- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #55.561
7 haziran 2015 son adet tarıhım bn 22 sınde kldm dye dsunuyorm ogluma 30 gnde bırdı adet dongmde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin dediginiz gibi ovulasyonunuz 29ekimse .bebeginiz erkege yatkın10 ekım sat 34 gnde bı olyorum 29 u ovulasyon tarıhımdı sanırım bnu demek ıstedınız
30ekimden 9kasima kadar kızHadı yaaa bn ck kız ıstyodm ama hyrlısı olsun
İnşallah gönlündeki olsun canımHadı yaaa bn ck kız ıstyodm ama hyrlısı olsun
Hayır canım.tek ve cift olup tutmayan arkadas cok.önceki masajlarda var.tutmayan cok o hesaplamaylaBurada tek ve cıft dyemı hesap yapılıyor
Canım netten neye baktinkiHıı anlyorum netten bktımda o sekılde yazyordu bklm daha ck ogrnınce yazarm
Maya takvımı dye arattgmda cktı o sekıl tek ve cft dyeCanım netten neye baktinki
Yok canım takvimle bakıyorum tek cift sayıyla değil.mayanin takvimiyle.hemde gün hesabı var öyle.yanlış olunca hesaplama yanlış çıkıyorMaya takvımı dye arattgmda cktı o sekıl tek ve cft dye
Başka takvimlere göre bu en çok tutani.ama yanlış çıkanlarda var.her şey Allaha mahsusAnldm cnm tesekkur edrm ıns yanlır maya takvımı kızım olur tutuyomu pkı herkesı
Insallah canim omrum boyu yuzumu hic yere egdirmeyecek hayirli kizlarim olsun yeter ben onlarin haberini alinca uzulmuyorum cevre baskisi uzuyo insallah onlarda beni hic bi zaman uzmezCanım benim biliyorum sen aslında en çok milletin çenesinden çekindiğin için böyle hissediyorsun anlıyorum haklısın
Ama bu senin hayatın, milletin ne dediğini boşver
Kimse sana ömründen bir anı bile geri veremez
Biz iki kız kardeşiz babam bende kızım oldu diye çok sevinmiş
Ama kız kardeşim doğduğunda intihar edicem ben demiş. Nedeni çevre baskısı...
Tabi aradan yıllar geçti birgün yakın arkadaşının oğlu babasına bıçak çekip zorla para isteyince eve gelmişti
İyiki benim sizler gibi kızlarım olmuş demişti
Bilemiyoruz işte hakkımızda hayırlısının ne olduğunu
Üzülme sana 4. Kez kız evlat veren Allah şüphesiz durumundan gafil değildir asla.
Yardımı da gelecektir.
Inslh cnmCanım bayağı da sürmüş gelir inşAllah yakında