Bir İnglizce hocası şöyle bir hikaye anlattı,
İngilizce kursuna yüz yüze eğitime sevimli kızımız başlamış, her ders her şeye gülümsüyormuş, dersin hocası pek dersle alakası olmadığını anlayıp sorunca , kız buraya inglizce öğrenme niyetiyle gelmediğini koca bulmaya geldiğini söylemiş. Buraya çok asker geldiğini duydum, ben de şansımı buradan sağlamaya geldim demiş
Peki nasıl birini istiyorsun deyip yardımcı olmak istemiş. Asker ama karacı olmasın onların çok tayini çıkıyor, denizci olmasın onların her sahilde bir aldatma hikayesi olabiliyor, ben havacı istiyorum demiş.O da var mı gözüne kestirdiğin deyince işaret etmiş birini. Hoca da kız ile gösterdiği beyefendiyi özel ders verme bahanesiyle bir iki defa yan yana getirmiş. Sonra evlenmiş hatta çocukları olmuş.
İşin özü ne isteğini bilmek , hedefe kitlenmek.
Tehlike mi ?Çevremde üst seviye sayılan meslek gruplarından çok erkek var ancak bekar olanların %65'i kendini ıssız adam sanıyor, kalanlar da ya eski sevgilisini unutamamış ya cimri ya kültürsüz ve sıkıcı ya da başka bir şey. Tehlikenin farkında mıyız
İşte aradığım akıncı ruhu bu. Not aldım.
Öncelikle yorum yazan arkadaşlar çok acımasızsınız kırmayın kızı size içini dökmüş :) Ne demek istediğini anladığınızı düşünüyorum. Zira bu yüzyıllardır süre gelen içgüdüsel bir arzu. Soyun devamlılığı toplumsal statü ve güç elde etmek ruhun ve bedenin tatmin olması bütünlüğünü sağlamak için eş çok mühim. Bekar olmakta çok güzel bı seçenek kim nasıl istiyorsa ..
Anonim olmanın vermiş olduğu rahatlıkla naçizane birkaç fikrimi paylaşmak isterim.
Öncelikle ordinaryüs ilişki uzmanı kız arkadaşlarım ve benimde gözlemlediklerim şu şekilde .
Karakterini mizacini aurani tarzını bilemiyorum ama kendine yatırım yapmak çok mühim .
Bunları biliyorsunuzdur girmiyeyim hiç . Bı çantan olacak masaya çat diye koyacağın.
Lüks değil kastım yani bir kaç parçaya yatırım yapmak uzun vadede daha minimal paralara mal olur aslında.
Kaliteli mekanlarda vakit geçirmek çok mühim ama asla gece kulübü değil . Gece kulübünden adam çıkmaz 2x2
Öğle saatlerinde kaliteli bir muhitte kaliteli bir restorant ya da cafede laptopunuzu alıp kahvenizi söyleyip ya da yemeğinizi yaratacaginiz ambiyans size kalmış, vakit geçirebilirsiniz .
Ama çok ciddi ve klas bı duruş gerek bu çok ince bı çizgidir.
Swarm biraz klişe artık ama güzel bir insta hesabı oluşturmak ve realitede sizi görüp tanışmak isteyen birinin ulasabilmesini sağlamak mantıklı olabilir.
Sosyal medyadan görseller üzerinden tanışmak sağlıklı değil ama söylediğim şekilde daha gerçeğe dayanır bı hale geliyor başlangıç .
Ayrıca dernekler ve klüpleri arastirabilirsiniz gönüllü olarak vakit ayirabileceginiz . Burada kaliteli bir çevre edinebilir ve zamanla networkunuzu genişletir tanınır hale gelirsiniz.
Eğer işiniz kimliğinizi belirlemiyorsa kariyer hedefiniz yoksa , marka değeri yüksek ve erkeklere hitap eden bir mağazada işe başlayabilirsiniz . Christiano Ronaldo eşiyle bu şekilde tanıştı :))
Ayrıca yıllar önce bizzat deneyimledigim ve sonuç aldığım bı yöntem var . Pek sürmedi ama oldu mu oldu21 gün boyunca her gün aynı metni yazdım .
Hayalini kurduğum kişinin tüm özelliklerini . 21. Gun arkadaşımın beni zorla götürdüğü bı yemekte tesadüf o da masadan birini tanıyordu ve biraz oturmak istedi muhabbet sohbet muhteseeemmm bı ilişkiye yol açmıştı sonra beni İbiza'da partileyerek kaybetti ama neyse cekebiliyoruz yazarak, istediğimizi ..
Ve analiz etmek çok önemli yani olmayabilir anladığın an eleyeceksin vakit kaybetmeyeceksin çünkü evren boşlukları doldurmayı sever. Ve doğru kişiyi bulana kadar yasadiklarinizi pek kimseye anlatmayiniz. Karizmaniz cizilmesin :)
Doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla olmak çok mühim hepimize bunu dilerim sevgiler :)
Öncelikle yorum yazan arkadaşlar çok acımasızsınız kırmayın kızı size içini dökmüş :) Ne demek istediğini anladığınızı düşünüyorum. Zira bu yüzyıllardır süre gelen içgüdüsel bir arzu. Soyun devamlılığı toplumsal statü ve güç elde etmek ruhun ve bedenin tatmin olması bütünlüğünü sağlamak için eş çok mühim. Bekar olmakta çok güzel bı seçenek kim nasıl istiyorsa ..
Anonim olmanın vermiş olduğu rahatlıkla naçizane birkaç fikrimi paylaşmak isterim.
Öncelikle ordinaryüs ilişki uzmanı kız arkadaşlarım ve benimde gözlemlediklerim şu şekilde .
Karakterini mizacini aurani tarzını bilemiyorum ama kendine yatırım yapmak çok mühim .
Bunları biliyorsunuzdur girmiyeyim hiç . Bı çantan olacak masaya çat diye koyacağın.
Lüks değil kastım yani bir kaç parçaya yatırım yapmak uzun vadede daha minimal paralara mal olur aslında.
Kaliteli mekanlarda vakit geçirmek çok mühim ama asla gece kulübü değil . Gece kulübünden adam çıkmaz 2x2
Öğle saatlerinde kaliteli bir muhitte kaliteli bir restorant ya da cafede laptopunuzu alıp kahvenizi söyleyip ya da yemeğinizi yaratacaginiz ambiyans size kalmış, vakit geçirebilirsiniz .
Ama çok ciddi ve klas bı duruş gerek bu çok ince bı çizgidir.
Swarm biraz klişe artık ama güzel bir insta hesabı oluşturmak ve realitede sizi görüp tanışmak isteyen birinin ulasabilmesini sağlamak mantıklı olabilir.
Sosyal medyadan görseller üzerinden tanışmak sağlıklı değil ama söylediğim şekilde daha gerçeğe dayanır bı hale geliyor başlangıç .
Ayrıca dernekler ve klüpleri arastirabilirsiniz gönüllü olarak vakit ayirabileceginiz . Burada kaliteli bir çevre edinebilir ve zamanla networkunuzu genişletir tanınır hale gelirsiniz.
Eğer işiniz kimliğinizi belirlemiyorsa kariyer hedefiniz yoksa , marka değeri yüksek ve erkeklere hitap eden bir mağazada işe başlayabilirsiniz . Christiano Ronaldo eşiyle bu şekilde tanıştı :))
Ayrıca yıllar önce bizzat deneyimledigim ve sonuç aldığım bı yöntem var . Pek sürmedi ama oldu mu oldu21 gün boyunca her gün aynı metni yazdım .
Hayalini kurduğum kişinin tüm özelliklerini . 21. Gun arkadaşımın beni zorla götürdüğü bı yemekte tesadüf o da masadan birini tanıyordu ve biraz oturmak istedi muhabbet sohbet muhteseeemmm bı ilişkiye yol açmıştı sonra beni İbiza'da partileyerek kaybetti ama neyse cekebiliyoruz yazarak, istediğimizi ..
Ve analiz etmek çok önemli yani olmayabilir anladığın an eleyeceksin vakit kaybetmeyeceksin çünkü evren boşlukları doldurmayı sever. Ve doğru kişiyi bulana kadar yasadiklarinizi pek kimseye anlatmayiniz. Karizmaniz cizilmesin :)
Doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla olmak çok mühim hepimize bunu dilerim sevgiler :)
Upuzun mesajınızın özeti "MIŞ" gibi yapmak yani.
Her satırı birbirinden beter bir tavsiye yumağı.
Benim de iyi bir işim ve kazancım var doğrusu. Makam mevkim de fena değil. Ama ben makam mevki değil, gözü dışarıda olmayan karakterli, kültürlü ve işinde gücünde erkek arıyorum. Sektörel bakmıyorum.Tehlike mi ?
Bence sen mevki sahibi parası pulu olan gelebileceği yere kadar gelmiş birini arıyorsun
Insanları yüzdeye vurup küçümsemen hoş degil
Sen sevgi peşinde değilsin sen mevki makam peşindesin ama maalesef söyle bir durum var
Acaba o övdüğün durumda yada beğenmediğim yuzdede sen nerdesin hangi durumda ve yüzdedesin ??
Tamam aklımda olsunBenim de iyi bir işim ve kazancım var doğrusu. Makam mevkim de fena değil. Ama ben makam mevki değil, gözü dışarıda olmayan karakterli, kültürlü ve işinde gücünde erkek arıyorum. Sektörel bakmıyorum.
Kola çanta takıp diyar diyar erkek mi arayacaksınız yani, sanırım beklenen tavisye buydu siz profesyonel avcı olmuşsunuz
Bu kadar olmadığın biri gibi görünme çabası gerçekten üzücü, kendinizi hedef koyduğunuz adamlardan bu kadar mı aşağı görüyorsunuzOlmadığın biri gibi görünmek için harcadığınız bunca çabayı bence iş kurmaya koyun o zaman gerçekten zengin olabilirsiniz Apayrı bir mesele de ne iş yapıyorsun diyince, ya da oturduğunuz yeri görünce normal gelir sahip bir insan olduğunuz zaten anlaşılmayacak mı?
Tamam aklımda olsun
Böyle biri denk gelirse sana yönlendireyim
Dadaloğlu
Nick te oğlu falan ya bide yeni üye bilemedim.boyke bir konu neyse
Öncelikle çok saldırgan olduğunuzu kastettim agresif olduğunuzu söylerken. İçinizdeki nefreti kusmaya gelmişsiniz. Siz nerden bilebilirsiniz maddi durumumu :) Maddi olarak iyi hissettiğim bir konumdayim detaylarıyla seviyenize düşmeyeceğim. Gurur duyarak söylüyorum ki maddi refahımi kendim elde ettim. Kimseye bir minnet borcum yok! Maddi durumumun iyi olmadığı zamanlarda bile aynı kafada düzgün görünmeyi önemli buluyordum. Suç mu bu yani ne tuhafsiniz. Çocukluğumdan bu yana çalışıyorum avcı olmadım hiç bir zaman hanımefendi. Mesajımda kastettigim şey kaliteli görünmenin yani olmanın önemi oldu. Azda olsa kaliteli alışverişe yatırım yapmayı saglikli bulduğumu belirttim. Avcılik ithaminizi size iletiyorum . İnsanoğlu gerçekten hadsiz olabiliyor. Sizin çıkarıminiz epey basit ve avam oldu.
Tamam aklımda olsun
Böyle biri denk gelirse sana yönlendireyim
Dadaloğlu
Nick te oğlu falan ya bide yeni üye bilemedim.boyke bir konu neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?