- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.721
Nedense benim hamile olduğum tüm seneler kız senesiselam kızlar bu yıl kız yılı diyorlar sizcede öğle mi geçen sene erkek çokmuşSağlık ocağında kızım doğduğunda ebe bazı yıllar erkek bazı yıllar kız çok oluyor demşti Ama kızım doğduğu yıl erkek çoktu sınıfta 9 erkek 5 kızlardı.
Nasip canım inşallah sanada nasip olurNedense benim hamile olduğum tüm seneler kız senesişansın da burda kadarı
Ah canım keşke taşımama gibi bi şansım olsa tek bakıyorum şuanda kimse yok yardım edecek. Mecburen alıyorum kucağıma. Geçen doktora sordum ağırlığı arkana vermeye çalış dedi. Zor gerçekten.Sakın kucaklama sakıııınn bak aynı hatayı ben yaptım ikinci hamileliğim de oğlumu kucakladım herkes uyardı mecburum deyip dinlemiyordum en son çok zorlanmıştım karnımın alt kısmında baskı oluştu sonra kanamam oldu 5 yada 6 aylıkken eşim aşağı inmiş zorlanmadan çok zor geçti hamileliğim dikkat edin
Benim oğlum çok şükür öyle sürekli kucak istemiyor ama bebek yine de hala anneye onunda ihtiyacı var. Haftasonlarında ve her akşam eşim ilgileniyor zaten ama haftaiçi gündüz mecburen alıyorum. Ona da çok üzülüyorum.Canm benim lutfen tasima benim kizimda hamilelik basinda yurumuyodu hep kucak istiyodu bende cok zorlaniyodum arkamdan agliyodu inat ettim hep elinden tuttum arkamdan nereye gitsem goturdum simdi cok şükür yuruyo ve disarinin da etksi var gerci cocuklari goruyodu kosup gidiyolardi oda onlara ozendi oyle yürümeye başladık
Ben buna pek inanmıyorum ama son 2 yıldır sürekli hamile biri olarak bende tutuyorselam kızlar bu yıl kız yılı diyorlar sizcede öğle mi geçen sene erkek çokmuşSağlık ocağında kızım doğduğunda ebe bazı yıllar erkek bazı yıllar kız çok oluyor demşti Ama kızım doğduğu yıl erkek çoktu sınıfta 9 erkek 5 kızlardı.
Canım koyulaşma başlamış bence akşam mutlaka yine kontrol et. Eğer daha da koyulaşmışsa 3-4 saatte bir takibe başlarsınKızlar bugün 16.günüm sanırım yum geliyor gibi birde siz bakın
iwashereonce 3 cicek annesi L Laladunya A Anneyiz1
Yok ya gerçeklik payı varmışBen buna pek inanmıyorum ama son 2 yıldır sürekli hamile biri olarak bende tutuyorşuan benim çevremde de kıza hamile çok insan var.
Allah yardımcın olsun canım ya sağlıklı bir şekilde bitirirsin inşaAllah hamileliğin. Ben zayıf olduğum için çok zorlanmıştım ama eltimin bebeği daha kiloluydu mesela oda kucaklayıp geziyordu bişe olmadı onaAh canım keşke taşımama gibi bi şansım olsa tek bakıyorum şuanda kimse yok yardım edecek. Mecburen alıyorum kucağıma. Geçen doktora sordum ağırlığı arkana vermeye çalış dedi. Zor gerçekten.
BenimdeNedense benim hamile olduğum tüm seneler kız senesişansın da burda kadarı
Allah yardımcın olsun canım hele birde sıcak havalar. Allahtan benim kızlarım büyük ve akıllılar yoksa zor oluyorAh canım keşke taşımama gibi bi şansım olsa tek bakıyorum şuanda kimse yok yardım edecek. Mecburen alıyorum kucağıma. Geçen doktora sordum ağırlığı arkana vermeye çalış dedi. Zor gerçekten.
Ya bende tesadüf müdür bilmiyorum ama 2019 yılında hamile kalıpta 2020 doğum yapanların çoğu erkek. Ben dahil etrafımda on kişiyiz hep erkekBen buna pek inanmıyorum ama son 2 yıldır sürekli hamile biri olarak bende tutuyorşuan benim çevremde de kıza hamile çok insan var.
Sağlıklı olsunlar iyi olsunlar kız erkek çok mu önemli benim eşim de bir evin bi oğlu yani eşimin erkek çocuğu olması gerekirmiş soy sop devam edecekmiş ama bizim 2 kızımız var yok ben daha istemiyorum ne bedenim ne psikolojim 1 çocuğu daha kaldıramaz zaten böyle bi dünya ya 2 çocuk bile çokNedense benim hamile olduğum tüm seneler kız senesişansın da burda kadarı
Ya bende tesadüf müdür bilmiyorum ama 2019 yılında hamile kalıpta 2020 doğum yapanların çoğu erkek. Ben dahil etrafımda on kişiyiz hep erkek
Evet demek kiYok ya gerçeklik payı varmışAma azda olsa araya farklı cinsiyet oluyormuş
Kilolu bebek gerçekten zor oluyor taşımak yönünden bende aşırı bel ağrısı yapıyor en çok o zorluyor ama işte elden ne gelirAllah yardımcın olsun canım ya sağlıklı bir şekilde bitirirsin inşaAllah hamileliğin. Ben zayıf olduğum için çok zorlanmıştım ama eltimin bebeği daha kiloluydu mesela oda kucaklayıp geziyordu bişe olmadı ona
Canım Allahtan evdeyiz çoğu zaman çok şükür bahçem var en sıkıldıklarında bahçeye çıkarıyorum. öbür türlü dışarda hiç yapamam. Kalp sorunumda var sıcak da daha beter oluyor. Kızlar çok başka oluyor benim kızımın da bana hiç yükü yok bi de yardım etmeye çalışıyor sürekli senin karnında bebek var sen yorulma diyor kuzumAllah yardımcın olsun canım hele birde sıcak havalar. Allahtan benim kızlarım büyük ve akıllılar yoksa zor oluyor
Benim oğlumu doğurduğum dönemde arkadaşlarım da hep erkekti. Biz de 2018 sonlarına doğru hamile kalmıştık canımYa bende tesadüf müdür bilmiyorum ama 2019 yılında hamile kalıpta 2020 doğum yapanların çoğu erkek. Ben dahil etrafımda on kişiyiz hep erkek
İnsallah gömülünüzden geçen nasip olurBen kız yılına kaldım yine Sanırsam nasip artık
Ay canım benim daha kendisi bile küçük olmasına rağmen düşünceye bak hele masallah. Valla benim de kimsen var yok burada ama kızlarım ve eşim çok yardımcı oluyorlar. Ama eşim ise gittiği zaman kızlarım. Ya üçüncü gebelik biraz daha da zormuş amaCanım Allahtan evdeyiz çoğu zaman çok şükür bahçem var en sıkıldıklarında bahçeye çıkarıyorum. öbür türlü dışarda hiç yapamam. Kalp sorunumda var sıcak da daha beter oluyor. Kızlar çok başka oluyor benim kızımın da bana hiç yükü yok bi de yardım etmeye çalışıyor sürekli senin karnında bebek var sen yorulma diyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?