Erkek bulamıyorum

Her insana kendi gibi insanların denk gelmesini dilerim.

Sadece makam isteyene, yine gözü makam da olan insanın denk gelmesi gibi.

Her insanın bu hayattan birşeyler istemeye hakkı var neticede.
Tabiki var bunda sorun yok fakat diğerlerini küçümsemek eziklemekte doğru değil
Kibir ve kendini kaf dağında görmek hele hiç hoş değil

Zengin erkek mi arıyoruz yazdık, iyice abarttınız. Bizim durumumuz ne nereden biliyorsunuz hem? Lütfen kendi düşüncelerinizi başkalarına mal etmeyin. Ben öyle şeyler arıyorum yazmadım.
Daha önceki yorumlariniz da be yazdığınizi unuttunuz sanırım

Maşallah çok tatlı bir kızınız var , güle güle büyütün

Bize laf sokuyorsun ya aşkolsun. Benim Bi de bu 2.bak 7 buçuk yaşında oğlum da var. İkinci sürpriz ama. Yani şöyle söyleyeyim. Benim eşim kötü biri değil. Hani yine evleneceksem onla evlenirdim. Ama evlilik de çok güzel birşey değilmiş. Bekarlık daha güzelmiş, sultanlıkmış..

Teşekkür ederim. Çok sağolun. O sizin güzel bakan gözleriniz
Hele ki bebekten sonra aramıza iyice soğukluk girdi Toparlamaya çalışıyoruz işte.

İnşallah toparlarsınız. Yanlış anlamazsanız , ister istemez kızınıza çok odaklandığınız için ; eşiniz istenmediğini , dışlandığını hissediyor olabilir mi ?

Almanya bitmiş yeğenimle , evlilik de çok güzel bir şey değil , kapışır

Kız gelmiş , konu açmış ; yok kalmamış , bulan var mı diye. Nispet yapmayın bari

Allah yuvalarınızda mutluluğunuzu daim etsin

Almanya bitmiş yeğenimle , evlilik de çok güzel bir şey değil , kapışır

Kız gelmiş , konu açmış ; yok kalmamış , bulan var mı diye. Nispet yapmayın bari
Yok valla ne nispeti o taraf daha güzel bu tarafa gelmeyin demek istedim.
Bulamayan bulana özeniyorsa biz de bekarlara özeniyoruz.

Ve o İngilizce öğretmeni halen ders veriyor , yetmiyor bunu anlatıyor öyle mi ?

Bazı insanlar hikaye yazmayı ve anlatmayı sever. Umarım bu öğretmenin durumu da odur.
Evet, ne oldu ki? Özel bir kurumun hocası, çeşitli şehirlerde şubesi var ve online derslerde çok başarılı bir dil eğitim kurumu.
Genelde meslek sahibi olup, yüksek lisans, doktora için ya da yurtdışı hedefi olanların katıldığı online grupta, ders aralarında bu şekil espriler anlatır. Böyle bir durum oldu ama bu şekil bir hizmet vermiyoruz diye de ekler.
Hatta yorumlarda da bir çok bekarın bizi de bu şekil tanıştırın şeklinde talepleri oldu.

Bu şekilde bulunan adam o şekilde de kaybedilir yahu. Olmadığın biri gibi görünerek ne kadar süre yanında tutacaksın.
Ayrıca 3.sınıf romantik komedi senaryosu. En yakın örneği tam feriha aslında. Ama her şey dizilerdeki gibi gitmez.

İnşallah toparlarsınız. Yanlış anlamazsanız , ister istemez kızınıza çok odaklandığınız için ; eşiniz istenmediğini , dışlandığını hissediyor olabilir mi ?
Olabilir çünkü bende bebek tamamen benimmiş gibi hareket ediyorum. Eşim kucağına alınca “aman bir yerine bir şey yapacaksın diye ikaz ediyorum” törpülemem lazım bunları.
Müşterek hayat kurmak çok zor Z zxshermine hanım. Benim eşimin borçları var. Pandemide erteledi. Kendine uygun bir iş buldu İstanbul’da. Geçen hafta gitti. 1 hafta sonra döndü. “Ben sizi bırakıp gidemem” diyor. Benim kendi işim burda. Bir şekilde bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor. Birgaripinsan dediği doğru. Evliliğin kendisi zor.

Bir ortamda bir araya gelen insanlar istiyorlarsa sosyalleşebilir , ilişki kurabilirler.

Ancak anlatılan hikaye kurum itibarı ve kurumun asıl amacı açısından bakıldığında çok çirkin duruyor.

O öğretmenin orada bulunma amacı İngilizce eğitimi vermek. Öğretmenin derse ilgisi düşük olan öğrenciyi derse teşvik etmek yerine ,çöpçatanlığa soyunması ve bunu marifet gibi anlatmasıysa trajik.

Eşinizin yeniden Antalya'ya dönmesine sevindim. Otelle ilgili durumu kardeşlerinizle çözebilseniz , eşinizle beraber çalışma imkanınız olsa daha mı iyi olur sizin açınızdan ya da beraber çalışmak daha çok sorun mu yaratır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…