- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.081
ama sımdı çıktı en son 17:30 da yaptım yoktu sımdı var bir su da içmeme rağmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim soldan agridigi ay sadece soldan agri oluyorsa genelde soldan yumurtluyosun demek bence kendimden takip ettigim kadariylaAynen canim sağ nadir ama soldan hep oluyor solede bişey var sağ yum olsa bile sol da yumurtlarmis gibi agrir mis bilmiyorum neden hep sol onuda anlamış degilim
Canim bilemedimki ya yarın sabah dedigim.sekilde tekrar bi yap bakalimBende Yok canim ben düzenli adet oluyorum. Sadece son hamile kaldığımda kist olduğunu söylemişlerdi ama zararsız geçici. Zaten kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin kalbi atmadı
Evet canim aynen öyle yapayım teşekkür ederim canımCanim bilemedimki ya yarın sabah dedigim.sekilde tekrar bi yap bakalim
Viyy benim iki taragta agridi iki taraftan mi yumurtladimCanim soldan agridigi ay sadece soldan agri oluyorsa genelde soldan yumurtluyosun demek bence kendimden takip ettigim kadariyla
Rica ederim canimEvet canim aynen öyle yapayım teşekkür ederim canım
Baya belirgin miydi canimKizlar ben bugun ovi yaptim t hafif pembe idi bu ne demek oluyorr
Yok hayir :) iki taraftan agridiginda bilinmiyor nerden yumurtladigin ama yogunlukla tek bir taraf agridiginda ben genel de o taraftan yumurtluyorumViyy benim iki taragta agridi iki taraftan mi yumurtladim
Evet belirgin canimmBaya belirgin miydi canim
Geliyorum yavaş yavas diyor yum
Bunu en kesin doktor kontrolü ile anlayabilirizCanim soldan agridigi ay sadece soldan agri oluyorsa genelde soldan yumurtluyosun demek bence kendimden takip ettigim kadariyla
Canım yarın sabah yine yap bakalım iyice belli olurElifAsel54 sende bir bakar misin canim
Öyle yapayım canimCanım yarın sabah yine yap bakalım iyice belli olur
İnsallah gelsin ama dimiGeliyorum yavaş yavas diyor yum