Erkek bulamıyorum

Maalesef. Alayı abaza ergenlerden oluşuyor
Evet gerçekten nette çok şapşik forumlar var geçen denk geldi okudum. 25 yaş üstü kadınları yermişler fiziksel olarak tamamının ergen olduğunu düşündüm. Malesef böyle sefil düşünceler var ve yeni nesil bunları okuyup ciddiye alıp estetik dükkanına dönüyor... Ruhsal olgunluktan uzak sadece cinsel tatmin üzerine kurulu ilişkilerin kutsallaştığı bir çağda yaşıyoruz algısı oluşturularak tüm seviyeli ilişkileri hayal ürünü gibi yansıtan bir zihniyet var... Ergen ruhlu şapşikler işte...

gerçek hayat da iki laf edemezler bir eğitimleri bir amaçları yok çoğunun.klavye arkasından kadınlara sallıyorlar gün boyu.aşağıladıklarını sanıyorlar.ama asıl eğlenilen kendileri haberleri yok

Son düzenleme:
gerçek hayat da 2 laf edemezler bir eğitimleri bir amaçları yok çoğunun.klavye arkasından kadınlara sallıyorlar gün boyu.aşağıladıklarını sanıyorlar.ama asıl eğlenilen
Klavye insanı bunlar gerçekten en acısıda hemcinslerimizin de konuya dahil olup erkekleri onaylamasıydı... Hepsi ergen yani sanki ileri yaşlara gelmeyecekler gibi konuşmalar... Hep genç kalacakmış gibi... Zihniyet sadece fiziksel haz üzerine... Dediğiniz gibi eğitimleri ve amaçları yok... Sonuç da iradesiz sadece hazları için yaşayan yada klavyede yaşayan bir zihniyet

boş insanların yaşla ya da bekarlıkla insanları vurma çabası.burada da var kızınca hemen aa teyzeee falan yazıyorlar.ben hiç aldırmıyorum.35 40 ı geçince böyle kırışmış bakımsız kilolu içi geçmiş kadınlar hayal ediyorlar galiba.çoğumuzu görseler dillerini yutarlar oysa.

Onla beraber olan mı yok yoksa kendisi mi seçici? Muhtemelen kafasındaki şemaya göre aradığı kişiyi bulamamıştır.

Akademisyen olabilir. Yüksek lisansa filan başlayın. Ciddiyim eğitim hayatında bazen birileri denk geliyor..

Şu instagram denen şeye hiç üye olmadım, merak da etmedim...Tek üye olduğum sosyal medya platformu burası...

Konuları açmak için evlenmeyi beklemez ; adamla 1-2 görüşme sonrası : anasına ana , babasına baba ( Edip Akbayramdan gelsin "Kibar Gelin" nakarat : Anama Ana Diyesin... ) demeye başlarsanız en geç 1 haftaya bu konu başlıklarını açabilirsiniz bence

Ne soracağını hiç merak etmedin mi
Ve hakikaten niye abla dedi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…