Vallahi konuyu açan üyenin de, sizin de gerçek olmadığınızı düşünüyorum açıkçasıhayatımda böyle acaip bir şey daha okumadım Ben de çanta severim mesela ama sevdiğim için alır koluna takarım, kusura bakmayın ama bir parça kıyafet üstünden bile bu kadar hesap yapmak normal değil
Bence bu üye feyk ve erkek, Kazene telefon açıp arkadaşına konuşturtmuştur belkim. Bu üye %100 erkek hala yazıyorum
İşi gücü olan adam öğle vakti cafede ne arasın? 35+ için konuşuyorum cafeye takılıyorsa ciddi problemdir. Yemeğe restauranta ya da balıkçıya filan gidebilir.Öncelikle yorum yazan arkadaşlar çok acımasızsınız kırmayın kızı size içini dökmüş :) Ne demek istediğini anladığınızı düşünüyorum. Zira bu yüzyıllardır süre gelen içgüdüsel bir arzu. Soyun devamlılığı toplumsal statü ve güç elde etmek ruhun ve bedenin tatmin olması bütünlüğünü sağlamak için eş çok mühim. Bekar olmakta çok güzel bı seçenek kim nasıl istiyorsa ..
Anonim olmanın vermiş olduğu rahatlıkla naçizane birkaç fikrimi paylaşmak isterim.
Öncelikle ordinaryüs ilişki uzmanı kız arkadaşlarım ve benimde gözlemlediklerim şu şekilde .
Karakterini mizacini aurani tarzını bilemiyorum ama kendine yatırım yapmak çok mühim .
Bunları biliyorsunuzdur girmiyeyim hiç . Bı çantan olacak masaya çat diye koyacağın.
Lüks değil kastım yani bir kaç parçaya yatırım yapmak uzun vadede daha minimal paralara mal olur aslında.
Kaliteli mekanlarda vakit geçirmek çok mühim ama asla gece kulübü değil . Gece kulübünden adam çıkmaz 2x2
Öğle saatlerinde kaliteli bir muhitte kaliteli bir restorant ya da cafede laptopunuzu alıp kahvenizi söyleyip ya da yemeğinizi yaratacaginiz ambiyans size kalmış, vakit geçirebilirsiniz .
Ama çok ciddi ve klas bı duruş gerek bu çok ince bı çizgidir.
Swarm biraz klişe artık ama güzel bir insta hesabı oluşturmak ve realitede sizi görüp tanışmak isteyen birinin ulasabilmesini sağlamak mantıklı olabilir.
Sosyal medyadan görseller üzerinden tanışmak sağlıklı değil ama söylediğim şekilde daha gerçeğe dayanır bı hale geliyor başlangıç .
Ayrıca dernekler ve klüpleri arastirabilirsiniz gönüllü olarak vakit ayirabileceginiz . Burada kaliteli bir çevre edinebilir ve zamanla networkunuzu genişletir tanınır hale gelirsiniz.
Eğer işiniz kimliğinizi belirlemiyorsa kariyer hedefiniz yoksa , marka değeri yüksek ve erkeklere hitap eden bir mağazada işe başlayabilirsiniz . Christiano Ronaldo eşiyle bu şekilde tanıştı :))
Ayrıca yıllar önce bizzat deneyimledigim ve sonuç aldığım bı yöntem var . Pek sürmedi ama oldu mu oldu21 gün boyunca her gün aynı metni yazdım .
Hayalini kurduğum kişinin tüm özelliklerini . 21. Gun arkadaşımın beni zorla götürdüğü bı yemekte tesadüf o da masadan birini tanıyordu ve biraz oturmak istedi muhabbet sohbet muhteseeemmm bı ilişkiye yol açmıştı sonra beni İbiza'da partileyerek kaybetti ama neyse cekebiliyoruz yazarak, istediğimizi ..
Ve analiz etmek çok önemli yani olmayabilir anladığın an eleyeceksin vakit kaybetmeyeceksin çünkü evren boşlukları doldurmayı sever. Ve doğru kişiyi bulana kadar yasadiklarinizi pek kimseye anlatmayiniz. Karizmaniz cizilmesin :)
Doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla olmak çok mühim hepimize bunu dilerim sevgiler :)
Vallahi konuyu açan üyenin de, sizin de gerçek olmadığınızı düşünüyorum açıkçasıhayatımda böyle acaip bir şey daha okumadım Ben de çanta severim mesela ama sevdiğim için alır koluna takarım, kusura bakmayın ama bir parça kıyafet üstünden bile bu kadar hesap yapmak normal değil
Ben hesabımı dün doğrulattım hatta admin bey özür diledi. Lütfen artık bu şekilde itham etmeyelim. Döne döne aynı şeyleri ispat etmek zorunda değilim kimseye. Yazmak istemiyorsanız zorunda değilsiniz.
Eğer forumda bazı üyelerin saçma bulduğu konular açmak yasaktır gibi bir kural ihlali olsaydı zaten konu açmazdım.
Av peşinde diye alay konusu oluyorlar haberleri yok.
Belli bir meslek grubu , aralarına yeni katılanlara böyle garip tavsiyeler veriyordu bir zamanlar.
Demek ki halen aynı zihniyetteler.
Ve bu zihniyette insanlar da meslek fark etmeksizin halen va
Vallahi konuyu açan üyenin de, sizin de gerçek olmadığınızı düşünüyorum açıkçasıhayatımda böyle acaip bir şey daha okumadım Ben de çanta severim mesela ama sevdiğim için alır koluna takarım, kusura bakmayın ama bir parça kıyafet üstünden bile bu kadar hesap yapmak normal d
Gerçek olmasalarmi ? Adres vereyim gel öldür istersen bu ne saçma düşünce yapısı ya . Bu nasıl bı hakaret etmektir ikinizinde çok ciddi sorunlarıniz olduğunu düşünüyorum. İnsan gibi bı eleştiriniz yok cumleniz yok . Su dakika itibariyle size bı saygimda yok. Bı insana cevap verdim fikrimi belirttim. Özel bı konu herkes farklı düşünebilir . Bu saldirgan cumlelerinizin sebebini şahsınıza bağlıyorum . Allah yardımcıniz olsun. Ne avcılığım kaldı ne yaşamamam gerektiği . Sen yaşama oldu mu.Bu ve benzeri düşünceye sahip insanlarla aynı ortamda yıllarca çalıştım. Keşke gerçek olmasalar ancak maalesef gerçekten var böyle insanlar.
Evet bu doğru olabilir.İşi gücü olan adam öğle vakti cafede ne arasın? 35+ için konuşuyorum cafeye takılıyorsa ciddi problemdir. Yemeğe restauranta ya da balıkçıya filan gidebilir.
Aklı başında olan erkek çantayla kimseyi değerlendirmez. Bir çanta kaç para olacak? Yaptığın işi sorar. Aileni sorar. Aldığın eğitimini sorar.
Gerçek olmasalarmi ? Adres vereyim gel öldür istersen bu ne saçma düşünce yapısı ya . Bu nasıl bı hakaret etmektir ikinizinde çok ciddi sorunlarıniz olduğunu düşünüyorum. İnsan gibi bı eleştiriniz yok cumleniz yok . Su dakika itibariyle size bı saygimda yok. Bı insana cevap verdim fikrimi belirttim. Özel bı konu herkes farklı düşünebilir . Bu saldirgan cumlelerinizin sebebini şahsınıza bağlıyorum . Allah yardımcıniz olsun. Ne avcılığım kaldı ne yaşamamam gerektiği . Sen yaşama oldu mu.
Belki sevgilisiyle açtılar ikisi de dalga geçiyor bizleBence bu üye feyk ve erkek, Kazene telefon açıp arkadaşına konuşturtmuştur belkim. Bu üye %100 erkek hala yazıyorum
Belki sevgilisiyle açtılar ikisi de dalga geçiyor bizle
Ha böyle zihniyette birileri var mı var derdi lüks yaşamak kariyer sahibi maddi imkanı olucak biri
Diğerleri boş insan
Ama kendileri makam kariyer için uğraşmazlar
Çünkü kendilerini kaf dağında sanırlar
Yüzdelik yaptığında belli niyeti
Sordum da sen hangi mevkindesin ust alt orta nerdesin ki kendin herkesi eleştiriyorken senin yerin nedir diye
Neymis iyi bir işi varmış makam sahibi biri olmalıymış
Ne diyelim çarşısına hayırlı pazarlar versin
Ne olursa olsun konu sahibi için pandemi yada başka bir şeyin önemi yok kariyeri makamı yoksa yüzde bilmem kaç boş insan hepsi bu26 yaşında birisi henüz çalışma hayatının başında olabilir ancak. Pandemi, kapanan işletmeler vb derken; bırakın kariyeri, mevkiyi, insanlar işi varsa şükrediyor.
Ne olursa olsun konu sahibi için pandemi yada başka bir şeyin önemi yok kariyeri makamı yoksa yüzde bilmem kaç boş insan hepsi bu
Başka bi konudan mı bahsediyorsunuz?26 yaşında birisi henüz çalışma hayatının başında olabilir ancak. Pandemi, kapanan işletmeler vb derken; bırakın kariyeri, mevkiyi, insanlar işi varsa şükrediyor.
Başka konudan mı bahsediyorsunuz ? Makam mevki ne alaka?Belki sevgilisiyle açtılar ikisi de dalga geçiyor bizle
Ha böyle zihniyette birileri var mı var derdi lüks yaşamak kariyer sahibi maddi imkanı olucak biri
Diğerleri boş insan
Ama kendileri makam kariyer için uğraşmazlar
Çünkü kendilerini kaf dağında sanırlar
Yüzdelik yaptığında belli niyeti
Sordum da sen hangi mevkindesin ust alt orta nerdesin ki kendin herkesi eleştiriyorken senin yerin nedir diye
Neymis iyi bir işi varmış makam sahibi biri olmalıymış
Ne diyelim çarşısına hayırlı pazarlar versin
Ne olursa olsun konu sahibi için pandemi yada başka bir şeyin önemi yok kariyeri makamı yoksa yüzde bilmem kaç boş insan hepsi bu
26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.
Benim de iyi bir işim ve kazancım var doğrusu. Makam mevkim de fena değil. Ama ben makam mevki değil, gözü dışarıda olmayan karakterli, kültürlü ve işinde gücünde erkek arıyorum. Sektörel bakmıyorum.
Sırf makam mevki peşinde olsam reddettiğim erkeklerden biriyle zaten evlenmiştim. Belki aldatılmıştım, Mutsuz mutsuz takılıyordum şimdi.
Başka bi konudan mı bahsediyorsunuz?
Zengin erkek mi arıyoruz yazdık, iyice abarttınız. Bizim durumumuz ne nereden biliyorsunuz hem? Lütfen kendi düşüncelerinizi başkalarına mal etmeyin. Ben öyle şeyler arıyorum yazmadım.
#1#bir kişi arıyorum.Kaç kişi arıyorsunuz ?
#1#bir kişi arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?