Tabiki var bunda sorun yok fakat diğerlerini küçümsemek eziklemekte doğru değilHer insana kendi gibi insanların denk gelmesini dilerim.
Sadece makam isteyene, yine gözü makam da olan insanın denk gelmesi gibi.
Her insanın bu hayattan birşeyler istemeye hakkı var neticede.
Daha önceki yorumlariniz da be yazdığınizi unuttunuz sanırımZengin erkek mi arıyoruz yazdık, iyice abarttınız. Bizim durumumuz ne nereden biliyorsunuz hem? Lütfen kendi düşüncelerinizi başkalarına mal etmeyin. Ben öyle şeyler arıyorum yazmadım.
Yazmadım. Çıkarıp gösterin.Daha önceki yorumlariniz da be yazdığınizi unuttunuz sanırım
Konu başlığını her gördüğümde biz bulduk da ne oldu diyor olmam. Buraya da yazayım bari içimde kalmasın.
Amin teşekkür ederim.Ne oldu demişsiniz de , Allah bağışlasın bebeğiniz geliyormuş. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
+1Amin teşekkür ederim.
Ya işte başka da işe de yaramıyor
+1
Evlenince rahata düşüyorlar
Teşekkür ederim. Çok sağolun. O sizin güzel bakan gözlerinizMaşallah çok tatlı bir kızınız var , güle güle büyütün
Maşallah çok tatlı bir kızınız var , güle güle büyütün
Teşekkür ederim. Çok sağolun. O sizin güzel bakan gözleriniz
Hele ki bebekten sonra aramıza iyice soğukluk girdiToparlamaya çalışıyoruz işte.
Bize laf sokuyorsun ya aşkolsun.Benim Bi de bu 2.bak 7 buçuk yaşında oğlum da var. İkinci sürpriz ama. Yani şöyle söyleyeyim. Benim eşim kötü biri değil. Hani yine evleneceksem onla evlenirdim. Ama evlilik de çok güzel birşey değilmiş. Bekarlık daha güzelmiş, sultanlıkmış..
Yok valla ne nispeti o taraf daha güzel bu tarafa gelmeyin demek istedim.Almanya bitmiş yeğenimle , evlilik de çok güzel bir şey değil , kapışır
Kız gelmiş , konu açmış ; yok kalmamış , bulan var mı diye. Nispet yapmayın bari
Evet, ne oldu ki? Özel bir kurumun hocası, çeşitli şehirlerde şubesi var ve online derslerde çok başarılı bir dil eğitim kurumu.Ve o İngilizce öğretmeni halen ders veriyor , yetmiyor bunu anlatıyor öyle mi ?
Bazı insanlar hikaye yazmayı ve anlatmayı sever. Umarım bu öğretmenin durumu da odur.
Bu şekilde bulunan adam o şekilde de kaybedilir yahu. Olmadığın biri gibi görünerek ne kadar süre yanında tutacaksın.Öncelikle yorum yazan arkadaşlar çok acımasızsınız kırmayın kızı size içini dökmüş :) Ne demek istediğini anladığınızı düşünüyorum. Zira bu yüzyıllardır süre gelen içgüdüsel bir arzu. Soyun devamlılığı toplumsal statü ve güç elde etmek ruhun ve bedenin tatmin olması bütünlüğünü sağlamak için eş çok mühim. Bekar olmakta çok güzel bı seçenek kim nasıl istiyorsa ..
Anonim olmanın vermiş olduğu rahatlıkla naçizane birkaç fikrimi paylaşmak isterim.
Öncelikle ordinaryüs ilişki uzmanı kız arkadaşlarım ve benimde gözlemlediklerim şu şekilde .
Karakterini mizacini aurani tarzını bilemiyorum ama kendine yatırım yapmak çok mühim .
Bunları biliyorsunuzdur girmiyeyim hiç . Bı çantan olacak masaya çat diye koyacağın.
Lüks değil kastım yani bir kaç parçaya yatırım yapmak uzun vadede daha minimal paralara mal olur aslında.
Kaliteli mekanlarda vakit geçirmek çok mühim ama asla gece kulübü değil . Gece kulübünden adam çıkmaz 2x2
Öğle saatlerinde kaliteli bir muhitte kaliteli bir restorant ya da cafede laptopunuzu alıp kahvenizi söyleyip ya da yemeğinizi yaratacaginiz ambiyans size kalmış, vakit geçirebilirsiniz .
Ama çok ciddi ve klas bı duruş gerek bu çok ince bı çizgidir.
Swarm biraz klişe artık ama güzel bir insta hesabı oluşturmak ve realitede sizi görüp tanışmak isteyen birinin ulasabilmesini sağlamak mantıklı olabilir.
Sosyal medyadan görseller üzerinden tanışmak sağlıklı değil ama söylediğim şekilde daha gerçeğe dayanır bı hale geliyor başlangıç .
Ayrıca dernekler ve klüpleri arastirabilirsiniz gönüllü olarak vakit ayirabileceginiz . Burada kaliteli bir çevre edinebilir ve zamanla networkunuzu genişletir tanınır hale gelirsiniz.
Eğer işiniz kimliğinizi belirlemiyorsa kariyer hedefiniz yoksa , marka değeri yüksek ve erkeklere hitap eden bir mağazada işe başlayabilirsiniz . Christiano Ronaldo eşiyle bu şekilde tanıştı :))
Ayrıca yıllar önce bizzat deneyimledigim ve sonuç aldığım bı yöntem var . Pek sürmedi ama oldu mu oldu21 gün boyunca her gün aynı metni yazdım .
Hayalini kurduğum kişinin tüm özelliklerini . 21. Gun arkadaşımın beni zorla götürdüğü bı yemekte tesadüf o da masadan birini tanıyordu ve biraz oturmak istedi muhabbet sohbet muhteseeemmm bı ilişkiye yol açmıştı sonra beni İbiza'da partileyerek kaybetti ama neyse cekebiliyoruz yazarak, istediğimizi ..
Ve analiz etmek çok önemli yani olmayabilir anladığın an eleyeceksin vakit kaybetmeyeceksin çünkü evren boşlukları doldurmayı sever. Ve doğru kişiyi bulana kadar yasadiklarinizi pek kimseye anlatmayiniz. Karizmaniz cizilmesin :)
Doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla olmak çok mühim hepimize bunu dilerim sevgiler :)
Olabilir çünkü bende bebek tamamen benimmiş gibi hareket ediyorum.İnşallah toparlarsınız. Yanlış anlamazsanız , ister istemez kızınıza çok odaklandığınız için ; eşiniz istenmediğini , dışlandığını hissediyor olabilir mi ?
Evet, ne oldu ki? Özel bir kurumun hocası, çeşitli şehirlerde şubesi var ve online derslerde çok başarılı bir dil eğitim kurumu.
Genelde meslek sahibi olup, yüksek lisans, doktora için ya da yurtdışı hedefi olanların katıldığı online grupta, ders aralarında bu şekil espriler anlatır. Böyle bir durum oldu ama bu şekil bir hizmet vermiyoruz diye de ekler.
Hatta yorumlarda da bir çok bekarın bizi de bu şekil tanıştırın şeklinde talepleri oldu.
Olabilir çünkü bende bebek tamamen benimmiş gibi hareket ediyorum.Eşim kucağına alınca “aman bir yerine bir şey yapacaksın diye ikaz ediyorum” törpülemem lazım bunları.
Müşterek hayat kurmak çok zor Z zxshermine hanım. Benim eşimin borçları var. Pandemide erteledi. Kendine uygun bir iş buldu İstanbul’da. Geçen hafta gitti. 1 hafta sonra döndü. “Ben sizi bırakıp gidemem” diyor. Benim kendi işim burda. Bir şekilde bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor.Birgaripinsan dediği doğru. Evliliğin kendisi zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?