- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.261
Evet canim bende öyle gördüm hele yapayım bakalımBurda aşağıdaki hafif kızarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bende öyle gördüm hele yapayım bakalımBurda aşağıdaki hafif kızarmış
Oh ne guzel ginlunuzdekini kapmissiniz hayirli olsun darisi bana insalhhAmin Cok saol canim. Cinsiyeti erkek
Bi iki gune kizarir merak etmeEvet canim bende öyle gördüm hele yapayım bakalım
İnsallah...Bi iki gune kizarir merak etme
Ben pek anlamam ama acele etme yok gibi 2 saat sonra yine yap karşılaştır benceCatlama var mi olsun artiikk![]()
Catlama var mi olsun artiikk![]()
Ne kadarlık hamilesin canim masallah ❤Bu arada bende hamileyim cinsiyetini ogrenince yapıcam buray![]()
Ikinci gun bu kadar uzun surer mi yumurtlama anlamadim kiBen pek anlamam ama acele etme yok gibi 2 saat sonra yine yap karşılaştır bence
Ne kadar daha bekliyimm napimTest hala pik
Canım ultrasona göre 1.5 aylık ama benim korunmayı bırakmama göre 1 aylık ocağın basında ilişki olduNe kadarlık hamilesin canim masallah ❤
3 saat sonra testi tekrar et canimNe kadar daha bekliyimm napim
Bazı arkadasların 3 gün sürdüğü bile oluyor burda gördüğümIkinci gun bu kadar uzun surer mi yumurtlama anlamadim ki
Masallah canim saglikla tamamina erdirsin Allah. Bu yöntemi denedin mi canimCanım ultrasona göre 1.5 aylık ama benim korunmayı bırakmama göre 1 aylık ocağın basında ilişki oldu
Evet denedim silikleşince ilişki oldu diğer mesajlarımda duruyo ama diyorlar ya kadın ilk .... olmalı bende olmadı bide yeme içme olayına uymadım + 5 gün olayı da olmadı 3 gün oldu birde kahve içtim bide bilgiler arkadaşın takvimi bana kız dedi bakalım Allah gonlumuzdekini hayırlısı bu sağlıklısını versinMasallah canim saglikla tamamina erdirsin Allah. Bu yöntemi denedin mi canim
Tmm canm bn sabaha karsi yapim artikk testi tekrarlarim siliklesme varsa yaparim yoksa bu sefer gunduz catlar aksam gec kalabilirim ama bi yerde okudum catladikdan sonra 24 saat canli kalıyormuş yumurta3 saat sonra testi tekrar et canim
Bende onlardan olcam sanirimBazı arkadasların 3 gün sürdüğü bile oluyor burda gördüğüm
Bende onlardan olcam sanirim[/QUOTE
Geç olsn güzel olsn :)
Hayırlısıyla insallah canimEvet denedim silikleşince ilişki oldu diğer mesajlarımda duruyo ama diyorlar ya kadın ilk .... olmalı bende olmadı bide yeme içme olayına uymadım + 5 gün olayı da olmadı 3 gün oldu birde kahve içtim bide bilgiler arkadaşın takvimi bana kız dedi bakalım Allah gonlumuzdekini hayırlısı bu sağlıklısını versin