- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.388
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #64.521
Erkek olduğu bu resimden hiç anlaşılmıyorErkek demisler ama bn kiza bnzettimde sizlerede sormak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek olduğu bu resimden hiç anlaşılmıyorErkek demisler ama bn kiza bnzettimde sizlerede sormak istedim
aminnnnnnnnnnKadir gecemiz mübarek olsun Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa kabul etsin dualarda buluşmak dileğiyle
Sagol Canim insallhCanım rızık bolluğu kısmet demek diye biliyorum bende görmüştüm geçen sene
ramazan yoğun geçiyo canım temizliğimi yapayım ağırlaşmadan dedim bitti derken kızım tekrardan pisletiyo sağolsun :) 31 haftalık olduk azcık ödemle kasılmalarım var öyle idare ediyoruz çok şükür. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
maşallah zaman ne cabuk geciyor beraber dusuk yaptigimiz ayi dun gibi hatirliyorum suan dogurmak uzeresin saglikla gelsin insalahramazan yoğun geçiyo canım temizliğimi yapayım ağırlaşmadan dedim bitti derken kızım tekrardan pisletiyo sağolsun :) 31 haftalık olduk azcık ödemle kasılmalarım var öyle idare ediyoruz çok şükür. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
telefonum bozuk bayadır bugün gelecek inşallah daha sık girerim artık bayramdan sonra
Düşükmü yaptınız ?maşallah zaman ne cabuk geciyor beraber dusuk yaptigimiz ayi dun gibi hatirliyorum suan dogurmak uzeresin saglikla gelsin insalah![]()
evetDüşükmü yaptınız ?
MaşaAllah canım zaman gerçekten hızlı geçiyorramazan yoğun geçiyo canım temizliğimi yapayım ağırlaşmadan dedim bitti derken kızım tekrardan pisletiyo sağolsun :) 31 haftalık olduk azcık ödemle kasılmalarım var öyle idare ediyoruz çok şükür. sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
telefonum bozuk bayadır bugün gelecek inşallah daha sık girerim artık bayramdan sonra
Canım seninde olacak inşAllah az kaldımaşallah zaman ne cabuk geciyor beraber dusuk yaptigimiz ayi dun gibi hatirliyorum suan dogurmak uzeresin saglikla gelsin insalah![]()
İnşallah canım Rabbim sanada nasip etsin her güzelliğin başında oluyor bir zorluk inşallah geçicek bu zor günler sanada nasip olacakmaşallah zaman ne cabuk geciyor beraber dusuk yaptigimiz ayi dun gibi hatirliyorum suan dogurmak uzeresin saglikla gelsin insalah![]()
Ben gibi bayram temizliği mi yaptın dipten temizliğe girişince başladı benim kasılmalarım şimdi çok şükür daha az var ama kaburga ağrısı mahvediyoMaşaAllah canım zaman gerçekten hızlı geçiyor
Bende 26yı doldurdum ama benimde çok sancım oluyor bildiğim kadarıyla bu kadar erken başlamaması lazımdı biraz canım sıkılıyor ona
Bol bol yaz ya böyle çok boşluk girmesin araya
Doğuran kayboluyor zaten biz bari yazalım![]()
Olabilir canım temizlik hep var bende malum başak burcu oluncaBen gibi bayram temizliği mi yaptın dipten temizliğe girişince başladı benim kasılmalarım şimdi çok şükür daha az var ama kaburga ağrısı mahvediyo

Bayram gezmelerinde herkes canım sanırımNeden artik kimsecikler yok![]()
ben buralardayim cnm sizi takip ediyorum ama yazacak bisi yokNeden artik kimsecikler yok![]()
Sen takip yapiyomusun bu ay deneme yapacakmisinben buralardayim cnm sizi takip ediyorum ama yazacak bisi yok