Erkek bitti derse biter mi gerçekten

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ben bu kadar zor atlatacağımı düşünmemiştim. 2 ay oldu tam 2. Hala üzülüyorum. Bugün otobüsteyken aklıma o geldi kötü oldum indim arabadan nefes almak için. Gözlerim doldu. Başka şehirdeyim şu an belki onunla anılarım canlanmaz diye ama yok yani. 2 aydır sesini bile duymadım ama hala onu seviyorum. Onun umrunda bile değil sanırım ne mesaj ne arama hiçbir şey... Nasıl dayanıyor ki, insan diyor ki her şey yalan mıymış... Hani düşünüyorum acaba hayal miydi gerçekten kafayı yedim sanırım. Neden hayal gibi şu an hiç yaşanmamış gibi... Belki başka birini almıştır hayatına. Ben yine de benim gibisini bulacağını düşünmüyorum. Kendine saygısız görgüsüz birini bulunca anca değerimi anlar sanırım . Gerçekten bu kada kolay mı yoksa her erkek gibi bitmişcilik mi yapıyor

Ben bekarken bu kadar yıpratmazdım kendimi.
Baktım ki ilişki sarpa sarıyor hemen bitirirdim.
Sonrasında elbet insan üzülüyor, ağlıyor ama sebepleri düşündükçe daha kolay atlatıyor.
Sen de bu adam dört dörtlük olsaydı, seni bırakmazdı di mi, bu yönde bakabilirsin.

Bastan demekki sevmemis seven erkek kolay kolay sevmiyorum demez.Ya iki yuzluluk yapar seviyormus gibi yada aldatir. Seninki yinede yurekli cikmis bitti demis bence dusunme.Hayirlisi olsun hakkinda.

Ben buna katılmıyorum kendi ilişkim icin söylemiyorum ama bitirip sonra terk ettiği insana dönmek isteyen de cok oluyor erkek ya da kadın

Ben buna katılmıyorum kendi ilişkim icin söylemiyorum ama bitirip sonra terk ettiği insana dönmek isteyen de cok oluyor erkek ya da kadın

Bastan demekki sevmemis seven erkek kolay kolay sevmiyorum demez.Ya iki yuzluluk yapar seviyormus gibi yada aldatir. Seninki yinede yurekli cikmis bitti demis bence dusunme.Hayirlisi olsun hakkinda.
Baştan sevmemiş öyle mi hımmm bütün detayları biliyorsun aynen.ayrılırken sevmiyor olabilir ama 2 sene sürdü tabii ki de sevdi

Cinsiyet ile ne alakası var şimdi.
Bir insan "bitti" diyorsa bitmiştir. En azından siz söylenenleri kabullenmelisiniz.

Eskiyi düşünüp "ah ne güzeldi nasıl böyle olduk" hisslerine kapılmamalısınız çünkü bazen duygular 1 saniye de değişebiliyor.

Her insan hayatında ayrılık yaşar. Bunlar güzel şeyler özelikle genç yaşta bu acıları yaşamak... güzel bir gelecek tasarlamak için bunları yaşamak şart.

Size önerim takıntı haline getirmemeniz. Kendi hayatınızı ele almanız gerekiyor. Kariyeriniz, eğitiminiz, önce bir birey olmanız gerekiyor.

Aşk çok güzel bir duygudur ama eninde sonunda bu duygu biter ya sevgiye dönüşür ya da herşeyi tüketirsiniz yada piskopata bağlayıp takıntı haline getirirsiniz.

Yaşadıklarınız güzel bir anı olarak kenarda dursun bence ve kalbinizi yeniliklere açın.

Erkeği kızı yok bu işin eğer bir taraf ayrıldıysa hele hele 2 ay geçmiş ve tık yoksa bitmiştir.

İşte takıntı yapmaktan korkuyorum. Boşlukta da değilim şu an çalışıyorum mesela evde boş boş oturmuyorum ama yine düşünüyorum onu. İlk sevgilimdi ilk ayrılıgım o yüzden sanırım

Benim de böyle hissettiğim çok oldu.
Böyle zamanlarda aklıma hep insanın bencil olduğunu getirirdim.
İnsan bencil, çünkü sevip de ayrıldığın insanı özlemiyorsun aslında. Sen onunla beraber mutlu olduğun günleri özlüyorsun. Onunla gülmeyi özlüyorsun.
Hiçbir şey senden kıymetli değil, böyle böyle doğru insanı bulacaksın.

Neden bittiğine bağlı... Anladığım kadarı ile 2 aydır iletişiminiz yok, biraz daha bekle bakalım eğer cidden aşılamayacak sorunlar değilse belki ansızın bir mesaj atıverir. Her ne olursa olsun özlüyordur bundan emin ol ama dediğim gibi ayrılık sebebiniz önemli.

Cok seven biri 2 ay ayrı kalamaz. Sesini Özler gülüşünü Özler.. Ozlemiyorsa aramıyor sa zaten hiç olmamıştır.
Erkekler bir anda yeni bir başlangıç yapabiliyor kendini uzme değmez..

E bekle o zaman, heba et kendini, yıpran, mutsuz ol ne diyebilirim? :) Ne desem inanmayacaksın. Yaşa ve gör denir o zaman ancak. Bittiğini kabullenememişsin.
Bak bazen sevgi devam eder ama o ilişki devam etmez, edemez. Seversin ama birlikte olamazsın, olmamak daha doğrudur sana göre. Onun açısından böyledir muhtemelen yani sevmeye devam etse bile bu tekrar birlikte olmak istediği anlamına gelmez. Benim başıma geldi, ilişkimiz sorunluydu ama ikimiz de seviyorduk. Ben de sevdiğinden emindim, kendim de seviyordum. Ama sevgimizle aşamadık sorunları, mutsuz olduk, yıprandık, bitmesi gerekti ve bitti. O bir süre sonra yeniden denemek istediğini söyledi, sevdiğim halde, aklımda başka kimse olmadığı halde kabul etmedim. İyi ki de etmemişim çünkü kendime zarardı. Eski sevgilin de böyle düşünüyorsa geri dönmek istemez ve 'bitti' demiştir muhtemelen.

Peki hiç pişmanlık hiç hissetim mi

Geçecek bu hissettiklerin ınan bana
Henüz çok taze acin. Bende terkedildim ve 2. Ayda dünyadan çok kopuk bir haldeydim seni çok iyi anlıyorum. Herkes için farklı işliyor bu süreç. Benim kendi deneyimim şöyle idi
-Kabullenememe, ölüp bittiğini sanma
-Yavastan kabullenme fakat aklından atamama
-Hayata geri dönme, içten içe özlem hissetme
-Sorgulama, olayları daha net okuyabilme
-Onun içinde bittiğini anlama

Komik gelebilir fakat 9 aylık süreç bu sekilde yaşandı ve bitti Hala ara sıra aklıma geliyor fakat hiçbirşey hissetmiyorum ona artık

Peki hiç pişmanlık hiç hissetim mi

Hayır, aksine 'iyi ki' demişliğim var. Başkaları yüzünden falan ayrılmış olsaydık belki pişman olurdum ama tamamen ikimizle alakalı ve ilişkimizle alakalı olduğu için, öyle oldu. İlk başta tabi insan üzülüyor ama sonra iyi ki de kararının ardında durmuşum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…