Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tühh bana gönlümden erkek geçmiş demekki nasip kız varmış canım saglıkla huzurla geldin inşallah

Sağol canım insallah sağlıklı olsunda nasibimizde kız bebek varmış.

6 7 hftalıkken ne taraftaydı bebiş sağ sol

Hep soldaydı benim kızlarımda soldaydı zaten ordan kız olduğunu tahmin esiyordum ama gönül farklı istediği için acaba dedim tabii

Hakkında hayırlısi olsun canım. Sen üç kızla seni neler bekliyor merakındasin ben de üç erkekleVeren Allah muhakkak kolaylığını da verir inşallah.
Amin canım insallah öyle tabi Rabbim kimine kız kimine erkek kimisine hiç vermiyor iste herkesin imtihanı farklı sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Canım bizim senle durumumuz aynıydı ikimiz de adet bitimi kaldık ikimiz de kız. Gerçekten adet bitince ihtimal yarı yarıya. Sağlıkla gelsin minik kızın evinize bereket, neşe olsun
Amin canım çok yöntem deneyip diyet yapıp ovulasyon testiyle takip edip planlı hamile kalanlar var olmayınca yine olmuyor veren Allah sonuçta napalim nasibimizde erkek yokmuş.

Canım kızın sağlıcakla gelsin bende şimdiden Üçüncü kıza alışmaya başladım gibi rüyamda kızım olduğunu gördüm çok tatlı bir şeydi eşim sarışın ben esmer büyük kızım esmer küçük kızım yeşil gözlü sarı Doğanda esmerdi rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin cümlemize

Amin canım çok yöntem deneyip diyet yapıp ovulasyon testiyle takip edip planlı hamile kalanlar var olmayınca yine olmuyor veren Allah sonuçta napalim nasibimizde erkek yokmuş.
Bizde 3 prenses annesi oluruz canim napalim

Benim bebeğim de sol taraftaydi canım. Sağ sol olayına da inanmıyorum ben

Kızlar bide bişiy sorucam testlerin arasında sadece yarım bardak su içmek gerekiyor diyosunuzya, o zorunlumu içmek lazım yoksa 2 3 saat sonra idrar birikmesi içinmi içiyoruz, ben hep şaşırıyorum bişiyler içiyorum bazen şaşırmmak için hiç yarım bardakta olsa su içmemeyi. Düşünüyorum deneme yapacağım ay

Icmen lazim canim.

Anladım canım bir bakıyım oraya çok teşekkür ederim. Amin isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip olur inşallahhhhh senin deneme ne zaman peki? A Anneyiz1
Amin insallah canim bu ay deneme olcak bakalim artik nasip
ben dün adetim başladı bu ay ara vericem ama deneme yapmıycam yoruldum diyet takip felan bu ay biraz dinlenmek istiyorum rabbim hepimize gönlümüzdekini tez zamanda versin inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…