Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Beni niye vurmadı çin takvimi de tutmadı bende. Sanırım eşimin y spermi daha fazla

Üst üste olunca inan daha zor canım valla Allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun. Benim hayalim hep 4 çocuktu ama 3. böyle olunca dedim tamam artık bu kadar yeter Hamile olmamak nasıldı unuttum resmen kendimi kronik hamile gibi hissediyorum

Benim arada çok zaman olmasına rağmen(6yil) sanki hep hamileymişim gibi hissediyorumaşırı kasık ve çatı ağrım var yürümekte çok zorlanıyorum. Acaba gece üstümü örtmedigim için mi?

Ama canım sen üst üste hamile kaldın. bana göre senin gibi daha iyi birlikte büyürler. Sonra daha kolay olur. Benim büyük kızım ile küçük kızım arasında 3 yaş var. Bu gebeliğimi gerçekten oğlum olmasını istiyordum Ve Allah bana nasip etti. Bu zaten son. Hep hep şükrettim ve isteyen herkese dua ettim. İnsallah canım sağ Salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Biliyorum o zaman yaşadıklarımızı hepsini unutacağız.

Benim arada çok zaman olmasına rağmen(6yil) sanki hep hamileymişim gibi hissediyorumaşırı kasık ve çatı ağrım var yürümekte çok zorlanıyorum. Acaba gece üstümü örtmedigim için mi?
Benim de 6 yıl ara Var. Bence hava sıcak ve farkında değiliz üşütüp Üşütmedigimizden. Ben resmen buz gibi su ile duş alıyorum. Ama iki gündür dikkat ediyorum.

Ama adet gününün bitimi genelde hamile kalma şansı düşüktür diye biliyorum dogrumudur bu arada o hadis kimden rivayet öğrenebilir miyim ??

Canım ayaklarından üşütüyor da olabilirsin akıntın falan çok oluyor mu?

Amin canım bende inşaAllah oynarlar diye umut ediyorum bu sefer. Çünkü ilk ikisinin arası 4 yaş ve şuanda hiç oynamıyorlar beraber. 4 yaş fark bakım açısından anneye kolay oluyor ama oyun açısından biraz zor oluyor. Ayy bende son demek istiyorum ama şimdi malum istemeden hamile kaldım yine öyle olursa diye yorum da yapamıyorum sütten ağzı yanan hesabı

Çocukların arasında kaç yaş var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…