Erkek bulamıyorum

Bence bu üye feyk ve erkek, Kazene telefon açıp arkadaşına konuşturtmuştur belkim. Bu üye %100 erkek hala yazıyorum

Ben hesabımı dün doğrulattım hatta admin bey özür diledi. Lütfen artık bu şekilde itham etmeyelim. Döne döne aynı şeyleri ispat etmek zorunda değilim kimseye. Yazmak istemiyorsanız zorunda değilsiniz.

Eğer forumda bazı üyelerin saçma bulduğu konular açmak yasaktır gibi bir kural ihlali olsaydı zaten konu açmazdım.
 
İşi gücü olan adam öğle vakti cafede ne arasın? 35+ için konuşuyorum cafeye takılıyorsa ciddi problemdir. Yemeğe restauranta ya da balıkçıya filan gidebilir.
Aklı başında olan erkek çantayla kimseyi değerlendirmez. Bir çanta kaç para olacak? Yaptığın işi sorar. Aileni sorar. Aldığın eğitimini sorar.
 

Bu ve benzeri düşünceye sahip insanlarla aynı ortamda yıllarca çalıştım. Keşke gerçek olmasalar ancak maalesef gerçekten var böyle insanlar.
 

Bu sürrealist konudan kaçıyorum o zaman size arama kurtarma çalışmasında bol şans dilerim
 


Bu ve benzeri düşünceye sahip insanlarla aynı ortamda yıllarca çalıştım. Keşke gerçek olmasalar ancak maalesef gerçekten var böyle insanlar.
Gerçek olmasalarmi ? Adres vereyim gel öldür istersen bu ne saçma düşünce yapısı ya . Bu nasıl bı hakaret etmektir ikinizinde çok ciddi sorunlarıniz olduğunu düşünüyorum. İnsan gibi bı eleştiriniz yok cumleniz yok . Su dakika itibariyle size bı saygimda yok. Bı insana cevap verdim fikrimi belirttim. Özel bı konu herkes farklı düşünebilir . Bu saldirgan cumlelerinizin sebebini şahsınıza bağlıyorum . Allah yardımcıniz olsun. Ne avcılığım kaldı ne yaşamamam gerektiği . Sen yaşama oldu mu.
 
Evet bu doğru olabilir.
 
Benim yaş grubum ve çevrem için aslında çok gerçek bir sorundan bahsettim aslında. Ama sanırım attığım başlık bazı insanlara garip geldi.

Sanki uzlaraşarak bilerek sessiz kalmayı tercih ettiğimiz bir konudan bahsetmiş oldum. Çünkü çalışan, düzgün kaliteli ve ilişkisi olmayan ama kendine denk ve ahlaklı bi erkek de bulamayan kadınların bunu söylenmesi sanki ayıptı. Ayıplandım.

Hayır ayıp değil. Eğer sandığım kadar iyi değilsem de düzeltmek için tavsiyelere açığım bu sebeple kendime karşı dürüstüm.

Bu düşüncem beni kötü ve aşağı bir insan yapmadı. 10000 tane dislike alsam da bu benim için bi sorundur ve o erkeği bi şekilde bulacağım.

İsterlerse adminler konumu kilitleyebilirler. Arama çalışmalarımı güncelleyeceğim.
 

Ben sizin verdiğiniz tavsiyelere ve bu tavsiyeyi uygulayan insanlara dışarıdan bakıldığında neler söylendiğine dair bir tespitte bulundum.

Size avcı demedim , dikkatli okuyun.

Sadece dış görünüşe odaklı olan ; insanın kendine değil de kıyafetine , kıyafet ve eşyalarının markalarına /malına/mülküne odaklı insanların gerçek olmamalarını isterdim.

Mal gider , güzellik gider ; gelip geçici olmayan özelliklere değer veren insanlarla karşılaşmak dileklerimle.
 
Eleştirilere kızmadım hatta hoşuma gitti, dislikelara şaşırmadım ve tavsiyelere ise mutlu oldum.

Dislike atanlar da dahil olmaküzere bunu hep beraber başaracağım. İnanıyorum
 
Bence bu üye feyk ve erkek, Kazene telefon açıp arkadaşına konuşturtmuştur belkim. Bu üye %100 erkek hala yazıyorum
Belki sevgilisiyle açtılar ikisi de dalga geçiyor bizle
Ha böyle zihniyette birileri var mı var derdi lüks yaşamak kariyer sahibi maddi imkanı olucak biri
Diğerleri boş insan

Ama kendileri makam kariyer için uğraşmazlar
Çünkü kendilerini kaf dağında sanırlar
Yüzdelik yaptığında belli niyeti
Sordum da sen hangi mevkindesin ust alt orta nerdesin ki kendin herkesi eleştiriyorken senin yerin nedir diye
Neymis iyi bir işi varmış makam sahibi biri olmalıymış
Ne diyelim çarşısına hayırlı pazarlar versin
 

26 yaşında birisi henüz çalışma hayatının başında olabilir ancak. Pandemi, kapanan işletmeler vb derken; bırakın kariyeri, mevkiyi, insanlar işi varsa şükrediyor.
 
26 yaşında birisi henüz çalışma hayatının başında olabilir ancak. Pandemi, kapanan işletmeler vb derken; bırakın kariyeri, mevkiyi, insanlar işi varsa şükrediyor.
Ne olursa olsun konu sahibi için pandemi yada başka bir şeyin önemi yok kariyeri makamı yoksa yüzde bilmem kaç boş insan hepsi bu
 
Ne olursa olsun konu sahibi için pandemi yada başka bir şeyin önemi yok kariyeri makamı yoksa yüzde bilmem kaç boş insan hepsi bu

Her insana kendi gibi insanların denk gelmesini dilerim.

Sadece makam isteyene, yine gözü makam da olan insanın denk gelmesi gibi.

Her insanın bu hayattan birşeyler istemeye hakkı var neticede.
 
Başka konudan mı bahsediyorsunuz ? Makam mevki ne alaka?
 
Zengin erkek mi arıyoruz yazdık, iyice abarttınız. Bizim durumumuz ne nereden biliyorsunuz hem? Lütfen kendi düşüncelerinizi başkalarına mal etmeyin. Ben öyle şeyler arıyorum yazmadım.
Ne olursa olsun konu sahibi için pandemi yada başka bir şeyin önemi yok kariyeri makamı yoksa yüzde bilmem kaç boş insan hepsi bu
 
26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.


Başka bi konudan mı bahsediyorsunuz?

Hayır , sizin konunuz hakkında konuşuyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…