıp adeti düzene sokar diye kür yaptım. Adetin bittiği gün 2 3 tane inciri 1 su bardağı suda 5 dkk kaynatıp dibe çökene kadar bekledim sonra suyunu süzüp ılıyınca içtim sabah aç karnına 5 gün boyunca bu şekilde tükettim.
Açılma yoksa korkma canım geçer inşallahYok açılma yok dedi. sadece sancı ve baskı var. İlaçları kullan dinlen ve boş su iç dedi
Saol cnm teşekkür ederimCok gecmisnolsun canim dikkat et kendine
Yok cnm açılma yok zaten şuan sadece o eksikAçılma yoksa korkma canım geçer inşallah
Geçmiş olsun Cnm sağlıkla kavuş yavrunaSaol cnm teşekkür ederim
Kuru incir canımCanım kuru incirmi yaş incirmi
Pek anlamadım bu bacak arası fotosu mu? Erkeğe benzetmisse Allah'ın izni ile erkektir canım. Benim ekranda da böyle bir nokta gibi bir şey gösterip erkek gibi demiştiErkek anneleri yardım lütfen bu haftalar cinsiyet için erken ama doktor erkeğe benzetti. Benim de ilk bebişim kız, tabiki önce sağlıklı olsunlar ama Rabbim ikisini de tattırırsa ne alaerkek anne adayları ve erkek anneleri bir bakabilirmi ultrason resmine acaba Eki Görüntüle 2674294
Canim ben de senin gibiydim. Başım yerden kalkmıyordu bir buçuk aydır. Annemde kaldım bu sürede. Yüzüm hiç gülmedi.Onlari çok özlemiş olmama rağmen onlarla zaman geçirmedim. Orda kaldığım dönemden zevk alamadım.Çocuklarımı hep annem yıkadı pakladi. İntihar düşüncesi bile oluştu diyebilirim Allah affetsin. Hayat anlamsız, gereksiz gibiydi. Tansiyonum dipteydi 6-3lerdeydi hergün günde kaç kezi. Dört beş gün önce eve döndüm. Valizimi boşaltmak, çocuklara yemek yapmak tam bir eziyet oldu. Dokunsalar ağlayacak durumdaydım ki ağlıyordum da. Tanıdığım herkesi arayıp bana yardım edin depresyondayım ben bu bebeği istemiyorum galiba doğduktan sonra da bakamam diyesim geliyordu. Allah affetsin doğmamalı diye düşünmeye basladimKızlar Allah'ım beni bu bebekle sınamasın çok pişmanımHayata ile bağlantım kesildi çocuklar ile ilgilenemiyorum hiç bir yaptığımdan zevk almıyorum hep hasta gibi oldum Kendimi başka biri gibi algılıyorum doktora gittim bebeği görünce hiç heyecanlanamadım mesalar hiç gelsin istemiyorum gibi psikolojim bozuldu birde yerimden kalkasım yok normalde günde bir saat spor yapardım yürürdüm kızlar ile etkinlik filan yapardım şimdi içime çekildim pişnanlik yaşıyorum
Hayırdır canım ya üzme kendini bebeğine yazık sağlık sorunu yoktur inşallah bebeğinin rabbim gönlümüzdekini hayırlı ve nasip etsin inşallah gülümse lütfenKızlar Allah'ım beni bu bebekle sınamasın çok pişmanımHayata ile bağlantım kesildi çocuklar ile ilgilenemiyorum hiç bir yaptığımdan zevk almıyorum hep hasta gibi oldum Kendimi başka biri gibi algılıyorum doktora gittim bebeği görünce hiç heyecanlanamadım mesalar hiç gelsin istemiyorum gibi psikolojim bozuldu birde yerimden kalkasım yok normalde günde bir saat spor yapardım yürürdüm kızlar ile etkinlik filan yapardım şimdi içime çekildim pişnanlik yaşıyorum
Canım bende buna benzer hisleri hamile olduğumu öğrendiğim dönem yaşadım. İnanamadım. Küçük bebeğim var, gurbetteyim, hepsine nasıl yetişirim dedim hepsini kafaya taktım. Sanırım bir ay hiç gülmedim gibi birşey. Bir de virüsten dolayı evlere kapandığımız döneme denk geldi iyice depresif olmuştum. Ki dediğin gibi farkındayım herşey Allahtan, nasibi varmış gelmiş. Tevekkül olmaya çalıştım ama işte içten içe de hiç istemedim bebeği. Bunları kendimle konuşmaya bile korktum. Bastırdım sadece. Tabii vitaminlere, takviyelere başlamak bana da iyi geldi. Günden güne düzeldim çok şükür. Dediğin gibi bazen vücuttaki eksikliklerde insanı depresyona sürüklüyor. Şimdi öyle hissetmiyorum artık çok şükür. Korkularım var tabii hepsine güzel bakabilecek miyim gibi... ama bir bebeğimiz olacak inşaAllah ve sırf bu bile tebessüm etmek için yeter diyorum kendimeCanim ben de senin gibiydim. Başım yerden kalkmıyordu bir buçuk aydır. Annemde kaldım bu sürede. Yüzüm hiç gülmedi.Onlari çok özlemiş olmama rağmen onlarla zaman geçirmedim. Orda kaldığım dönemden zevk alamadım.Çocuklarımı hep annem yıkadı pakladi. İntihar düşüncesi bile oluştu diyebilirim Allah affetsin. Hayat anlamsız, gereksiz gibiydi. Tansiyonum dipteydi 6-3lerdeydi hergün günde kaç kezi. Dört beş gün önce eve döndüm. Valizimi boşaltmak, çocuklara yemek yapmak tam bir eziyet oldu. Dokunsalar ağlayacak durumdaydım ki ağlıyordum da. Tanıdığım herkesi arayıp bana yardım edin depresyondayım ben bu bebeği istemiyorum galiba doğduktan sonra da bakamam diyesim geliyordu. Allah affetsin doğmamalı diye düşünmeye basladimsonra kendi kendime istediğim cinsiyet değil o yüzden bunalıma girdim diye düşünmeye başladım . Oysa inançlı, teslim olmayı bilen bir insanım. Ama sebep arıyordum ruh halime. Dün doktora gittim muayene için kan değerlerimi goren doktor şok oldu. Sen nasıl bu hale geldin, ne bu deyip kizdi . Yürümem bile mucizeymiş. Sonra damardan demir takviyesi almak zorunda olduğumu söyledi.250 cc serumla demir ilacıni karıştırıp 1,5 saatte verdiler. Dün ile bugünüm arasında inanılmaz fark var. Sanki kararmış dünyama aydınlık geldi. İnanmazsın ama ölüm çok cazip geliyordu o dönem . Gözüm Allah muhafaza geride kalacak çocuklarımı bile görmüyordu bu halimin kimseye faydası yok ki diyordum. Şimdi daha iyiyim. İnşallah çok daha da iyi olacağım. Bebegimi uzmemisimdir inşallah. Çok uzun yazdım ama yaşadıklarımı anlatmayak sana destek olmak istedim. Yalnız değilsin sana tavsiyem detaylı bir tahlil yaptır kansızlık depresyona sokuyor. Senin de bu ruh halinde olman bundan kaynağı olabilir.
Canım ben orayada yazdım ikinci idrarla yapıcaksın sabah ilk idrar yap tuvalete bekle iki saat ikinci idrarla yap testini yoksa yanlış çıkar bende 5 aydır takip yapıyorum olmuyor tecrübe Li sayılırım biraz yaniCanım sabah ilk idrar önerilmiyor ki ama herkes ilk idrarla yapma diyor
Ben sabah kalkıyorum ilk idrarı yapıp kahvaltı yapıyorum saat 16.00 ya kadar en az iki kez idrara çıkmış oluyorum onun üstüne de 2 3 saat bişey yemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?