Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hakkında hayırlısi olsun canım. Sen üç kızla seni neler bekliyor merakındasin ben de üç erkekleVeren Allah muhakkak kolaylığını da verir inşallah.

Hakkında hayırlısi olsun canım. Sen üç kızla seni neler bekliyor merakındasin ben de üç erkekleVeren Allah muhakkak kolaylığını da verir inşallah.
Canim inan ki çok güzel bisey aynı cinsiyetten 3 evladin olmasi
3 kizim var iyiki de varlar, hic bi zorluğu yok.
Ilerde birbirlerine cok guzel destek olucaklar.

Çok teşekkür ederim güzel şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Peki aynı cinsiyet olunca doğduktan sonra bebek heyecanı yine oluyor mu annede? Sanki bildiği bir cinsiyette ne yaşayacağını az çok tahmin ettiği için heyecan olmuyor gibi geliyor. Ne bileyim hep erkek kıyafeti almak gibi

Canım benim kayınvalidemin de 3 kızı var. Eşim sonuncu ve sürpriz bebek.
kayınvalidem hep der her annenin 3 kızı olmalı diye.
şimdi kızlarıyla beraber bir apartmanda oturuyorlar sürekli beraberler bizse çok uzaktayız. Her işini kızları yapıyor yani dediğin gibi birbirlerine sürekli destekler

Keşke bana da gelseydi öyle bi sürpriz bebek
Hiç düşünmeseydim bu kadar kendiliğinden olsaydı

Canım sana da kendi babannemi örnek vereyim 5 oğlu var. Şimdi en küçük amcamla beraber duruyorlar amcam boşanmıştı. Her işini amcam yapıyor. Babamda sürekli ilgileniyor. Hayırlı evlat olsunlar yeter ki
Benim arkadaşım yakın zamanda 3. Oğlunu kucağına aldı en çok bu küçüğüne düşkün şuanda. Hamileyken üzülüyordu kız olmadı diye.
Allah herşeyi bi dengeye koyuyor inan ki
Senin de oğulların inşaAllah hep birbirlerine destek olurlar.

Benim ananemin de iki üç oğlu bir kızı var küçük dayım bekar her işini yapıyo büyük dayımın durumu çok iyi haftada bir temizlik yaptırtıyor her ihtiyacını alıyo annem de devamlı ilgileniyor yeterki hayırlı evlat olsun kız erkek hiç fark etmez canım benim de iki oğlum var baştan çok kızım olsun istiyodum ama erkek te olsa çok sevinirim Allah evlat nasip etmiş ötesi var mı eminim en çok ufaklıgı sevicen

İnşallah doğunca öyle olacak kul olarak sadece bugünü görebiliyoruz şeytan gelecek kaygısı ile aldatıyor işte. Allah şeytana ve nefsimize fırsat vermesin

Cevremdeki herkes ,
Sanki 40 yıl çocuğunuz olmamis Allah 40 yıl sonra Asya yi size vermiş dedi.
O kadar heyecan o kadar cok sevgi anlatamam.
Sanki ilk cocuk gibiydi bizim icin,
Rabbim veriyosa sevgisini de veriyo emin ol

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah, iki meyvenin tadina bakmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…