Merhaba kızlar nasılsınız.
Cikoo
canım sende hamilesin herhalde gözün aydin Allah gönlüne göre versin insallah
Kızlar biraz dertlesmek istedim o kadar kötüyüm ki. Rabbim öncelikle her şeyin hayırlısını versin bir kızım var çok çok şükür Allah olmayan herkese nasip etsin onu o kadar çok seviyorum ki ona hamileyken herkes kesin erkek dedi çünkü tüm erkek belirtileri vardı sadece ben kiz dedim çok dua ettim kızım olsun diye elhamdülillah Allah gönlüme gore verdi. Bu ikinci hamilelikte kime söylediysek kesin kiz dedi ilk başlarda erkek geçerken içimden şu anda kiz geciyor ve ben o kadar kötü oluyorum ki evlâdım diyorum onu bulamayanlar var böyle olma diye ama tutamıyorum kendimi, dün gece eltim geldi gülerek kesin kiz kesin dedi kötü niyetli değildi belki ama ben sabaha kadar ağladım ve o kadar çok sancim oldu ki. Offf ne yapsam da kafamı toplayamiyorum artik herkesin erkek baskısı beni bunalttı. Daha ortada kesinleşmiş cinsiyet bile yok ama ben bu duygudan nasıl kurtulacağım bilmiyorum dua ediyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum olmuyor bu düşünce beni uyutmuyor ve ben her gece ağlıyorum ben niye böyle oldum ya

oysaki hep hayırlısı diyordum peki niye söz geçiremiyorum kalbime canım hiç bu kadar yanmamıştı çalışıyorum ve dışarı bile çıkmak istemiyorum tam depresyona girdim keske kimse beni görmese ben kimseyi bilmesem kaybolsam yok olsam diyorum. Diyeceksiniz bu kadar basit mesele için can sıkmaya bile değmez ama kızımda yaşadığım şeyler yine başıma gelecek diye çok korkuyorum burada bebek görmeye elbise falan getirirler ve gelen misafirlerin hepsi erkek kıyafeti getirmişti o kadar ağrıma gitmişti ki yüreğimden atamıyorum kimseye anlatamıyorum geçen konuşayım dedim komşuyla erkek getir ki milletin ağzı kapansın dedi cinsiyet ben belirlemiyorum Allah her şeyin hayırlısını versin dedim ama ahh yüreğim paramparça oldu. Sadece konuşmak istedim hakkınızı helal edin insallah kısa sürer bu durum ve toparlanirim insallah bir an önce duanızı eksik etmeyin olur mu