Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Valla canm aynı sancılar ve arada kasılma oluyor. Değişen bişi yok malesef bekliyorum bende sonum ne olacak diye

Valla canm aynı sancılar ve arada kasılma oluyor. Değişen bişi yok malesef bekliyorum bende sonum ne olacak diye
Canım çok geçmiş olsunn inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine dikkat et bol su ic dedikleri gibi stres yapma en etkileyen şey stres

Canım çok geçmiş olsunn inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine dikkat et bol su ic dedikleri gibi stres yapma en etkileyen şey stres
Tm cnm çok saol teşekkür ederim
Rabbim şifa versin evladını size bağışlasın insallah dinlenmeye özen göster çocuk olunca çok zor benimde 2 kızım var
Öyle valla cnm saol Allah razı olsun

Merhaba kizlar bu sabah cok guzel bi ruya gordum hamileyim ultrasona giriyorum bebegi gosteriyo doktor ama cok degisik boyle net gosteriyo asagi dogru tutuyo ultrasonu ben nasil heyecanla bacak arasina bakiyorum bi baktim erkek nasol seviniyorum bi guzel uyandim ruyada bile ne guzel bi hismis

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Siz yöntem diyet vs denemiş miydiniz

Saglikla alin kucaginiza bizde 5 kiz kardesiz 1 de erjek buyuyunce cok guzel oluyo birlikleri kimseye ihtiyac kalmiyo

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebeğin

Ah canım yaa Rabbim gerçek eylesin inşallah bende buna benzer bir rüya görmüştüm yıllar önce

Ben senin kini hep erkek diye hatırladım nedense nub teorisinde erkek diye mi tahmin olmuştu sana canım saflıkla gelsin kızcen ne güzel

Canım bizim senle durumumuz aynıydı ikimiz de adet bitimi kaldık ikimiz de kız. Gerçekten adet bitince ihtimal yarı yarıya. Sağlıkla gelsin minik kızın evinize bereket, neşe olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…