- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #95.761
Tamam canım öyle yaparım sabah kalktım ilk idrarı wc yaptım sonra yarım bardak su içtim saat 1 de yine yapacağım. Bu arada sabah yataktan kalkar kalkmaz su gibi bir akıntı geldi adet olur gibi bu ne demek oluyor kiEvet canım Pik yakın bu gün yarın 4 saat de bir yap testini lütfen ilk idrar tuvalete ikinci idrar ile test yap arada da yarım bardaktan fazla su içme Fazla bişeyde yeme test yoksa yanlış çıkıyor
Çatlamaya başlamış ışık oyun oynamıuorsa 12 saati bulmaz çatlaması ama ben yine de doktor kontrollü nede çatlamayı takip etmenizi öneririmEki Görüntüle 2676440
Arkadaşlar sizce hâlâ pik mi?
Çatlamaya başlamış ışık oyun oynamıuorsa 12 saati bulmaz çatlaması ama ben yine de doktor kontrollü nede çatlamayı takip etmenizi öneririm
Bu teslerin ikiside pik degil canim, ya daha koyulasacak yada 17.00-00.00 arasinda kacirmissin catlamayi.
Karsilastirma yapinca cok anlamamakla beraber senin catlamis bence cnm 00.00 dan sonra daha dikkatli takip etmen gerekiyordu sabah ki akinti da catlamadan olmustur diye dusunuyorum
Merhaba ben de yaptırmak istiyorum bu duadan ama biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yapılıyor hamilelik başlamadan mı takılması gerekiyor ? Ben şuan 5 haftalık hamileyim şimdi yaptırsam faydası olur mu ? 6 ayllıkken kürtaj olmak zorunda kaldım önceki gebeliğimde. Kötü bişey olucak diye korkuyorum Kötü rüyalar görüyorum hep bunu yaptırmamı önerdiler sizin nasıl oldu bu süreçleriniz nasıl anladınız yardımcı olursanız çok sevinirimEvet var oyle bisey benim uzerimde de dua ile geziyorum
Gece kaçmamış dün 17.00den sonra gece 00.00 arasında kaçmış duruyor canimCnm acaba senin dediğin gibi öncesinde mi kaçırmışım ? Yoksa gece çatlamışmı? Kafam karıştı da
Özelden yazayım canimMerhaba ben de yaptırmak istiyorum bu duadan ama biraz bilgi verebilir misiniz nasıl yapılıyor hamilelik başlamadan mı takılması gerekiyor ? Ben şuan 5 haftalık hamileyim şimdi yaptırsam faydası olur mu ? 6 ayllıkken kürtaj olmak zorunda kaldım önceki gebeliğimde. Kötü bişey olucak diye korkuyorum Kötü rüyalar görüyorum hep bunu yaptırmamı önerdiler sizin nasıl oldu bu süreçleriniz nasıl anladınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Karsilastirma yapinca cok anlamamakla beraber senin catlamis bence cnm 00.00 dan sonra daha dikkatli takip etmen gerekiyordu sabah ki akinti da catlamadan olmustur diye dusunuyorum
Gece kaçmamış dün 17.00den sonra gece 00.00 arasında kaçmış duruyor canim
Nasıp canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, aklinda olsun, deneme yapacagin gün mutlaka ama mutlaka her 3 saatte bi test yapman lazım. Gerekirse hiç uyumadan,yiyip içmeden, aslında herşey boş yine nasipte ki olacak fakat biz yine bildiklerimizi sıkı sıkı yapalimDün ve önceki gün deneme oldu aslında ama testi önceden yapmış olsaydım daha net olurdu değil mi cnm . Neyse kısmet artık. Bu ay olmazsa gelecek aya testi daha dikkatli yaparım cnm
Nasıp canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, aklinda olsun, deneme yapacagin gün mutlaka ama mutlaka her 3 saatte bi test yapman lazım. Gerekirse hiç uyumadan,yiyip içmeden, aslında herşey boş yine nasipte ki olacak fakat biz yine bildiklerimizi sıkı sıkı yapalim
Inşallah canimHaklısın cnm tmm İnşaAllah elimizden geleni yaparız takdir Allahınnasibizde kız varsa kız , erkek varsa erkek olur
Canım çatlamış evet ilişki gece 12 den sonra olduysa zamanlama güzel olmuş bence hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allah gönlüne göre versin inşallahBende bir kız (meleğim) annesiyimŞimdi hamileyim 5+5 bu bebişimin erkek olması umudu ile
Senden ve diğer arkadaşlardan Allah razı olsun canım benimCanım çatlamış evet ilişki gece 12 den sonra olduysa zamanlama güzel olmuş bence hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım benimAllah gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?