- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ohooo muhtemelen almıştır başkasını, erkekler pek boş durmaz, ciddi olsun ya da olmasın birini alır genelde. Genelleme yapmıyorum tabi. Aslında erkeği kadını yok bir insan bitirdiyse bitmiştir onun için.
Ohooo muhtemelen almıştır başkasını, erkekler pek boş durmaz, ciddi olsun ya da olmasın birini alır genelde. Genelleme yapmıyorum tabi. Aslında erkeği kadını yok bir insan bitirdiyse bitmiştir onun için.
Baştan sevmemiş öyle mi hımmm bütün detayları biliyorsun aynen.ayrılırken sevmiyor olabilir ama 2 sene sürdü tabii ki de sevdiBastan demekki sevmemis seven erkek kolay kolay sevmiyorum demez.Ya iki yuzluluk yapar seviyormus gibi yada aldatir. Seninki yinede yurekli cikmis bitti demis bence dusunme.Hayirlisi olsun hakkinda.
İşte takıntı yapmaktan korkuyorum. Boşlukta da değilim şu an çalışıyorum mesela evde boş boş oturmuyorum ama yine düşünüyorum onu. İlk sevgilimdi ilk ayrılıgım o yüzden sanırımCinsiyet ile ne alakası var şimdi.
Bir insan "bitti" diyorsa bitmiştir. En azından siz söylenenleri kabullenmelisiniz.
Eskiyi düşünüp "ah ne güzeldi nasıl böyle olduk" hisslerine kapılmamalısınız çünkü bazen duygular 1 saniye de değişebiliyor.
Her insan hayatında ayrılık yaşar. Bunlar güzel şeyler özelikle genç yaşta bu acıları yaşamak... güzel bir gelecek tasarlamak için bunları yaşamak şart.
Size önerim takıntı haline getirmemeniz. Kendi hayatınızı ele almanız gerekiyor. Kariyeriniz, eğitiminiz, önce bir birey olmanız gerekiyor.
Aşk çok güzel bir duygudur ama eninde sonunda bu duygu biter ya sevgiye dönüşür ya da herşeyi tüketirsiniz yada piskopata bağlayıp takıntı haline getirirsiniz.
Yaşadıklarınız güzel bir anı olarak kenarda dursun bence ve kalbinizi yeniliklere açın.
Ben buna katılmıyorum kendi ilişkim icin söylemiyorum ama bitirip sonra terk ettiği insana dönmek isteyen de cok oluyor erkek ya da kadın
Peki hiç pişmanlık hiç hissetim miE bekle o zaman, heba et kendini, yıpran, mutsuz ol ne diyebilirim? :) Ne desem inanmayacaksın. Yaşa ve gör denir o zaman ancak. Bittiğini kabullenememişsin.
Bak bazen sevgi devam eder ama o ilişki devam etmez, edemez. Seversin ama birlikte olamazsın, olmamak daha doğrudur sana göre. Onun açısından böyledir muhtemelen yani sevmeye devam etse bile bu tekrar birlikte olmak istediği anlamına gelmez. Benim başıma geldi, ilişkimiz sorunluydu ama ikimiz de seviyorduk. Ben de sevdiğinden emindim, kendim de seviyordum. Ama sevgimizle aşamadık sorunları, mutsuz olduk, yıprandık, bitmesi gerekti ve bitti. O bir süre sonra yeniden denemek istediğini söyledi, sevdiğim halde, aklımda başka kimse olmadığı halde kabul etmedim. İyi ki de etmemişim çünkü kendime zarardı. Eski sevgilin de böyle düşünüyorsa geri dönmek istemez ve 'bitti' demiştir muhtemelen.
Peki hiç pişmanlık hiç hissetim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?