- 16 Haziran 2011
- 16.498
- 72.940
- 798
Yok valla bulucam, bulamıyorum diyen erkek üye varsa nerde yaşadığını, yaşını işini gücünü nasıl bir insan olduğunu az biraz yazsın cidden bulucam
O nickini bir değiştir önce
Şimdi dışarı çık.sırtını ver rüzgara o seni nereye götürürse.Bu sebeple size sorum şu;
Düzgün, ilgi delisi olmayan, kaliteli erkeklerin oldığu yeni bi çevreye girmek istiyorum(varsa) ama bu kişileri nerede bulabilirim? Böyle erkekler hala var mı? Tüm çevremi değiştirmek istiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.
İyi olanların hepsi kapılmış sözü yüzünden son iyiyi de ben kapmışım gibi geliyor bazenBence kaliteli erkek kalmadı çok nadir bir türdü zaten o da zamanla nesli tükenenler arasında yer aldı
Yanlis yerdesin birMerhabalar eskiden beri ara ara forumu takip ederdim ama önerileriniz için üye oldum.
26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.
İnstagramı, paranoyak olduğum için gerçekten tanıdığım insanlarla takipleşme için kullanıyorum. Önceden tanııdğım ve takipleştiğim erkekler gerçekten çok garipler. Binlerce kızı takip edip like atıyorlar. İlişkisi olduğunu bildiklerim bile ara ara salyalı bi şekilde şanslarını deniyorlar. Sapık gibiler. Bu tipler yüzünden erkeklerden tiksindim. Güzel olmanızın bile bir faydası yok, yüz binlerce alternatifimiz var sanki ama aynı zamanda hiç kimse yok da.
Üniversite yıllarımda çok erkek reddettim diye bunun cezasını mı çekiyorum diye düşünüyorum bazen. Ama sevebileceğim biri çıkmamıştı gibi gelmişti. Şimdi bakınca o insanlara keşke şans verseydim diyorum. Resmen demirin tuncuna erkeğin **çine kalmışız...
Bu sebeple size sorum şu;
Düzgün, ilgi delisi olmayan, kaliteli erkeklerin oldığu yeni bi çevreye girmek istiyorum(varsa) ama bu kişileri nerede bulabilirim? Böyle erkekler hala var mı? Tüm çevremi değiştirmek istiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.
Konu sahibesi sizin mukemmel erkek arkadasinizi ve bu mukemmeligine ragmen sizi secmis olusunu sormamis yalniz. Bu cumleleriniz hic de yardimci olmamis. Aksine nispete dogru yol almis.Sosyal medya yaygınlaştı mertlik bozulduBir de farkındaysanız sanki artık herkes çok güzel, çok bakımlı doğal olarak erkeklere de o kadar çok seçenek düşüyor ki. Piyasadaki güzel ve dikkat çeken kız oranı, aynı doğrultudaki erkek oranına göre çok fazla. Eee erkeklerin de bir çoğu belli bir yaşa kadar aman şunda da gözüm kalmasın mantığıyla her beğendiğine yürüyor.
Ama yine de emin olun doğru insanı bulunca anlayan doğru erkekler de var etrafta ve nerede karşılaşacağınız hiç belli olmuyor. Bazen binbir sebepten kapınız çalınıyor karşınızda aşık olacağınız adam beliriyorSonrası zaten onun size olan sevgisine ve kendi karakterine kalmış. Benim erkek arkadaşım hemen hemen çoğu kadının gördüğünde kafasını çevirip bakacağı birisi ama 4 senedir herhangi bir yanlışını yakalamadım. Beni de güzel bulurlar ama ben de bazen ilk başta yazdığımı aklıma getiriyorum. Benim belki onun gibi bir yüze, boya sahip birisini bulmam düşük ihtimal ama o istese benim gibi hatta benden güzel bir sürü kadın bulur. Üstelik kendisinden de 3,5 yaş kadar büyüğüm Ama aşkı, uyumu, ortak mizah anlayışını, karşılıklı anlayışlı olmayı ve tutkuyu yakalayınca bir şekilde yuvarlanıp gidiyorsunuz. pes etmeyin güzel kalpliler kazanacak
Bir Amerikan filminde izlemiştim geçmişte. Hanım kızımız normalde boşanma avukatı ama aynı zamanda çiftleri buluşturan bir sosyal iş yapıyor ve bundan da iyi para kazanıyordu. Bir programla kendisine başvuranların erkek ve kadınların her türlü bilgisini topluyor (fiziksel özellikler, hobiler, fobiler...) sonra talep edenleri birbiriyle eşleştiriyor. Kadının istediği romantik ortamda yemek ayarlıyordu. Boşanan çiftleri de hemen yenisiyle tanıştırıyordu felan..Şu elemanlar da bir türlü sevgili bulamadılar yahu kendilerine üzülüyorum artık atsınlar bir mesaj valla bulucam hepsine birer tane ciddiyim
Öyle birisi size de zaman ayıramaz. İlgisizlikten yakınır konu açarsınız bu sefer deBeyaz yaka mı olur bilmiyorum ama emekçi istiyorum sanırım. İşinden gücünden kafayı kaldıramasın. İnstagramda ona buna seri like atacak zamanı olmasın istiyorum. Derdi başından aşkın olsun falan.
Bence sizin bakış açınız pis. Birisinin hayatındaki olumlu bir durumu anlatması sizde nispeti çağrıştırıyorsa kişi kendinden bilir işi demek istiyorum. Hiç kimse mükemmel değildir ben mükemmel olduğunu değil benim için doğru insan olduğunu ve o doğru insanla aranızda bir uyum oluşuyorsa bir şekilde yuvarlanıp gidildiğini söyledim. Bir insanın yakışıklı olması demek sizin için mükemmel olması demekse beni bağlamıyor. Zihniyetinizi temizlemenizi tavsiye ediyorum.Konu sahibesi sizin mukemmel erkek arkadasinizi ve bu mukemmeligine ragmen sizi secmis olusunu sormamis yalniz. Bu cumleleriniz hic de yardimci olmamis. Aksine nispete dogru yol almis.
Önce burdaki hanımlara mı bulsan Cherry, yabancı mıyız…Şu elemanlar da bir türlü sevgili bulamadılar yahu kendilerine üzülüyorum artık atsınlar bir mesaj valla bulucam hepsine birer tane ciddiyim
Önce burdaki hanımlara mı bulsan Cherry, yabancı mıyız…
tamam kız yaz özelden sen de sana da bulucam
kuzenim var ama işsiz güçsüz, üstüne 2 çocuklu beğenen bayanlar eqlesin bu arada
Bu zihniyet vs. Degil. Tekrar anlatimlarinizi okuyunuz. Yuxek dozda kendini ovme iceriyor.Bence sizin bakış açınız pis. Birisinin hayatındaki olumlu bir durumu anlatması sizde nispeti çağrıştırıyorsa kişi kendinden bilir işi demek istiyorum. Hiç kimse mükemmel değildir ben mükemmel olduğunu değil benim için doğru insan olduğunu ve o doğru insanla aranızda bir uyum oluşuyorsa bir şekilde yuvarlanıp gidildiğini söyledim. Bir insanın yakışıklı olması demek sizin için mükemmel olması demekse beni bağlamıyor. Zihniyetinizi temizlemenizi tavsiye ediyorum.
O kadar methetmişsin ki, şimdi kapanın elinde kalacak
tamam kız yaz özelden sen de sana da bulucam
kuzenim var ama işsiz güçsüz, üstüne 2 çocuklu beğenen bayanlar eqlesin bu arada
Şaka gibisiniz gerçekten. Tekrar okumama gerek yok ne yazdığımı ve hangi niyetle yazdığımı yazarken bildiğim için bir sağlama yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Beni bir şeyle itham edip üstelik bunda diretecek hakkı kendinizde görmeniz enteresan. Burada durup birilerine saracak bahane arayan tipler var ama bu kapıdan ekmek çıkmaz size. Herkes dertli olsun ağlansın sızlansın memnun olursunuz, birisinin hayatındaki olumlu bir durumu okumak sizi rahatsız etti. Yineliyorum umarım temizlersiniz düşüncelerinizi. İyi akşamlar diliyorum.Bu zihniyet vs. Degil. Tekrar anlatimlarinizi okuyunuz. Yuxek dozda kendini ovme iceriyor.
Hakaretlerinizi yok sayiyorum. Kotu soz, sahibine aittir ilkesine istinaden. Mukemmel erkek arkadasiniz ve secilmis nadide siz ile ben de sizlere iyi aksamlar dilerim.Şaka gibisiniz gerçekten. Tekrar okumama gerek yok ne yazdığımı ve hangi niyetle yazdığımı yazarken bildiğim için bir sağlama yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Beni bir şeyle itham edip üstelik bunda diretecek hakkı kendinizde görmeniz enteresan. Burada durup birilerine saracak bahane arayan tipler var ama bu kapıdan ekmek çıkmaz size. Herkes dertli olsun ağlansın sızlansın memnun olursunuz, birisinin hayatındaki olumlu bir durumu okumak sizi rahatsız etti. Yineliyorum umarım temizlersiniz düşüncelerinizi. İyi akşamlar diliyorum.
Yok valla bulucam, bulamıyorum diyen erkek üye varsa nerde yaşadığını, yaşını işini gücünü nasıl bir insan olduğunu az biraz yazsın cidden bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?