Ben de senin bu cümledeki bir kelimenden aslında bu hikayeyi duymuş olduğun izlemine kapıldım.İşte aradığım akıncı ruhu bu. Not aldım.
Annem ve kardeşlerim damatların bizim işimize karışmasına müsade etmiyor. Eğer eşim alkol problemini aşabilirse ben onunla İstanbul’a giderim. Bana “Biz tanıştığımızda da ben içiyordum” diyor ama artık çocuk yetiştiriyoruz. Ben nasıl ki bekar hayatımdaki pek çok alışkanlığımdan vazgeçtiysem onunda bu konuyu küçümsememesi gerekiyor. Hayat şartları çok ağır. Ben çocuğumun rızkını çar çur edemem.Eşinizin yeniden Antalya'ya dönmesine sevindim. Otelle ilgili durumu kardeşlerinizle çözebilseniz , eşinizle beraber çalışma imkanınız olsa daha mı iyi olur sizin açınızdan ya da beraber çalışmak daha çok sorun mu yaratır ?
Eeee kız zaten ders niyetiyle gelmemiş, aradan epey zaman geçince hoca fark ediyor farklı bir durum olduğunu, normalde sadece işini düşünüyor olsa sormaz etmez, hoca işi hızlandırmış sadece.Bir ortamda bir araya gelen insanlar istiyorlarsa sosyalleşebilir , ilişki kurabilirler.
Ancak anlatılan hikaye kurum itibarı ve kurumun asıl amacı açısından bakıldığında çok çirkin duruyor.
O öğretmenin orada bulunma amacı İngilizce eğitimi vermek. Öğretmenin derse ilgisi düşük olan öğrenciyi derse teşvik etmek yerine ,çöpçatanlığa soyunması ve bunu marifet gibi anlatmasıysa trajik.
İnşallah gönlünüzce olur herşey.Bebeginizi istediğiniz gibi buyutursunuz...Annem ve kardeşlerim damatların bizim işimize karışmasına müsade etmiyor. Eğer eşim alkol problemini aşabilirse ben onunla İstanbul’a giderim. Bana “Biz tanıştığımızda da ben içiyordum” diyor ama artık çocuk yetiştiriyoruz. Ben nasıl ki bekar hayatımdaki pek çok alışkanlığımdan vazgeçtiysem onunda bu konuyu küçümsememesi gerekiyor. Hayat şartları çok ağır. Ben çocuğumun rızkını çar çur edemem.
Mesajımin neden tepki aldığını anlamak istedim ve tekrar tekrar okudum çünkü şahsima uymayan bir kaç tanımla itham edildim. Aklımdakini yansitamamis olabilirim. Tekrar söylemek gerekirse ben kişiyi tanımıyorum o yüzden düzgün gorunmenin onemli olduğunu belirttim ve kaliteli yerlerde vakit gecirmesinin kaliteli biriyle tanismasina vesile olabileceğini düşündüm. Mesajı yazan arkadaşın maddi durumu kotumuymus benmi kaçırdım bilmiyorum ama işi varmış ve üniversite mezunuymus. Neden kaliteli düzgün bı insan istemek kötü olsun. Evet normal standartlari yansıtmıyor yazdıklarım ama normal şekilde de herşey sosyal medyanın tekeline kalıyor bu da tüm yönüyle sağlıklı değil. Reelde sosyalleşmek kötü birşey mi ? Etik dışı birşey kastetmedim. Kim kendini nerde görmek isterse o şekilde yaşasın elbette . 3 yıllık bı ilişkim var ve o kendi işinde ben kendi isimdeyim yıllardır ailemden bile bı kurus almış biri değilim hep çalıştım yani bana neler dediler avcisin gercekmisin falan, bunlar çok yargısız ithamlar, bugün üye oldum diyet spor sağlık alanında merak ettiğim şeyler olduğu için. Bu konuya denk geldim ve bı artniyetim yoktu yani şaşırdım gercekten, ben absürt bı yorum yapmadım kaliteli düzgün mekanlarda takıl dedim nezih bı insanla tanışmak istiyorsan. Neyse ne desemde, gerginliğim benimle kaldı. SevgilerBu şekilde bulunan adam o şekilde de kaybedilir yahu. Olmadığın biri gibi görünerek ne kadar süre yanında tutacaksın.
Ayrıca 3.sınıf romantik komedi senaryosu. En yakın örneği tam feriha aslında. Ama her şey dizilerdeki gibi gitmez.
Ben herhangi bir ithamda bulunmadım. Sadece o şekilde bulunabilecek biriyle ne derece sağlıklı bir ilişki kurulabilir şüpheli diye fikrimi belirttim. Yani normalde lüks mekanlarda takılan biri değilsek birini bulmak için o mekanlara gitmek anlamsız geldi sadece. Çünkü doğru kişinin hiç kasmadan farklı görünmeye çalışmadan hayatın olağan akışında denk gelineceğine inananlardanım. Sevgiler.Mesajımin neden tepki aldığını anlamak istedim ve tekrar tekrar okudum çünkü şahsima uymayan bir kaç tanımla itham edildim. Aklımdakini yansitamamis olabilirim. Tekrar söylemek gerekirse ben kişiyi tanımıyorum o yüzden düzgün gorunmenin onemli olduğunu belirttim ve kaliteli yerlerde vakit gecirmesinin kaliteli biriyle tanismasina vesile olabileceğini düşündüm. Mesajı yazan arkadaşın maddi durumu kotumuymus benmi kaçırdım bilmiyorum ama işi varmış ve üniversite mezunuymus. Neden kaliteli düzgün bı insan istemek kötü olsun. Evet normal standartlari yansıtmıyor yazdıklarım ama normal şekilde de herşey sosyal medyanın tekeline kalıyor bu da tüm yönüyle sağlıklı değil. Reelde sosyalleşmek kötü birşey mi ? Etik dışı birşey kastetmedim. Kim kendini nerde görmek isterse o şekilde yaşasın elbette . 3 yıllık bı ilişkim var ve o kendi işinde ben kendi isimdeyim yıllardır ailemden bile bı kurus almış biri değilim hep çalıştım yani bana neler dediler avcisin gercekmisin falan, bunlar çok yargısız ithamlar, bugün üye oldum diyet spor sağlık alanında merak ettiğim şeyler olduğu için. Bu konuya denk geldim ve bı artniyetim yoktu yani şaşırdım gercekten, ben absürt bı yorum yapmadım kaliteli düzgün mekanlarda takıl dedim nezih bı insanla tanışmak istiyorsan. Neyse ne desemde, gerginliğim benimle kaldı. Sevgiler
Size dökmem peki içimi hahahhhBen herhangi bir ithamda bulunmadım. Sadece o şekilde bulunabilecek biriyle ne derece sağlıklı bir ilişki kurulabilir şüpheli diye fikrimi belirttim. Yani normalde lüks mekanlarda takılan biri değilsek birini bulmak için o mekanlara gitmek anlamsız geldi sadece. Çünkü doğru kişinin hiç kasmadan farklı görünmeye çalışmadan hayatın olağan akışında denk gelineceğine inananlardanım. Sevgiler.
Onu yapma arkadaşım. Zaten adamlar bizim gibi değil. Biz karnında taşı doğur falan zaten o bağı kuruyoruz. Babanın bağ kurması için biraz emek harcaması gerekiyor. Sonra sadece çocuk bizimmiş gibi davranıyorlar. Sorumluluk alamıyorlar.Olabilir çünkü bende bebek tamamen benimmiş gibi hareket ediyorum.Eşim kucağına alınca “aman bir yerine bir şey yapacaksın diye ikaz ediyorum” törpülemem lazım bunları.
Müşterek hayat kurmak çok zor Z zxshermine hanım. Benim eşimin borçları var. Pandemide erteledi. Kendine uygun bir iş buldu İstanbul’da. Geçen hafta gitti. 1 hafta sonra döndü. “Ben sizi bırakıp gidemem” diyor. Benim kendi işim burda. Bir şekilde bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor.Birgaripinsan dediği doğru. Evliliğin kendisi zor.
Annem ve kardeşlerim damatların bizim işimize karışmasına müsade etmiyor. Eğer eşim alkol problemini aşabilirse ben onunla İstanbul’a giderim. Bana “Biz tanıştığımızda da ben içiyordum” diyor ama artık çocuk yetiştiriyoruz. Ben nasıl ki bekar hayatımdaki pek çok alışkanlığımdan vazgeçtiysem onunda bu konuyu küçümsememesi gerekiyor. Hayat şartları çok ağır. Ben çocuğumun rızkını çar çur edemem.
lüks mekanda tanışırsın bir kaç saat eğlenirsin ama sonrası ne olacak?denklik yoksa az ya da çok ilerisi gelmez ki ilişkinin.bizim ülkede kişiler değil aileler de evleniyor.onlarda bile az çok yakın fikirler hayat tarzı lazım.olduğumuzdan farklı gözükmek sadece zarar getirir ya da boşa zaman kaybı diye düşünenlerdenimBen herhangi bir ithamda bulunmadım. Sadece o şekilde bulunabilecek biriyle ne derece sağlıklı bir ilişki kurulabilir şüpheli diye fikrimi belirttim. Yani normalde lüks mekanlarda takılan biri değilsek birini bulmak için o mekanlara gitmek anlamsız geldi sadece. Çünkü doğru kişinin hiç kasmadan farklı görünmeye çalışmadan hayatın olağan akışında denk gelineceğine inananlardanım. Sevgiler.
Ben sizin mesajı gerçekçi buldum, doğru tavsiye olarak algıladım.Mesajımin neden tepki aldığını anlamak istedim ve tekrar tekrar okudum çünkü şahsima uymayan bir kaç tanımla itham edildim. Aklımdakini yansitamamis olabilirim. Tekrar söylemek gerekirse ben kişiyi tanımıyorum o yüzden düzgün gorunmenin onemli olduğunu belirttim ve kaliteli yerlerde vakit gecirmesinin kaliteli biriyle tanismasina vesile olabileceğini düşündüm. Mesajı yazan arkadaşın maddi durumu kotumuymus benmi kaçırdım bilmiyorum ama işi varmış ve üniversite mezunuymus. Neden kaliteli düzgün bı insan istemek kötü olsun. Evet normal standartlari yansıtmıyor yazdıklarım ama normal şekilde de herşey sosyal medyanın tekeline kalıyor bu da tüm yönüyle sağlıklı değil. Reelde sosyalleşmek kötü birşey mi ? Etik dışı birşey kastetmedim. Kim kendini nerde görmek isterse o şekilde yaşasın elbette . 3 yıllık bı ilişkim var ve o kendi işinde ben kendi isimdeyim yıllardır ailemden bile bı kurus almış biri değilim hep çalıştım yani bana neler dediler avcisin gercekmisin falan, bunlar çok yargısız ithamlar, bugün üye oldum diyet spor sağlık alanında merak ettiğim şeyler olduğu için. Bu konuya denk geldim ve bı artniyetim yoktu yani şaşırdım gercekten, ben absürt bı yorum yapmadım kaliteli düzgün mekanlarda takıl dedim nezih bı insanla tanışmak istiyorsan. Neyse ne desemde, gerginliğim benimle kaldı. Sevgiler
Eeee kız zaten ders niyetiyle gelmemiş, aradan epey zaman geçince hoca fark ediyor farklı bir durum olduğunu, normalde sadece işini düşünüyor olsa sormaz etmez, hoca işi hızlandırmış sadece.
Bazı kişilerin enerjisi yüksek olur, bir hedefe odaklı ise etrafındaki herkes ona bilinçli bilinçsiz yardımcı olur.
Anlatan adam reklama şakaya vurup anlattı, ondan hikayeyi duysaydınız hiç rahatsız edici bir durum olarak algılamazdınız. O da hayret edici bir olay olarak anlattı, böyle bir hizmetimiz yok ama vesile olduk dedi. Hatta nikah şahitleri de olup takısını da takmış. Bundan da kimse rahatsız olmadı, adamı görgüsüz de görmedik yorumlardan da anladığım.
erkeği ne yapacaksın diyenler olmuş.herkes ne yapacaksa konuyu açan da onu yapacak yahu.beslenme barınma ihtiyacından sonra gelen ihtiyaç o da.sadece sevgili olmak isteyebilir ya da aile çocuk isteyebilir.evliler aa evlenip ne yapacaksın bekarlık sultanlık derler ama hiç kocasını bekar olmak için boşayanı görmedim.sorunlu adamsa boşanıyor sadece.evlilik özgürlüğü kısıtlıyor orası doğru.çocuk insanın hayatının yarısını çalıyor orası da doğru ama insan içten içe istiyor işte.bunun için de çabalamak doğal hakları saçma sapan şeylere yönelmeden.evde beklemekle sevgili eş bulma devirleri geçti.seviyeli görüşerek deneye deneye bulacak uygununu.başka yolu mu var?Özel kurumlarda çalışan ve yetişkin bireylerin katıldığı kurslarda , ortama bakıp bu ve benzeri tarzlarda hikaye anlatan insanlara ben de denk geldim.
Eğitim almak için gelen insanlara: ortama bakıp, sözde ortamı ısıtmak için anlatılan bu tür hikayelerin kurum imajı ve öğretmen kimliğine zarar verdiğini düşünüyorum.
Sizin bizimle paylaşmanızı değil , onların öğrencilerine yönelik yaptığı bu tür paylaşımlarını beğenmiyorum.
Teşekkür ederim anladığıniz için ..Ben sizin mesajı gerçekçi buldum, doğru tavsiye olarak algıladım.
Hatta avcı denilse bile (ki değil sizin söylemleriniz) bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Markaya, kıyafete önem vermeyen birçok insan, kaliteli giyinmiş elinde marka olan kadınlarla aynı ortamda bulunduğunda bu içten içe bu kadın hem kendine değer veriyor hem de maddi durumu iyi der yani.
Erkeklerde öyle değil mi bir yere toplu olarak oturduğunuzda, ortaya telefonu, varsa arabasının anahtarını hatta rahatsız ediyormuş gibi cüzdan ve güneş gözlüğünü bırakır. Siz ilk izlenimden markalardan adamın maddi durumun ne durumda olduğunu anlarsınız. Eee epey sonra oya adamı tanıyınca ya da araştırınca zaten ortaya çıkar aç olup hava atıp atmadığı, cimri mi değil mi.
erkeği ne yapacaksın diyenler olmuş.herkes ne yapacaksa konuyu açan da onu yapacak yahu.beslenme barınma ihitiyacından sonra gelen ihtiyaç o da.sadece sevgili olmak isteyebilir ya da aile çocuk isteyebilir.evliler aa evlenip ne yapacaksın bekarlık sultanlık derler ama hiç kocasını bekar olmak için boşayanı görmedim.sorunlu adamsa boşanıyor sadece.evlilik özgürlüğü kısıtlıyor orası doğru.çocuk insanın hayatının yarısını çalıyor orası da doğru ama insan içten içe istiyor işte.bunun içind e çabalamak doğal hakları saçma sapan şeylere yönelmeden.evde beklemekle sevgili eş bulma devirleri geçti.seviyeli görüşerek deneye deneye bulacak uygununu.başka yolu mu var?
başlık ekşınlı zaten istek değil.bizim vanessanın sevgili isteremm leri gibi anlaşılmış.ama öyle değilmiş biraz okudum da.Konu başlığından dolayı, ufak espriler de yapılan bir konu oldu aslında.
Konu başlığı : arkadaş ortamında , bol kahkahalı bir geyiği başlatan cümle etkisi yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?