- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.641
Valla canm aynı sancılar ve arada kasılma oluyor. Değişen bişi yok malesef bekliyorum bende sonum ne olacak diyeAsbei Merhaba canim nasil oldun?Benimde bugün kasılma ve bel ağrım var, kasılmalar için erken diye biliyorum bel ve kasik ağrısı da eklenince tedirgin oldum bende yarın gideceğim inşallah bir sorun yoktur.
Canım çok geçmiş olsunn inşallah sağ salim kavuşursun bebeğineValla canm aynı sancılar ve arada kasılma oluyor. Değişen bişi yok malesef bekliyorum bende sonum ne olacak diye
Rabbim şifa versin evladını size bağışlasın insallah dinlenmeye özen göster çocuk olunca çok zor benimde 2 kızım varValla canm aynı sancılar ve arada kasılma oluyor. Değişen bişi yok malesef bekliyorum bende sonum ne olacak diye
Tm cnm çok saol teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsunn inşallah sağ salim kavuşursun bebeğinedikkat et bol su ic dedikleri gibi stres yapma en etkileyen şey stres
Öyle valla cnmRabbim şifa versin evladını size bağışlasın insallah dinlenmeye özen göster çocuk olunca çok zor benimde 2 kızım var
Ayy canım ben yanlış anladım demek ki kusura bakmapeki sabah erken mi yapmak lazım bu ay izinliyim evdeyim sabahları pek erken kalkamıyorum da saatleri nasıl ayarlamam lazım?
[/QUOTE canım engüzeli 8 de ilk idrar tuvalete saat 10 da ikinci idrar ile test böyle dene bak çok net anlıyacaksın minnak kurabiye var İnstagramda testleri ben ordan alıyorum baya uyguna geliyor bide videolarla nasıl yapılacağını anlatmış tavsiye ederim rabbim gönlündekini versin inşallah
Hayır canım gerek yokKızlar merhaba hamile kalınca diyete devam etmek lazım mı
teşekkür ederimHayır canım gerek yok
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Siz yöntem diyet vs denemiş miydinizKızlar kontrolden çıktım bir kız daha geliyor bize tuhaf bi duygu ultrasonu koydu doktor bacak arası göründü direk dedim kız boş bacak arası hayırlısı böyleymiş demekki nasibimizde erkek evlat yokmuş. 3 kızla bizi neler bekliyor bakalım
Saglikla alin kucaginiza bizde 5 kiz kardesiz 1 de erjek buyuyunce cok guzel oluyo birlikleri kimseye ihtiyac kalmiyoKızlar kontrolden çıktım bir kız daha geliyor bize tuhaf bi duygu ultrasonu koydu doktor bacak arası göründü direk dedim kız boş bacak arası hayırlısı böyleymiş demekki nasibimizde erkek evlat yokmuş. 3 kızla bizi neler bekliyor bakalım
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebeğinKızlar kontrolden çıktım bir kız daha geliyor bize tuhaf bi duygu ultrasonu koydu doktor bacak arası göründü direk dedim kız boş bacak arası hayırlısı böyleymiş demekki nasibimizde erkek evlat yokmuş. 3 kızla bizi neler bekliyor bakalım
Ah canım yaa Rabbim gerçek eylesin inşallahMerhaba kizlar bu sabah cok guzel bi ruya gordum hamileyim ultrasona giriyorum bebegi gosteriyo doktor ama cok degisik boyle net gosteriyo asagi dogru tutuyo ultrasonu ben nasil heyecanla bacak arasina bakiyorum bi baktim erkek nasol seviniyorum bi guzel uyandim ruyada bile ne guzel bi hismis
Amin insallah canim bu ay deneme olcak bakalim artik nasipAh canım yaa Rabbim gerçek eylesin inşallahbende buna benzer bir rüya görmüştüm yıllar önce
Ben senin kini hep erkek diye hatırladım nedense nub teorisinde erkek diye mi tahmin olmuştu sana canım saflıkla gelsin kızcen ne güzelKızlar kontrolden çıktım bir kız daha geliyor bize tuhaf bi duygu ultrasonu koydu doktor bacak arası göründü direk dedim kız boş bacak arası hayırlısı böyleymiş demekki nasibimizde erkek evlat yokmuş. 3 kızla bizi neler bekliyor bakalım
Hadi bakalım hayırlısı ile nasip olsun inşallah canım testlerini paylaşırsın bizimleAmin insallah canim bu ay deneme olcak bakalim artik nasip
Yok canım sürpriz gebelikHayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin. Siz yöntem diyet vs denemiş miydiniz
Canım bizim senle durumumuz aynıydı ikimiz de adet bitimi kaldık ikimiz de kız. Gerçekten adet bitince ihtimal yarı yarıya. Sağlıkla gelsin minik kızın evinize bereket, neşe olsunKızlar kontrolden çıktım bir kız daha geliyor bize tuhaf bi duygu ultrasonu koydu doktor bacak arası göründü direk dedim kız boş bacak arası hayırlısı böyleymiş demekki nasibimizde erkek evlat yokmuş. 3 kızla bizi neler bekliyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?