türler 3 e mi ayrılıyor?kadınlar erkikler ve erkeklerValla konu sahibi erkik dedim diye kızanlar olmuş...Ne alakası var erkekle diye erkek bulmak istemiş çok mu diyeYaww bende ERKİK BULDUM diye sevindirik olmuştum hayallerim yıkıldı djdjdjddjd
Peki canım ablacım sen bu kriterlere uyuyor musun? Yukarda savunma sanayisine bak yazdım mesela, CVm yeterli dğeil demişsin. Belki başarılı, üst eğitimli erkekler de kendileri gibi başarılı, eğitimli kadın arıyorlardır? Yani karşıdan tonla beklentin var şu olsun, bu olsun iyi olsun da sen neler sunuyorsun mesela?Bir de insanları bu kadar kategorize etmeni çok çok rahatsız edici buldum. Pazardan armut seçmiyorsun, karşındaki de bir insan, duyguları olan bir canlı satılık mal veya kriter listesi değil. Bu kadar materyalist ve yüzeysel bir yaklaşımla mutlu olabilecek misin? Elinde liste kriter checkleyen profil arayacağına, karşındaki kanlı canlı insanlarla iletişim kursan bence daha sağlıklı olur
Kola çanta takıp diyar diyar erkek mi arayacaksınız yani, sanırım beklenen tavsiye buydu siz profesyonel avcı olmuşsunuz
Bu kadar olmadığın biri gibi görünme çabası gerçekten üzücü aynı anda korkutucu, kendinizi hedef koyduğunuz adamlardan bu kadar mı aşağı görüyorsunuzOlmadığın biri gibi görünmek için harcadığınız bunca çabayı bence iş kurmaya koyun o zaman gerçekten zengin olabilirsiniz Apayrı bir mesele de ne iş yapıyorsun diyince, ya da oturduğunuz yeri görünce normal gelir sahip bir insan olduğunuz zaten anlaşılmayacak mı? Kendini bu şekilde lanse eden birinden ben açıkçası korkardım, çok acaip bir psikoloji
Siz kendinize yoneldikce, gelistirdikce enerjiniz bile degisir ve o kanaldaki insanlari cekersiniz.
-Ablam hep duzgun erkek kalmadi, her aksam mekanda miyim, is yerim kucucuk kimse yok diyip durur kafasina takik bi sekilde ugrasirdi. Ne zaman demeyi birakti ben tek basima da iyiyim dedi, Bir aksam arkadasi aradi sana birini buldum dedi. İyi hos duzgun bir adamdi
-asiri asik terkedilen arkadasima, daha kimseyi bulamam burasi kucuk yer derken, baska sehirdeki arkadasimla ikisini de zorla instagrama eklettim birbirlerini. Suan evliler
-ben ayni fikirdeyken, kizkiza ablamin arkadasilariyla otururken annem yasinda kadin aa bizim ise kim basladi bak begenirsin belki dedi, ne begencem la fotodan derken ilkokul askim oldugunu gordumsuan sevgiliyiz
Not, yasin 26, lutfen su kafaya girme
aşk tesadüfleri sever diyor kısaca.asla aramayacaksın o koşa koşa sana gelecekmişPeki emenems hanım bu yöntem kaç yılda erkek bulma garantisi veriyor, yani bu yöntemi uyguladıktan kaç yıl sonra ben buraya elitimin kıskançlığı, görümcem beni dışladı, kayınvalidem bana çelme taktı, kaynım saçıma sakız yapıştırdı konuları açabilecem var mı bununla ilgili bir garanti
Ahahaha çok vizyoner inovatif bir üye olarak ben bunu çoook önce savundumdu. Ama linç yedim o olduVoov Cherry bir ara bir konuda denk gelirsek sakın bana böyle cevap yazma vallahi oturup ağlarım kendime gelemem sjsjsjs
O değil de artık erkek yasağı kalksın bu sitede ya da kaydolacak erkekler analarıyla beraber kaydolsun bir evlilik köşesi kaynana oğul bilgilerini paylaşsın beğenelim bakalım inceleyelim. Bu bekarlık sorununa Kadınlar kulübü olarak el atmanız gerekiyor Kazen bey duysun sesimizi #müzminbekarlarçözümistiyor djksjdkd
geçen biri özelime merhaba abla erkek üyeyim bir soru sorabilir miyim yazdı anında şikayet ettim yorumu bile yokolmuş.bekar olsam acaba ben de selammm ama abla deme lazım olur mu yazacaktım tövbe tövbe.erkek üye olmasın yahu aramızda.biz bize eğlenip gülüp kavgalı dövüşlü bol polemikli mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz işte sitedeAhahaha çok vizyoner inovatif bir üye olarak ben bunu çoook önce savundumdu. Ama linç yedim o oldu
Peki şimdi böyle için için arıyorum ama bu yöntemi de uygulamak istiyorum böyle mış gibi yapsam ayy erkek ne ya ıyy desem ama hala içimden istesem bu yöntem yine işe yarar mı acaba… Bi yöntem paylaşılıyorsa enine boyuna detaylandırılmalı…aşk tesadüfleri sever diyor kısaca.asla aramayacaksın o koşa koşa sana gelecekmiş
Ah ah yıllardır ben de diyorum ama maalesef. Hadi eskiden forum daha canlıydı ihtiyaç yoktu ama şu an forum eskisinden daha az aktif. Hem canlandırmak için hem bu toplumsal yaraya merhem olmak için bi “Anne-oğul gelinlerini arıyor” kısmı açmak zor mu yani…Ahahaha çok vizyoner inovatif bir üye olarak ben bunu çoook önce savundumdu. Ama linç yedim o oldu
şimdi erkek de neymiş biz bulduk da ne olducular gelir.en iyisi istemiyor gibi görün gene dePeki şimdi böyle için için arıyorum ama bu yöntemi de uygulamak istiyorum böyle mış gibi yapsam ayy erkek ne ya ıyy desem ama hala içimden istesem bu yöntem yine işe yarar mı acaba… Bi yöntem paylaşılıyorsa enine boyuna detaylandırılmalı…
Ah ah yıllardır ben de diyorum ama maalesef. Hadi eskiden forum daha canlıydı ihtiyaç yoktu ama şu an forum eskisinden daha az aktif. Hem canlandırmak için hem bu toplumsal yaraya merhem olmak için bi “Anne-oğul gelinlerini arıyor” kısmı açmak zor mu yani…
Bu konuyu en iyi anlatan söz şudur, evliliği inanılmaz güzel anlatıyor. “Evlilik kale gibidir. Dışadakiler içeri girmeye çalışır, içerdekiler dışarı çıkmaya…”şimdi erkek de neymiş biz bulduk da ne olducular gelir.en iyisi istemiyor gibi görün gene de
sanırım en doğru yorum bu oldu.bazen 1 ay tek başıma yaşasam diye düşünmüyor değilimBu konuyu en iyi anlatan söz şudur, evliliği inanılmaz güzel anlatıyor. “Evlilik kale gibidir. Dışadakiler içeri girmeye çalışır, içerdekiler dışarı çıkmaya…”
Ezberledim resmen bu cümleyi ahaha , ne zaman evlilikten laf açılsa söylüyorum hemen arkadaşlarla falansanırım en doğru yorum bu oldu.bazen 1 ay tek başıma yaşasam diye düşünmüyor değilim
yok kale iyi de arada bir es lazım 1 ay kadar.ama çocuk da olmayacak o 1 ayda.Ezberledim resmen bu cümleyi ahaha , ne zaman evlilikten laf açılsa söylüyorum hemen arkadaşlarla falanonların da beynine kazıdım. ama doğru değil mi yaaa. Bekarken evlenmek istiyordum. Şimdi de bekar gibi özgür olmak istiyorum. Kalenin içi hoşuma gitmedi
Hemen sil onu bak linç başlar şimdi, ne demek çocuk olmayacakyok kale iyi de arada bir es lazım 1 ay kadar.ama çocuk da olmayacak o 1 ayda.
Ekşide öyle bir şey var. Erkekler böyle başlıklar açıp güya piyasa kızıştırıyorlar. Hani kızlar bakın hepiniz erkek peşindesiniz, biz erkekler karaborsayız ona göre ha imasındalar.Yani ben anladım zaten baştan yazdım.. Bu ekşiboylar kadınlar erkek bulamıyor diye yakınıyor habire neden anlamıyorumHiçbir kadın bulamıyorum diye yakınmıyor madem kadınlar adına yakınmak bu ekşiboylara mı düşmüş
Ekşide öyle bir şey var. Erkekler böyle başlıklar açıp güya piyasa kızıştırıyorlar. Hani kızlar bakın hepiniz erkek peşindesiniz, biz erkekler karaborsayız ona göre ha imasındalar.
Maalesef. Alayı abaza ergenlerden oluşuyorŞu elemanlar da bir türlü sevgili bulamadılar yahu kendilerine üzülüyorum artık atsınlar bir mesaj valla bulucam hepsine birer tane ciddiyim
hayırdır panpa meslek mi değiştiriyorsun?profesyonel eş bulucu mu olacaksın?Şu elemanlar da bir türlü sevgili bulamadılar yahu kendilerine üzülüyorum artık atsınlar bir mesaj valla bulucam hepsine birer tane ciddiyim
hepsi de zengin ordakilerin.yersennn ha bir de hepsi aşırı yakışıklı.yersennnnMaalesef. Alayı abaza ergenlerden oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?