Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sabah kalkip ilk idrari yapip, yarim bardak su icip 3 saat sonra test yapman lazim canim
Peki o süreçte hiç bişey yememek mi gerekiyor canım yani sabah kalktık ilk idrarı yaptık sonra yarım bardak su içtik 3 saat hiç bişey yemeden sonra testi yapıyoruz doğru dimi canım

Cevremdeki herkes ,
Sanki 40 yıl çocuğunuz olmamis Allah 40 yıl sonra Asya yi size vermiş dedi.
O kadar heyecan o kadar cok sevgi anlatamam.
Sanki ilk cocuk gibiydi bizim icin,
Rabbim veriyosa sevgisini de veriyo emin ol
Ay ciddi misiniz ne güzel aynı heyecanı yaşayabilmek. Bana da aynı cinsiyet olunca hele de 2. Ve ya 3. Olunca heyecanı olmaz gibi geliyor hep

Merhaba kızlar belki hatırlarsınız oğlumUn kalbi durdu karnımda. Seneye allah nasib ederse deneyeceğiz eşimle kızım var bu hamileliğimde takip yapmadım rabbim böyle nasib etti seneye inşallah ovulasyon takibi yaparak gebe kalmayı pilanlıyorum kendimi toparlamam zaman alacak. Ama erkek bebek istiyorum okuyorum arada yazışmalarınızı aklım çok karışdı pikkenmi silikleşincemi deneme olsun kaç ay kendimi tanımalıyım?

Canım Allah sabır versin
Yeniden sağlıklı salih bir oğul nasip etsin
Kendini 2-3 ay takip etsen iyi olur
Pikken sonraki ilk silinmede deneme yapabilirsin

merhaba kızlar
Birsey sormak istiyorum..
Tek iliski ile tahmini yumurtlamadan 2 ve ya 3 gün sonra oldu.. sizce geç kalmismiyizdir? Tutma ihtimali varmidir?

B
ben dün adetim başladı bu ay ara vericem ama deneme yapmıycam yoruldum diyet takip felan bu ay biraz dinlenmek istiyorum rabbim hepimize gönlümüzdekini tez zamanda versin inşallah hayırlısıyla
Ben diyet yapmiyorum kendim sadece tuzu arttirdim bi de aklima geldikce muz kayisi yemeye calisiyorum havalar sicak su ve soda cok tuketiyorum zaten ama esim bikti benden dun keci boynuzu aldim sabah aksam suyunu vercem ona yaklasik 2 aydir cinko selenyum ve e vitamini kullaniyo keci boynuzu ozu aldim onu da aralarda iciyo yarilamis oyle iste

Sorma canım bende öyle alkali su muz kabak çekirdeği süt yoğurt kestik eşimde takviye felan bıktı yeter diyor bende bu ay dinleneyim dedim kismet artık bakalım ne olacak

Ay valla ben de diyet yapamıyorum. Eşim de keçiboynuzunu bir gün yese iki gün yemiyor. Nasip bakalım ben ovulasyona göre denicem gerisi Allah’a kalmış. Çok titiz davranan arkadaslarımızın da kızı olan var nasip

Valla oyle canim sirf burda ogrendikten sonra yapmadim demek istemiyorum o yuzden yaptim bende allahin takdiri hakkimizda hayirlisi

Sorma canım bende öyle alkali su muz kabak çekirdeği süt yoğurt kestik eşimde takviye felan bıktı yeter diyor bende bu ay dinleneyim dedim kismet artık bakalım ne olacak
Hayirlisi artik canim kardesimin 2 oglu var ikisi de kazara hamile kaldi plansiz herkes bunlari yapmiyo tabi allahin takdiri benim onda en cok gozlemledigim cok tuz kullaniyo her iki kardesiminde erkek ikiside asiri tuz tuketiyo

Sakın kucaklama sakıııınn bak aynı hatayı ben yaptım ikinci hamileliğim de oğlumu kucakladım herkes uyardı mecburum deyip dinlemiyordum en son çok zorlanmıştım karnımın alt kısmında baskı oluştu sonra kanamam oldu 5 yada 6 aylıkken eşim aşağı inmiş zorlanmadan çok zor geçti hamileliğim dikkat edin

Canm benim lutfen tasima benim kizimda hamilelik basinda yurumuyodu hep kucak istiyodu bende cok zorlaniyodum arkamdan agliyodu inat ettim hep elinden tuttum arkamdan nereye gitsem goturdum simdi cok şükür yuruyo ve disarinin da etksi var gerci cocuklari goruyodu kosup gidiyolardi oda onlara ozendi oyle yürümeye başladık

selam kızlar bu yıl kız yılı diyorlar sizcede öğle mi geçen sene erkek çokmuş Sağlık ocağında kızım doğduğunda ebe bazı yıllar erkek bazı yıllar kız çok oluyor demştiAma kızım doğduğu yıl erkek çoktu sınıfta 9 erkek 5 kızlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…