- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #58.881
Tam ay yıl canim bide senin önceki kızlarınkızlarına bakmam lazım onlar tutuyorsa ona göre hesap edelim[
UcUc yasinda canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam ay yıl canim bide senin önceki kızlarınkızlarına bakmam lazım onlar tutuyorsa ona göre hesap edelim[
UcUc yasinda canim
Hamdolsun şükür her halimize ben hem fmf hastasıyım hemde ıltihapli eklem romatizmasi hastasiyim Saol Allah razı olsun cümle hastalara şifa versin RabbimSelam canım benim neyin var iyi misin? Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey değildir. Çok geçmiş olsun
Evet canim devamDaha bişey yok devam canim
Çok geçmiş olsun canim. Allah sana da şifa versin insallah. Bazı kürler var onlar iyi geliyor diyorlar. Isırgan otu falan mesela canim cokkkk geçmiş olsunHamdolsun şükür her halimize ben hem fmf hastasıyım hemde ıltihapli eklem romatizmasi hastasiyim Saol Allah razı olsun cümle hastalara şifa versin Rabbim
Rabbim şafi ismiyle şifa versin cnmHamdolsun şükür her halimize ben hem fmf hastasıyım hemde ıltihapli eklem romatizmasi hastasiyim Saol Allah razı olsun cümle hastalara şifa versin Rabbim
Saol bebeğim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canim. Allah sana da şifa versin insallah. Bazı kürler var onlar iyi geliyor diyorlar. Isırgan otu falan mesela canim cokkkk geçmiş olsun
Allah razı olsun canimRabbim şafi ismiyle şifa versin cnm
Gecmis olsun canimAllah razı olsun canim
Canim nasılsınRabbim şafi ismiyle şifa versin cnm
Çok geçmiş olsun canim. Allah sana da şifa versin insallah. Bazı kürler var onlar iyi geliyor diyorlar. Isırgan otu falan mesela canim cokkkk geçmiş olsun
Çok üzüldüm ya kolay değilAllah razı olsun şuan için cortizon ve 3 ilaç daha kullanıyorum günde 11 ilac içiyorum mecburen ara verdim
O zaman senin hesapladığın benim duyduğum değil canımValla canim 3 senedir bu hesabı anca çözdüm mantiken zorluyor insanı ama tutmayan nadir tutmaynalrin içinde örnek ben kendimi vereyim sana
Evet canim benim devamCanim testin vakti var daha devam![]()
D
Daha yolun başındasın hadi bakalım
Ciko sen rüyada gelinlik mi görmüştün.Evet canm genelde kizlari olmus gelinlik giyenin bir tek bir kisi gelinlik giyipte oglu olmuş ruya tabirinde de kiz evlat yaziyor zaten hayirlisi artik
Burdayım canım sen nasılsın iyimisin
Iyiyim şükür canim. Bende sana ruya soracaktım aslinda. Ruyamda kiz kardesim gelin oluyordu gelinlik giyiyordu sonra ayni gelinliği ben giydim duz sade beyaz bir gelinlikti sonra gelinligi çıkardım üstü beyaz alti siyah iki parça gibi bir elbise giydimBurdayım canım sen nasılsın iyimisin![]()

Benim de 1 kizim varKızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz kızlar.ben kimin kaç kızı var onu bilmiyorum aslında anlayan biri tablo yapsa çok iyi olurdu.benim 3 tane prensesim var belki beni tanımayan arkadaşlar için yazıyorum