Erkek bitti derse biter mi gerçekten

Düşünmekte haklısınız. Bu kadar kolay mı diye insan sorguluyor değil ev, koca bir dünya dar geliyor yeri geliyor açık alanda bile nefes alamıyorsunuz... sorgulamalar başlıyor. Neden, niye, ama vs ile başlayan kelimeler oluşuyorm ama inanin geçecek. Allah böyle olmasını istemiş napalım? Ben yaşadım bu sorgulamaları sizi anlıyorum

Bitmiştir evet .
Erkek sevmeyince sevmiyor istersen dünyanın en mükemmel kadını ol .ne kızları neler için üzüyorlar.
Herles kendine yakışanı bulur merak etme canım..

Evet kolaymış işte.
Beni üzen şey onun beni çok sevmiyor olmasını öğrenmem oldu.
Sevse vazgeçmedi hemen vazgeçemeyecek kadar sevmemiş. Oysa ki ben sevdiğine inanıyordum. Üzüntüden çok hayal kırıklığı yaşadığım sanırım.

yazmıyım yazmıyım dedim ama basliginiza öyle gıcık oldumki yazmadan edemedim.erkekleri bu kadar yuceltmeyin.oyle kadınlar varki aşkından gebersede ondan sonra yıllarca hayatina kimseyi almayacagini bilsede kahrolcagini bile bile aşkını gome gome bitti dedimi biter .bir daha arkasına bakmaz. yillar önce yaşadım paşa paşa bitirdim.BITTI dedim bitti

Erkekleri yüceltmekle alakası yok. Orda ilişkinin bitmesini kast etmediğimi anlamış olmalıydınız. Kafasında biter mi anlamında yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…