- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Buna çok benzer bir şey yaşadım tabi aradan 4 yıla yakın zaman geçti şu anda . Dogru düzgün insanlar çıkmayınca nadirende olsa pişmanlık hissediyorum. Birlikte olsaydık çok mutsuz olacaktık biliyorum ama değisik bir his . Sevgi bazen yetmiyor umarım hakkımızda hayırlısı olurHayır, aksine 'iyi ki' demişliğim var. Başkaları yüzünden falan ayrılmış olsaydık belki pişman olurdum ama tamamen ikimizle alakalı ve ilişkimizle alakalı olduğu için, öyle oldu. İlk başta tabi insan üzülüyor ama sonra iyi ki de kararının ardında durmuşum diyor.
Peki mesafelerden dolayı tartışmalar çoğalıp çözülmediğinde bitiyorsa? Olduğum yere geri döndüğünde arayacağım diyorsa arar mı? Yeniden başlayabilir mi herşey? Özlüyor mudur kiNeden bittiğine bağlı... Anladığım kadarı ile 2 aydır iletişiminiz yok, biraz daha bekle bakalım eğer cidden aşılamayacak sorunlar değilse belki ansızın bir mesaj atıverir. Her ne olursa olsun özlüyordur bundan emin ol ama dediğim gibi ayrılık sebebiniz önemli.
Peki mesafelerden dolayı tartışmalar çoğalıp çözülmediğinde bitiyorsa? Olduğum yere geri döndüğünde arayacağım diyorsa arar mı? Yeniden başlayabilir mi herşey? Özlüyor mudur ki
O dönmeler genelde başka şeyden oluyo.Ben buna katılmıyorum kendi ilişkim icin söylemiyorum ama bitirip sonra terk ettiği insana dönmek isteyen de cok oluyor erkek ya da kadın
evet değişik bir his ama her işte bir hayır mutlaka vardır diye düşünenlerdenim ve olmuyorsa zorlamamak lazım. yani artık yapabileceğim birşey kalmamıştı, uğraştım elbette sorunlar çözülsün, birşeyler düzelsin diye ama bilmiyorum ya. insan kendince yıprandıktan sonra durup bi düşünüyor, ya ben ne yapıyorum? diye. o üzüntünün beni her anlamda yiyip bitirdiğini tam anlamıyla idrak edince dedim zaten benden bu kadar, olmuyor, daha da uğraşamam diye. ve hiç pişman olmadım. üzerinden zaman geçti, hayatıma başkaları girdi, kısa kısa çünkü ben uzun ilişki kuramıyorum, niye bilmiyorumBuna çok benzer bir şey yaşadım tabi aradan 4 yıla yakın zaman geçti şu anda . Dogru düzgün insanlar çıkmayınca nadirende olsa pişmanlık hissediyorum. Birlikte olsaydık çok mutsuz olacaktık biliyorum ama değisik bir his . Sevgi bazen yetmiyor umarım hakkımızda hayırlısı olur
benim ilişkim uzak mesafe ilişkisiydi mesela, o zorlandığım. gerçekten de sevginin yetmediğini gördüm ve aynı şehirde olabilseydik hayatımın en büyük aşkını yaşayacağımı düşünmüştüm, olabilirdi sahiden. ama olmadı, o orada ben burada, koca ay içinde sadece 2-3 kere bir araya gelmek, onu da birkaç saate sığdırmak zorunda olmak, uzaklıktan kaynaklanan iletişim eksikliği, zorluğu falan da cabasıydı. bulamadık orta yol, lafa gelince evet çok seviyorduk ama ne onun hayatı benim olduğum yere gelmeye müsaitti ne de benimki. bizimki olsaydı anca böyle olurdu ve bu da çok ciddi fedakarlık istedi. o yapmadı, yapamadı, hal böyle olunca ben de yap(a)madım, kaldı yani. çok düşündüm ama, hemen almadım o kararı. ama dedim ki kendi kendime ya zaten ne yaşadığımdan birşey anlıyorum ne yaşamadığımdan, her şey içimde kalıyor, hep eksiğim, yalnızım, olmuyor dedim. ve bitirmek istedim, o da hemfikirdi. öyle oldu yani.Buna çok benzer bir şey yaşadım tabi aradan 4 yıla yakın zaman geçti şu anda . Dogru düzgün insanlar çıkmayınca nadirende olsa pişmanlık hissediyorum. Birlikte olsaydık çok mutsuz olacaktık biliyorum ama değisik bir his . Sevgi bazen yetmiyor umarım hakkımızda hayırlısı olur
2 yil icinde hersey yolunda guzel giderken durduk yere bitti diyorsa baska biri olamaz mi ozaman.
Ben bu kadar zor atlatacağımı düşünmemiştim. 2 ay oldu tam 2. Hala üzülüyorum. Bugün otobüsteyken aklıma o geldi kötü oldum indim arabadan nefes almak için. Gözlerim doldu. Başka şehirdeyim şu an belki onunla anılarım canlanmaz diye ama yok yani. 2 aydır sesini bile duymadım ama hala onu seviyorum. Onun umrunda bile değil sanırım ne mesaj ne arama hiçbir şey... Nasıl dayanıyor ki, insan diyor ki her şey yalan mıymış... Hani düşünüyorum acaba hayal miydi gerçekten kafayı yedim sanırım. Neden hayal gibi şu an hiç yaşanmamış gibi... Belki başka birini almıştır hayatına. Ben yine de benim gibisini bulacağını düşünmüyorum. Kendine saygısız görgüsüz birini bulunca anca değerimi anlar sanırım . Gerçekten bu kada kolay mı yoksa her erkek gibi bitmişcilik mi yapıyor
Ben bu kadar zor atlatacağımı düşünmemiştim. 2 ay oldu tam 2. Hala üzülüyorum. Bugün otobüsteyken aklıma o geldi kötü oldum indim arabadan nefes almak için. Gözlerim doldu. Başka şehirdeyim şu an belki onunla anılarım canlanmaz diye ama yok yani. 2 aydır sesini bile duymadım ama hala onu seviyorum. Onun umrunda bile değil sanırım ne mesaj ne arama hiçbir şey... Nasıl dayanıyor ki, insan diyor ki her şey yalan mıymış... Hani düşünüyorum acaba hayal miydi gerçekten kafayı yedim sanırım. Neden hayal gibi şu an hiç yaşanmamış gibi... Belki başka birini almıştır hayatına. Ben yine de benim gibisini bulacağını düşünmüyorum. Kendine saygısız görgüsüz birini bulunca anca değerimi anlar sanırım . Gerçekten bu kada kolay mı yoksa her erkek gibi bitmişcilik mi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?