Erkek bitti derse biter mi gerçekten

erkek kız fark etmez bir taraf bitti diyorsa bitmiştir

Ben asıl "bitti" denmesine rağmen şansını denemeye devam eden erkekten korkarim.
Demek ki saygısı yokmuş, kendisi nasıl istiyorsa öylesini diretiyormus derim.
Güzel anılar elbette olacak. Zira onlar olmasa 2 yıl sürmezdi.
Aşk güzeldir, acisi da guzeldir.
Lakin bitmeyen bir şey yok, sonsuz diye bir şey yok. Acınız da bitecek.
2 ay az bir sure. Biraz zaman tanıyın kendinize.

Ben buna katılmıyorum kendi ilişkim icin söylemiyorum ama bitirip sonra terk ettiği insana dönmek isteyen de cok oluyor erkek ya da kadın

Canim erkek, aşık oldugu kadini başkası kapacak diye degil 2 ay 2 gun basibos birakmaz. Kaybetmeyi göze alamaz seviyorsa. Sen kabullenmeye çalış dönerse surpriz olsun.

İlla başka biri olmak zorunda değil ki,biz çok duygusal yaklaşırken olaylara onlar daha fazla mantık çerçevesinde düşünüyorlar. bize göre "ya biz bunu hallederiz birlikte" gelen durumlar aslında karşı taraf bakış açısından halledilmeyecek problemler olarak geliyor. biz ayrılalı 3 gün oldu,ilişkiden sıkıldığını bunaldığını kavgaların bitmediğini söyledi bu saatten sonra da toparlayabileceğimizi düşünmüyorum diyerek ayrıldı. ilk gün onu suçladım sürekli nasıl bu kadar duygusuz olabilir diye düşünüp durdum sonraysa aslında bir problem varsa bunun karşılıklı olduğunun kanısına vardım,her ne kadar erkeklerin sevgi,ilgi hoşuna gidiyormuş gibi dursa da o bir müddet öyle sonra eski yalnız yaşamlarındaki rahatlığını özlüyorlar lakin mesele kız meselesi değil. en basiti mesaj yazmadan direk maç izlemek gibi ya da istediği saatte uyuyup hesap vermek istememek gibi vs. geri dönerler mi evet dönüyorlar benim ayrılıp da geri dönmeyen sevgilim olmadı belki bir sene sonra belki beş eğer ki ilişkiniz yıllanmış bir ilişkiyse ki daha da fazla olasılık var. erkekler hemen ayrılığın ne olduğunu kavrayamıyorlar kadınlar gibi,önce bir mutluluk hali "oh be dünya varmış ne sevgilisi" şeklinde ilerlerken yol yavaş yavaş yalnızlığın tatlı acısıyla karşılaşıyorlar. gittiğiniz gezdiğini yerleri görünce yavaştan anılar geliyor veya konuştuğunuzda sizi çağrıştıran şeyler canını yakmaya başlıyor. bunun sonucunda birileriyle konuşmaya ilişki yaşamaya çalışıyorlar burada iki seçenek oluyor ya gerçekten o kıza aşık olur hayatına devam eder ya da o ilişkideki kişiyi bile kafasında sizinle kıyaslamaya,hep birşeyleri eksik hissetmeye başlıyor. kısacası bazı istisnalar dışında böyle 6 sene sonra geri dönenler var yani yok değil

Belkide ayrılmamı daha hayrlı oldu. Her iki tarafından haklı sebepleri vardı ama o vazgeçti işte. Bencillik etti daha çok. Ailesinin gazına da geldi. Benim ilerde mutlu bi ilişkim olur o zaman döner kesin hep öyle olur

Orası sana kalmış bir olay ama haklısın ne zaman bırak mutlu bir ilişkiyi gerçekten onsuz mutlu bir hayata başlarsın o zaman kapını çalar

Vallaha çok doğru ve çok güzel bir yorum. Gerçekten de durum böyle. Onlar ayrılığın yüzüyle daha geç karşılaşıyorlar ama kadın bu sürede çoktan vazgeçmiş oluyor. En azından benim ilişkilerimde hep böyle oldu.

Evet bitmiştir. Kızgınlık ile söylemediyse.iki aydır da yokmuş hayatında. Ayrı kalamaz seven erkek.
Evlensen bile ne olur ki .hüsran.
Sevmeyen sevmiyor. Bir boşluk anında evlense bile.

Aynen öyle yokluğuna alıştığın birinin varlığını bir daha ister misin ki zaten

Bir erkek yenisini bulmuş ise eskisi bitmiş demektir yeniyi bulmadan eskiye yol vermezler sonra açıkta kalabilirler yenisi ile hoş vakitler geçiriyorsa asla geri dönmez aradığını bulamazsa senin hiç beklemediğin an biter karşında acitasyon yaparak sende yersen:) çoğunluğu tekrar tekrar aynı arayış içinde olur seni herzaman yeniyi bulunca sırtından vurur onun için gerisi sana kalmış .....

Eğer gururluysa "bitti" dediyse kesin bitmiştir. Gururlular sözünde durur adım atmaz delikanlıdır gurur yapar. Ama diğer türlü gururu ayaklar altına serip "seni özledim" mesajlarıyla ya da "cinsel içerikli mesaj" larıyla dönerler.
5 yıl mesafe ilişkisi yaşadım bu 5 yılda toplasan 5-6 kez yan yana gelmişizdir. Sonra şiddetli geçimsizlik nedeni ile ayrıldık. Ayrıldıktan sonra yapmaz etmez dediğim insan bambaşka birşey oldu çıktı.. Ona aşık değildim ama son derece güven vardı. Çok acı çektim 2,5 ay mide sıkıntısı çektim her sabah mide bulantılarıyla uyanıp istifra ederdim 44 kg olmuştum.. bu psikolojik, istifra, uykusuz gecelerimin üstüne aylar sonra "görüşelim mi? Cinsel açıdan" diye mesaj attı.

Şu an acın çok taze.. ne mesaj at ne ara ne sor. Sakın yapma tek ihtiyacın zaman... herşey unutuluyor emin ol.

Biliyorum elbette bir gün unutacağım ama son zamanlarda çok fazla özlem ve acı hissetmeye başladım ilk günler aksine. Hani bu geçene kadar hep böyle mutsuz keyifsiz mi olucam diyorum

Biliyorum elbette bir gün unutacağım ama son zamanlarda çok fazla özlem ve acı hissetmeye başladım ilk günler aksine. Hani bu geçene kadar hep böyle mutsuz keyifsiz mi olucam diyorum

Hayır olmayacaksın kendine acı çektirmekten vazgeçmelisin önce,bizler ayrılınca özellikle de terk edilmişsek karşımızdakini gözümüzde büyütmeye kendimizi küçültmeye başlarız. oysa olduğu gibi gör onu ne eksik ne fazla. karakterindeki kötü veya iyi özellikleriyle gör. ne zamanki karşındakinin aslında çok da artı bir tarafı olmadığını görmeye başlarsın o zaman rahatlarsın. zamanından önce kafanı ve bakış açını değiştirerek başla bu işe. büyük ihtimalle anılar aklına geldiğinde acı çekiyorsundur şunu söylemek isterim ki senin canını yakan anılarınız değil o anılara nasıl baktığın. sen eğer onlara canını yakma gücünü vermezsen onlar da senin canını yakamaz. her şey senin kafanda canım benim

Biraz öyle olacak sonra kabulleneceksin. Geçecek emin ol. Bitmez dediğin herşey bitiyor, gitmez dediklerin gidiyor.. ama sonu çok güzel. "Ohhh beee şükür" diyeceksin.

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…