Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım Pik yakın bu gün yarın 4 saat de bir yap testini lütfen ilk idrar tuvalete ikinci idrar ile test yap arada da yarım bardaktan fazla su içme Fazla bişeyde yeme test yoksa yanlış çıkıyor
Tamam canım öyle yaparım sabah kalktım ilk idrarı wc yaptım sonra yarım bardak su içtim saat 1 de yine yapacağım. Bu arada sabah yataktan kalkar kalkmaz su gibi bir akıntı geldi adet olur gibi bu ne demek oluyor ki

Evet var oyle bisey benim uzerimde de dua ile geziyorum
Merhaba ben de yaptırmak istiyorum bu duadan ama biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yapılıyor hamilelik başlamadan mı takılması gerekiyor ? Ben şuan 5 haftalık hamileyim şimdi yaptırsam faydası olur mu ? 6 ayllıkken kürtaj olmak zorunda kaldım önceki gebeliğimde. Kötü bişey olucak diye korkuyorum Kötü rüyalar görüyorum hep bunu yaptırmamı önerdiler sizin nasıl oldu bu süreçleriniz nasıl anladınız yardımcı olursanız çok sevinirim

Özelden yazayım canim

Karsilastirma yapinca cok anlamamakla beraber senin catlamis bence cnm 00.00 dan sonra daha dikkatli takip etmen gerekiyordu sabah ki akinti da catlamadan olmustur diye dusunuyorum

Bende pek anlamıyorum ama burda biri demişti pik olunca ilk t çizgisi belirir diye. Bendede dün öyle oldu. Bu ay evde de değildim düzenli yapamadım . Bu ay tutmazsa gelecek aya daha dikkatli test yapacam bide doktora giderim öyle takipyaparım inş

Dün ve önceki gün deneme oldu aslında ama testi önceden yapmış olsaydım daha net olurdu değil mi cnm . Neyse kısmet artık. Bu ay olmazsa gelecek aya testi daha dikkatli yaparım cnm
Nasıp canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, aklinda olsun, deneme yapacagin gün mutlaka ama mutlaka her 3 saatte bi test yapman lazım. Gerekirse hiç uyumadan,yiyip içmeden, aslında herşey boş yine nasipte ki olacak fakat biz yine bildiklerimizi sıkı sıkı yapalim

Haklısın cnm tmm İnşaAllah elimizden geleni yaparız takdir Allahın nasibizde kız varsa kız , erkek varsa erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…