Erkek bulamıyorum

Yok valla bulucam, bulamıyorum diyen erkek üye varsa nerde yaşadığını, yaşını işini gücünü nasıl bir insan olduğunu az biraz yazsın cidden bulucam

Dedi ve kendine aldı diye bitmez, di mi bu hikaye

Çöpçatan temalı romantik komedi klasiğidir ; başrol kadın: adama eş ararken , gönlünü adama kaptırır ve mutlu son.

Yalnız olsanız nolucak. İlla hayat sevgili ile yada evlilikle mi oluyor. Zaten bi şekilde oluyor. Bide erkekler de kadınlar da birileri ile görüşüp sevgili olabilir. Çok dürüst birini ararsanız çok yalnız kalırsınız.

Şimdi dışarı çık.sırtını ver rüzgara o seni nereye götürürse.

Yanlis yerdesin bir

Konu sahibesi sizin mukemmel erkek arkadasinizi ve bu mukemmeligine ragmen sizi secmis olusunu sormamis yalniz. Bu cumleleriniz hic de yardimci olmamis. Aksine nispete dogru yol almis.

Şu elemanlar da bir türlü sevgili bulamadılar yahu kendilerine üzülüyorum artık atsınlar bir mesaj valla bulucam hepsine birer tane ciddiyim
Bir Amerikan filminde izlemiştim geçmişte. Hanım kızımız normalde boşanma avukatı ama aynı zamanda çiftleri buluşturan bir sosyal iş yapıyor ve bundan da iyi para kazanıyordu. Bir programla kendisine başvuranların erkek ve kadınların her türlü bilgisini topluyor (fiziksel özellikler, hobiler, fobiler...) sonra talep edenleri birbiriyle eşleştiriyor. Kadının istediği romantik ortamda yemek ayarlıyordu. Boşanan çiftleri de hemen yenisiyle tanıştırıyordu felan..
Kadın misal deniz seviyor, teknede yemek ayarlıyor adam çiçekle ilk karşılaşmayı yapıyor.
Başka bir kadın eğlence mekanı seviyor, ona göre otel restoranında yer ayarlıyor gibi.. Kadın nelerden hoşlanıyorsa ona göre ilk izlenim. Erkekler klasik zaten fiziksel özelliklere göre seçiyor.
Ülkemizin de aslında böyle bir mesleğe ihtiyacı var, aracı kişi de iyi para kazanır.
Nette çeşitli uygulamalar var galiba ama orada herkes kendini çok farklı tanıttığı için işler yürümüyor sanki.

Öyle birisi size de zaman ayıramaz. İlgisizlikten yakınır konu açarsınız bu sefer de

Konu sahibesi sizin mukemmel erkek arkadasinizi ve bu mukemmeligine ragmen sizi secmis olusunu sormamis yalniz. Bu cumleleriniz hic de yardimci olmamis. Aksine nispete dogru yol almis.
Bence sizin bakış açınız pis. Birisinin hayatındaki olumlu bir durumu anlatması sizde nispeti çağrıştırıyorsa kişi kendinden bilir işi demek istiyorum. Hiç kimse mükemmel değildir ben mükemmel olduğunu değil benim için doğru insan olduğunu ve o doğru insanla aranızda bir uyum oluşuyorsa bir şekilde yuvarlanıp gidildiğini söyledim. Bir insanın yakışıklı olması demek sizin için mükemmel olması demekse beni bağlamıyor. Zihniyetinizi temizlemenizi tavsiye ediyorum.

Bu zihniyet vs. Degil. Tekrar anlatimlarinizi okuyunuz. Yuxek dozda kendini ovme iceriyor.

Bu zihniyet vs. Degil. Tekrar anlatimlarinizi okuyunuz. Yuxek dozda kendini ovme iceriyor.
Şaka gibisiniz gerçekten. Tekrar okumama gerek yok ne yazdığımı ve hangi niyetle yazdığımı yazarken bildiğim için bir sağlama yapmaya ihtiyaç duymuyorum. Beni bir şeyle itham edip üstelik bunda diretecek hakkı kendinizde görmeniz enteresan. Burada durup birilerine saracak bahane arayan tipler var ama bu kapıdan ekmek çıkmaz size. Herkes dertli olsun ağlansın sızlansın memnun olursunuz, birisinin hayatındaki olumlu bir durumu okumak sizi rahatsız etti. Yineliyorum umarım temizlersiniz düşüncelerinizi. İyi akşamlar diliyorum.

Hakaretlerinizi yok sayiyorum. Kotu soz, sahibine aittir ilkesine istinaden. Mukemmel erkek arkadasiniz ve secilmis nadide siz ile ben de sizlere iyi aksamlar dilerim.

Bu erkek tipi şey degil mi plaza ofis dizilerinde, belki günde 1 toplantidan başka hicbir iş yapmayan sonra lüks arabasıyla kız arkadaşıyla çıkan erkekler.
Dogru tahminse plazalarin etrafinda filan takılsanız, belki denk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…