Erkek bulamıyorum

Benim sana ciddi olarak diyebileceğim bir şey var. Arayıştan vazgeç. Ne zaman bosverirsen o zaman karşına çıkar. Zaten hep ummadığımız zamanda ummadığımız şeyler olur. Bu hayatta her şey nasip..

Ve o İngilizce öğretmeni halen ders veriyor , yetmiyor bunu anlatıyor öyle mi ?

Bazı insanlar hikaye yazmayı ve anlatmayı sever. Umarım bu öğretmenin durumu da odur.

Tehlike mi ?

Bence sen mevki sahibi parası pulu olan gelebileceği yere kadar gelmiş birini arıyorsun

Insanları yüzdeye vurup küçümsemen hoş degil
Sen sevgi peşinde değilsin sen mevki makam peşindesin ama maalesef söyle bir durum var
Acaba o övdüğün durumda yada beğenmediğim yuzdede sen nerdesin hangi durumda ve yüzdedesin ??

Bu işler kısmet işi ne yazik ki. Denk falan gelmeniz lazim. Duzgun adami kim bulsa kacirmaz hepimiz oyle birini ariyoruz

Başlığa 3 kere okudum belki elek falan yazmışsınızdır diye ama bayaa erkekmiş Satılık ve ya kiralık mı bakıyorsunuz?

Upuzun mesajınızın özeti "MIŞ" gibi yapmak yani.

Her satırı birbirinden beter bir tavsiye yumağı.

Kola çanta takıp diyar diyar erkek mi arayacaksınız yani, sanırım beklenen tavsiye buydu siz profesyonel avcı olmuşsunuz
Bu kadar olmadığın biri gibi görünme çabası gerçekten üzücü aynı anda korkutucu, kendinizi hedef koyduğunuz adamlardan bu kadar mı aşağı görüyorsunuzOlmadığın biri gibi görünmek için harcadığınız bunca çabayı bence iş kurmaya koyun o zaman gerçekten zengin olabilirsinizApayrı bir mesele de ne iş yapıyorsun diyince, ya da oturduğunuz yeri görünce normal gelir sahip bir insan olduğunuz zaten anlaşılmayacak mı? Kendini bu şekilde lanse eden birinden ben açıkçası korkardım, çok acaip bir psikoloji

Benim de iyi bir işim ve kazancım var doğrusu. Makam mevkim de fena değil. Ama ben makam mevki değil, gözü dışarıda olmayan karakterli, kültürlü ve işinde gücünde erkek arıyorum. Sektörel bakmıyorum.

Sırf makam mevki peşinde olsam reddettiğim erkeklerden biriyle zaten evlenmiştim. Belki aldatılmıştım, Mutsuz mutsuz takılıyordum şimdi.

Tamam aklımda olsun
Böyle biri denk gelirse sana yönlendireyim
Dadaloğlu

Nick te oğlu falan ya bide yeni üye bilemedim.boyke bir konu neyse

Av peşinde diye alay konusu oluyorlar haberleri yok.

Belli bir meslek grubu , aralarına yeni katılanlara böyle garip tavsiyeler veriyordu bir zamanlar.

Demek ki halen aynı zihniyetteler.

Ve bu zihniyette insanlar da meslek fark etmeksizin halen varlar.

Öncelikle çok saldırgan olduğunuzu kastettim agresif olduğunuzu söylerken. İçinizdeki nefreti kusmaya gelmişsiniz. Siz nerden bilebilirsiniz maddi durumumu :) Maddi olarak iyi hissettiğim bir konumdayim detaylarıyla seviyenize düşmeyeceğim. Gurur duyarak söylüyorum ki maddi refahımi kendim elde ettim. Kimseye bir minnet borcum yok! Maddi durumumun iyi olmadığı zamanlarda bile aynı kafada düzgün görünmeyi önemli buluyordum. Suç mu bu yani ne tuhafsiniz. Çocukluğumdan bu yana çalışıyorum avcı olmadım hiç bir zaman hanımefendi. Mesajımda kastettigim şey kaliteli görünmenin yani olmanın önemi oldu. Azda olsa kaliteli alışverişe yatırım yapmayı saglikli bulduğumu belirttim. Avcılik ithaminizi size iletiyorum . İnsanoğlu gerçekten hadsiz olabiliyor. Sizin çıkarıminiz epey basit ve avam oldu.

Vallahi konuyu açan üyenin de, sizin de gerçek olmadığınızı düşünüyorum açıkçasıhayatımda böyle acaip bir şey daha okumadımBen de çanta severim mesela ama sevdiğim için alır koluna takarım, kusura bakmayın ama bir parça kıyafet üstünden bile bu kadar hesap yapmak normal değil

Tamam aklımda olsun
Böyle biri denk gelirse sana yönlendireyim
Dadaloğlu

Nick te oğlu falan ya bide yeni üye bilemedim.boyke bir konu neyse

Bence bu üye feyk ve erkek, Kazene telefon açıp arkadaşına konuşturtmuştur belkim. Bu üye %100 erkek hala yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…