- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #63.941
Se testin hiç yanıltmadı mı. Nerden aldın cnmLabaquick alma canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Se testin hiç yanıltmadı mı. Nerden aldın cnmLabaquick alma canım
Neden ki canim. Ben bi sıkıntı gormedim.Labaquick alma canım
Hangisini tavsiye edersinLabaquick alma canım
Miratech canımHangisini tavsiye edersin
Dalgalanma cok yapıyorNeden ki canim. Ben bi sıkıntı gormedim.
Yanıltmadı canım. Eczaneden aldımSe testin hiç yanıltmadı mı. Nerden aldın cnm
Hosgeldin Rabbim bağışlasin evladini Rabbim gönlüne göre versinmerhabalar herkese benimde bir kız cocugum var 2. yi dusunuyoruz esimle erkek olsun istiyoruz . Hem eşime hem bana verebileceginiz öneriler var mı bu konu hakkında şimdiden tesekkur ederim hepinize :)
Hey maşallahEsime takviye almak lazim dedim burda gördüğümun hepsini dedim almis sag olsun benide düşünmüş![]()
Her biri nedir ne işe yarıyor bizi de bilgilendir. Ben saddece keçi boynuzu özünü biliyorumbende aynisini dedim
bnmde yarin11. gun s 3 4 gun sonra olurum inssBugun 16. Gun canim.
Hakkinda hayirlisi olsun ins
Valla canim bende cok bilmiyorum takviye kullanan arkdslarin yazdıklarına gore aldirdim sperm kalitesini hızını arttırıcı özellikleri oldugunu biliyorum fazlasi yokHer biri nedir ne işe yarıyor bizi de bilgilendir. Ben saddece keçi boynuzu özünü biliyorum![]()
haplarin fiyati ney canm seninkiler ve keciboynuzu hariccEsime takviye almak lazim dedim burda gördüğümun hepsini dedim almis sag olsun benide düşünmüş![]()
Canim hepsine 200 tl.vermis ayri ayri bilmiyor sadece selen plus olanin üzerinde etiketi var 37.5 yaziyorhaplarin fiyati ney canm seninkiler ve keciboynuzu haricc
Kuzum hakkina hayirlisi neyse oyle olsun. Rabbim gonlune gore versinbnmde yarin11. gun s 3 4 gun sonra olurum inss
anladim cnm sifa olsun insCanim hepsine 200 tl.vermis ayri ayri bilmiyor sadece selen plus olanin üzerinde etiketi var 37.5 yaziyor
amin hepimizin ins allah razi olsun cnmKuzum hakkina hayirlisi neyse oyle olsun. Rabbim gonlune gore versin