- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #64.541
Slm kizlar denemenin ardindan 7. Gun benim biraz goguslerim aciyo.
diger hamileliklerimde boyle basladi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk kizimda 12. Haftada erkek dedi 16 kiz dedi 2.kizimda 12. Haftada erkek dedi 14 kiz dedi 3.hamilyim 14+3de erkek dedi hala erkek özelse14 den.sonra degismez insallahArkadaşlar merhaba 14. Haftanın başında doktora gittim cinsiyet için erkeğe benzetti
Şurda bi çıkıntı olunca erkek diyoruz dedi ama bayramdan sonra gel net öğreniriz dedi
Eşime söyledim erkek istiyordu zaten çok sevindim
Ama bugin bi abla bana benim kızıma da önce erkek dediler kız oldu dedi kafam karıştı
14. Hafta ilerde bi hafta olduğu için yanılma payı acaba var mıdır
Bazısı da erkek dediyse dönmez
Kızlar geç gösteriyor diyor
Tecrübeli olanlardan fikir rica ediyorum
Evet bende çok merak ediyorumE Elif eylul hira kizmerak ediyom ne zaman randevu
Ben 14+5 iken gittiğimde net pipi görmüştükArkadaşlar merhaba 14. Haftanın başında doktora gittim cinsiyet için erkeğe benzetti
Şurda bi çıkıntı olunca erkek diyoruz dedi ama bayramdan sonra gel net öğreniriz dedi
Eşime söyledim erkek istiyordu zaten çok sevindim
Ama bugin bi abla bana benim kızıma da önce erkek dediler kız oldu dedi kafam karıştı
14. Hafta ilerde bi hafta olduğu için yanılma payı acaba var mıdır
Bazısı da erkek dediyse dönmez
Kızlar geç gösteriyor diyor
Tecrübeli olanlardan fikir rica ediyorum
adet bittikten sonra ovulasyon testine baslamistim ama onuda yarim birakmak zorunda kaldim enfeksiyonum cogaldi hastanelik oldum idrarimdan kan geliyodu artik o derece simdi biraz iyiyim korunmuyoruz oylesine denemeler oluyor tutacagini sanmiyom bu enfeksiyonla olursada olmasada hic umrumda degil artik hic takmiyorum bileSen takip yapiyomusun bu ay deneme yapacakmisin
Çok teşekkürler inşallah bir bilen vardır yuma göre yaptik ve hamileyim inşallah gönlümdeki yola çıkmıştır bir pipili eğer erkekse neler yaptigimi anlatırım burda
Canim cok gecmis olsun. Allah sifa versin insadet bittikten sonra ovulasyon testine baslamistim ama onuda yarim birakmak zorunda kaldim enfeksiyonum cogaldi hastanelik oldum idrarimdan kan geliyodu artik o derece simdi biraz iyiyim korunmuyoruz oylesine denemeler oluyor tutacagini sanmiyom bu enfeksiyonla olursada olmasada hic umrumda degil artik hic takmiyorum bile
Sagol canim sen nasilsin?Kızlar merhaba nasılsınızne var ne yok? Yok mu bebiş haberleri cinsiyet haberleri, deneme yapanlar sonuc alanlar
Geçmiş olsun canım enfeksiyonun geçsin olur insallahadet bittikten sonra ovulasyon testine baslamistim ama onuda yarim birakmak zorunda kaldim enfeksiyonum cogaldi hastanelik oldum idrarimdan kan geliyodu artik o derece simdi biraz iyiyim korunmuyoruz oylesine denemeler oluyor tutacagini sanmiyom bu enfeksiyonla olursada olmasada hic umrumda degil artik hic takmiyorum bile
Benim bu ay 10 gün önce oldu adetim. Normalde 30 31 hatta 35 olurdu hic geri gelmezdi 10 gün erken oldu beklemiyordum şaşırdım. Yarin falan biter teste başlarım bakalım ne olacakKızlar merhaba nasılsınızne var ne yok? Yok mu bebiş haberleri cinsiyet haberleri, deneme yapanlar sonuc alanlar
Benim iki cocugum da da tuttu canım10 kişi e bakdım tuttu çin takvimini denediniz mi