Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben bu ay gidicem çatlamayı yakaladığım gün gidip baktırıcam çatlamışmı diye

Ayy canım ben yanlış anladım demek ki kusura bakma peki sabah erken mi yapmak lazım bu ay izinliyim evdeyim sabahları pek erken kalkamıyorum da saatleri nasıl ayarlamam lazım?

Günde 1 tane yapıyorum zaten canım yavaş gitmesi çok normal insan 45 günden aşağı adet olmayınca böyle oluyor işte
Ben hiç yapmıyom o yüzden, bekliyom en azından bi ufak ağrım bişiy başlasın ortalama 40 günde bi adet görüyoz bacım fuzuli testleri bitirme erken yumurtlamayız 2 defa yumurtladıgımızıda düşünmüyorum

Kız iyi de senin test en son baya koyuydu niye devam etmedin en azından 1 tane yapsaydın ilahi yaaa

çok geçmiş olsun RABBİM şafi ismiyle şifanı versin, yavrun hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah

Hayırdır canım ya üzme kendini bebeğine yazık sağlık sorunu yoktur inşallah bebeğinin rabbim gönlümüzdekini hayırlı ve nasip etsin inşallah gülümse lütfen
Çok şükür bir sağlık sorunu yok ama hiç mutlu değilim uyuyamıyorum halsiz yorgun biri oldum Rabbim içime refahlık versin.

Rabbim büyük yiyecek ekmeği
cevap için çok teşekkür ederim inanın bu gün iki saat ancak uyudum halsiz yorgun dolaşıyorum dudağımda uçuk çıktı vücut direncim düştü. Tahlil yaptırağım doktorda şöyledi İnşallah geçer

Çok üzüldüm arkadaşlar istenmeyen gebelik mıydı yoksa farklı cinsiyetten dolayı mı, lütfen kendinizi toparlayın o çocukların size ihtiyacı var bulantı vs aşırıysa serum takviye beslenme vs dikkat edin hamilelik yoga müzikleri ile ılık duş almak ve temiz havada yürüyüş, güzel düşünme güzel niyet, teslimiyet iyi geliyor Rabbimize sığının.

Dünya ya gelirken 1 milyon yumurta ile doğuyoruz ben ergenliğe kadar bu sayı 400 bine kadar düşüyormuş kabaca bir hesap yaparsak her ay aksatmadan sadece 1 tane vücuttan yumurta attığımızı düşün yılda 12 tane ise 400 bin / 12 ay =yaklaşık 333 yıl adet olmamız lazım. O yüzden saldığımız gibi 1 tane değil 1 ayda ortalama 100 civarı yumurta atıyoruz kimi regl ile kimi hiç hissettirmeden akıntı ile vs

Asbei Merhaba canim nasil oldun?Benimde bugün kasılma ve bel ağrım var, kasılmalar için erken diye biliyorum bel ve kasik ağrısı da eklenince tedirgin oldum bende yarın gideceğim inşallah bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…