- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.661
Hakkında hayırlısi olsun canım. Sen üç kızla seni neler bekliyor merakındasin ben de üç erkekleKızlar kontrolden çıktım bir kız daha geliyor bize tuhaf bi duygu ultrasonu koydu doktor bacak arası göründü direk dedim kız boş bacak arası hayırlısı böyleymiş demekki nasibimizde erkek evlat yokmuş. 3 kızla bizi neler bekliyor bakalım
Canim inan ki çok güzel bisey aynı cinsiyetten 3 evladin olmasiHakkında hayırlısi olsun canım. Sen üç kızla seni neler bekliyor merakındasin ben de üç erkekleVeren Allah muhakkak kolaylığını da verir inşallah.
Çok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Peki aynı cinsiyet olunca doğduktan sonra bebek heyecanı yine oluyor mu annede? Sanki bildiği bir cinsiyette ne yaşayacağını az çok tahmin ettiği için heyecan olmuyor gibi geliyor. Ne bileyim hep erkek kıyafeti almak gibiCanim inan ki çok güzel bisey aynı cinsiyetten 3 evladin olmasi
3 kizim var iyiki de varlar, hic bi zorluğu yok.
Ilerde birbirlerine cok guzel destek olucaklar.
Canım benim kayınvalidemin de 3 kızı var. Eşim sonuncu ve sürpriz bebek.Canim inan ki çok güzel bisey aynı cinsiyetten 3 evladin olmasi
3 kizim var iyiki de varlar, hic bi zorluğu yok.
Ilerde birbirlerine cok guzel destek olucaklar.
Keşke bana da gelseydi öyle bi sürpriz bebekCanım benim kayınvalidemin de 3 kızı var. Eşim sonuncu ve sürpriz bebek.
kayınvalidem hep der her annenin 3 kızı olmalı diye.
şimdi kızlarıyla beraber bir apartmanda oturuyorlar sürekli beraberler bizse çok uzaktayız. Her işini kızları yapıyor yanidediğin gibi birbirlerine sürekli destekler
Canım sana da kendi babannemi örnek vereyim 5 oğlu var. Şimdi en küçük amcamla beraber duruyorlar amcam boşanmıştı. Her işini amcam yapıyor. Babamda sürekli ilgileniyor. Hayırlı evlat olsunlar yeter kiÇok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Peki aynı cinsiyet olunca doğduktan sonra bebek heyecanı yine oluyor mu annede? Sanki bildiği bir cinsiyette ne yaşayacağını az çok tahmin ettiği için heyecan olmuyor gibi geliyor. Ne bileyim hep erkek kıyafeti almak gibi
Aynen ya en güzeli. Hem uğraşmıyorsun hem de istediğin cinsiyet oluyorKeşke bana da gelseydi öyle bi sürpriz bebek
Hiç düşünmeseydim bu kadar kendiliğinden olsaydı
Benim ananemin de iki üç oğlu bir kızı var küçük dayım bekar her işini yapıyo büyük dayımın durumu çok iyi haftada bir temizlik yaptırtıyor her ihtiyacını alıyo annem de devamlı ilgileniyor yeterki hayırlı evlat olsun kız erkek hiç fark etmez canım benim de iki oğlum var baştan çok kızım olsun istiyodum ama erkek te olsa çok sevinirim Allah evlat nasip etmiş ötesi var mı eminim en çok ufaklıgı sevicenÇok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Peki aynı cinsiyet olunca doğduktan sonra bebek heyecanı yine oluyor mu annede? Sanki bildiği bir cinsiyette ne yaşayacağını az çok tahmin ettiği için heyecan olmuyor gibi geliyor. Ne bileyim hep erkek kıyafeti almak gibi
Valla keşke öyle olsaydı canımAynen ya en güzeli. Hem uğraşmıyorsun hem de istediğin cinsiyet oluyor
İnşallah doğunca öyle olacakCanım sana da kendi babannemi örnek vereyim 5 oğlu var. Şimdi en küçük amcamla beraber duruyorlar amcam boşanmıştı. Her işini amcam yapıyor. Babamda sürekli ilgileniyor. Hayırlı evlat olsunlar yeter ki
Benim arkadaşım yakın zamanda 3. Oğlunu kucağına aldı en çok bu küçüğüne düşkün şuanda. Hamileyken üzülüyordu kız olmadı diye.
Allah herşeyi bi dengeye koyuyor inan ki
Senin de oğulların inşaAllah hep birbirlerine destek olurlar.
Cevremdeki herkes ,Çok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Peki aynı cinsiyet olunca doğduktan sonra bebek heyecanı yine oluyor mu annede? Sanki bildiği bir cinsiyette ne yaşayacağını az çok tahmin ettiği için heyecan olmuyor gibi geliyor. Ne bileyim hep erkek kıyafeti almak gibi
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah, iki meyvenin tadina bakmayiCanım benim kayınvalidemin de 3 kızı var. Eşim sonuncu ve sürpriz bebek.
kayınvalidem hep der her annenin 3 kızı olmalı diye.
şimdi kızlarıyla beraber bir apartmanda oturuyorlar sürekli beraberler bizse çok uzaktayız. Her işini kızları yapıyor yanidediğin gibi birbirlerine sürekli destekler
Tabiki paylasirim canim heyecanda gebercem zaten sakin durmaya calisiyorum ortalama 28 i gibi catlar genelde sasmiyo ama bakalim artikHadi bakalım hayırlısı ile nasip olsun inşallah canım testlerini paylaşırsın bizimle
Aman canım stres yapma sakın yumun etkilenmesinTabiki paylasirim canim heyecanda gebercem zaten sakin durmaya calisiyorum ortalama 28 i gibi catlar genelde sasmiyo ama bakalim artik
Hep erkek dendi nubda ikra kız gibi dedi sen erkek dedin kızmışBen senin kini hep erkek diye hatırladım nedense nub teorisinde erkek diye mi tahmin olmuştu sana canım saflıkla gelsin kızcen ne güzel
Amin canım sağolasınCanım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebeğin
Tühh banaHep erkek dendi nubda ikra kız gibi dedi sen erkek dedin kızmış
6 7 hftalıkken ne taraftaydı bebiş sağ solAmin canım sağolasın
Bizde 3 kız kardeşiz canım gerçekten hiç arkadaş ihtiyacı hissetmiyoruz. Onlarda büyüyünce inşallah güzel anlaşırlar.Saglikla alin kucaginiza bizde 5 kiz kardesiz 1 de erjek buyuyunce cok guzel oluyo birlikleri kimseye ihtiyac kalmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?