Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nedense benim hamile olduğum tüm seneler kız senesi şansın da burda kadarı

Ah canım keşke taşımama gibi bi şansım olsa tek bakıyorum şuanda kimse yok yardım edecek. Mecburen alıyorum kucağıma. Geçen doktora sordum ağırlığı arkana vermeye çalış dedi. Zor gerçekten.

Benim oğlum çok şükür öyle sürekli kucak istemiyor ama bebek yine de hala anneye onunda ihtiyacı var. Haftasonlarında ve her akşam eşim ilgileniyor zaten ama haftaiçi gündüz mecburen alıyorum. Ona da çok üzülüyorum.

Ben buna pek inanmıyorum ama son 2 yıldır sürekli hamile biri olarak bende tutuyor şuan benim çevremde de kıza hamile çok insan var.

Allah yardımcın olsun canım ya sağlıklı bir şekilde bitirirsin inşaAllah hamileliğin. Ben zayıf olduğum için çok zorlanmıştım ama eltimin bebeği daha kiloluydu mesela oda kucaklayıp geziyordu bişe olmadı ona

Allah yardımcın olsun canım hele birde sıcak havalar. Allahtan benim kızlarım büyük ve akıllılar yoksa zor oluyor

Ben buna pek inanmıyorum ama son 2 yıldır sürekli hamile biri olarak bende tutuyor şuan benim çevremde de kıza hamile çok insan var.
Ya bende tesadüf müdür bilmiyorum ama 2019 yılında hamile kalıpta 2020 doğum yapanların çoğu erkek. Ben dahil etrafımda on kişiyiz hep erkek

Nedense benim hamile olduğum tüm seneler kız senesi şansın da burda kadarı
Sağlıklı olsunlar iyi olsunlar kız erkek çok mu önemli benim eşim de bir evin bi oğlu yani eşimin erkek çocuğu olması gerekirmiş soy sop devam edecekmiş ama bizim 2 kızımız var yok ben daha istemiyorum ne bedenim ne psikolojim 1 çocuğu daha kaldıramaz zaten böyle bi dünya ya 2 çocuk bile çok

Kilolu bebek gerçekten zor oluyor taşımak yönünden bende aşırı bel ağrısı yapıyor en çok o zorluyor ama işte elden ne gelir

Allah yardımcın olsun canım hele birde sıcak havalar. Allahtan benim kızlarım büyük ve akıllılar yoksa zor oluyor
Canım Allahtan evdeyiz çoğu zaman çok şükür bahçem var en sıkıldıklarında bahçeye çıkarıyorum. öbür türlü dışarda hiç yapamam. Kalp sorunumda var sıcak da daha beter oluyor. Kızlar çok başka oluyor benim kızımın da bana hiç yükü yok bi de yardım etmeye çalışıyor sürekli senin karnında bebek var sen yorulma diyor kuzum

Ya bende tesadüf müdür bilmiyorum ama 2019 yılında hamile kalıpta 2020 doğum yapanların çoğu erkek. Ben dahil etrafımda on kişiyiz hep erkek
Benim oğlumu doğurduğum dönemde arkadaşlarım da hep erkekti. Biz de 2018 sonlarına doğru hamile kalmıştık canım

Ay canım benim daha kendisi bile küçük olmasına rağmen düşünceye bak hele masallah. Valla benim de kimsen var yok burada ama kızlarım ve eşim çok yardımcı oluyorlar. Ama eşim ise gittiği zaman kızlarım. Ya üçüncü gebelik biraz daha da zormuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…