- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.741
Beni niye vurmadıselam kızlar bu yıl kız yılı diyorlar sizcede öğle mi geçen sene erkek çokmuşSağlık ocağında kızım doğduğunda ebe bazı yıllar erkek bazı yıllar kız çok oluyor demşti Ama kızım doğduğu yıl erkek çoktu sınıfta 9 erkek 5 kızlardı.
Belki tesadüf belki gerçeklik payı vardır valla benim de öyle çoğu erkekBenim oğlumu doğurduğum dönemde arkadaşlarım da hep erkekti. Biz de 2018 sonlarına doğru hamile kalmıştık canım
Kimi erkeklerin hiç x spermi olmuyormuşBeni niye vurmadıçin takvimi de tutmadı bende. Sanırım eşimin y spermi daha fazla
Amin inşallahİnsallah gömülünüzden geçen nasip olur
Üst üste olunca inan daha zor canım valla Allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun. Benim hayalim hep 4 çocuktu ama 3. böyle olunca dedim tamam artık bu kadar yeterAy canım benim daha kendisi bile küçük olmasına rağmen düşünceye bak hele masallah. Valla benim de kimsen var yok burada ama kızlarım ve eşim çok yardımcı oluyorlar. Ama eşim ise gittiği zaman kızlarım. Ya üçüncü gebelik biraz daha da zormuş ama
Benim arada çok zaman olmasına rağmen(6yil) sanki hep hamileymişim gibi hissediyorumÜst üste olunca inan daha zor canım valla Allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun. Benim hayalim hep 4 çocuktu ama 3. böyle olunca dedim tamam artık bu kadar yeterHamile olmamak nasıldı unuttum resmen kendimi kronik hamile gibi hissediyorum
Ama canım sen üst üste hamile kaldın. bana göre senin gibi daha iyi birlikte büyürler. Sonra daha kolay olur. Benim büyük kızım ile küçük kızım arasında 3 yaş var. Bu gebeliğimi gerçekten oğlum olmasını istiyordum Ve Allah bana nasip etti. Bu zaten son. Hep hep şükrettim ve isteyen herkese dua ettim. İnsallah canım sağ Salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Biliyorum o zaman yaşadıklarımızı hepsini unutacağız.Üst üste olunca inan daha zor canım valla Allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun. Benim hayalim hep 4 çocuktu ama 3. böyle olunca dedim tamam artık bu kadar yeterHamile olmamak nasıldı unuttum resmen kendimi kronik hamile gibi hissediyorum
Benim de 6 yıl ara Var. Bence hava sıcak ve farkında değiliz üşütüp Üşütmedigimizden. Ben resmen buz gibi su ile duş alıyorum. Ama iki gündür dikkat ediyorum.Benim arada çok zaman olmasına rağmen(6yil) sanki hep hamileymişim gibi hissediyorumaşırı kasık ve çatı ağrım var yürümekte çok zorlanıyorum. Acaba gece üstümü örtmedigim için mi?
Ama adet gününün bitimi genelde hamile kalma şansı düşüktür diye biliyorum dogrumudur bu arada o hadis kimden rivayet öğrenebilir miyim ??sahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Canım bence hala pikEki Görüntüle 2676440
Arkadaşlar sizce hâlâ pik mi?
Bu teslerin ikiside pik degil canim, ya daha koyulasacak yada 17.00-00.00 arasinda kacirmissin catlamayi.Eki Görüntüle 2676440
Arkadaşlar sizce hâlâ pik mi?
Bu teslerin ikiside pik degil canim, ya daha koyulasacak yada 17.00-00.00 arasinda kacirmissin catlamayi.
2saat sonra tekrar bi test yapacam cnm bakalım ne olacakCanım bence hala pik
Canım ayaklarından üşütüyor da olabilirsin akıntın falan çok oluyor mu?Benim arada çok zaman olmasına rağmen(6yil) sanki hep hamileymişim gibi hissediyorumaşırı kasık ve çatı ağrım var yürümekte çok zorlanıyorum. Acaba gece üstümü örtmedigim için mi?
Amin canım bende inşaAllah oynarlar diye umut ediyorum bu sefer. Çünkü ilk ikisinin arası 4 yaş ve şuanda hiç oynamıyorlar beraber. 4 yaş fark bakım açısından anneye kolay oluyor ama oyun açısından biraz zor oluyor. Ayy bende son demek istiyorum ama şimdi malum istemeden hamile kaldım yine öyle olursa diye yorum da yapamıyorumAma canım sen üst üste hamile kaldın. bana göre senin gibi daha iyi birlikte büyürler. Sonra daha kolay olur. Benim büyük kızım ile küçük kızım arasında 3 yaş var. Bu gebeliğimi gerçekten oğlum olmasını istiyordum Ve Allah bana nasip etti. Bu zaten son. Hep hep şükrettim ve isteyen herkese dua ettim. İnsallah canım sağ Salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Biliyorum o zaman yaşadıklarımızı hepsini unutacağız.
Çocukların arasında kaç yaş var canımÜst üste olunca inan daha zor canım valla Allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun. Benim hayalim hep 4 çocuktu ama 3. böyle olunca dedim tamam artık bu kadar yeterHamile olmamak nasıldı unuttum resmen kendimi kronik hamile gibi hissediyorum
Evet canım Pik yakın bu gün yarın 4 saat de bir yap testini lütfen ilk idrar tuvalete ikinci idrar ile test yap arada da yarım bardaktan fazla su içme Fazla bişeyde yeme test yoksa yanlış çıkıyorKızlar bugün 16.günüm sanırım yum geliyor gibi birde siz bakın
iwashereonce @3 cicek annesi L Laladunya A Anneyiz1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?