• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    521
Nsı ya test sılınınce olnstu senın ay bn sok oldm bnm yum cat oldu senın catdan snra allhm kafam ck krıstı oncesınden tutms olma ıhtmlı barmı
Kizlar cok bildirim gelmis kusura bakmayin bakamadım yoldayim 2.30 da randevum vardi yoğunluktan anca muane oldum.
2. Kizim geliyor hayirlisi artik Rabbim herseyimi biliyor bu daha hayirliymiş insallah saglikli hayirli şekilde kucagimada alirim dua edin

Kızı olan anneler bsey srmk ıstyorm kızlarınza adetın kacıncı gnu kalmıstnız yada teste gre kacıncı gun olmstu ılıskınız

Gelinlik gören genelde kız çocuğu olur canım ama herkesin gözünde farklıdır tabi domates benim gözümde kızdır mesela inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur canım
Canım ayva, beyaz lahana,dalında bol miktarda yetişmiş balkabağı, asker, tüfek, polis, bıçak ve mermi nedir?
Bayağı da çok oldu :)

Kizlar bugun mahalle doktorumu gordum idrar enfeksiyonu var dedi be daha detayli labavatuara gondercem dedi bilmiyom onceden varmiydi yoksa hamileliktenmi oldu basina gelrn varmi boyle bi durum?bide yarin ultrasyona gircem ilk defa duycam bebisimin kalbimi insallh hersey yolundadir
Allah bağışlasın bebeğini sağlıklı kaçağına almayı nasip etsin. Bence bir şey olmaz hamilelikte size vereceği ağır olmayan bir ilacı vardır

Back
X