bu olabilir ama oralar çok iyi cv istiyor. Bi de hepsinin nişanlı evli vs olma ihtimali de var. Benim riski daha düşük bi alternatif bulmam lazımValla ablacım ben developerım, bilim fuarına genelde çoluk çocuk gidiyor bizim takımdan kimse gitmez. Sen en iyisi Linkedinden bak ya da savunma sanayi şirketinde iş bak. Onların da tipini beğenmezsen karışmam ama
Yani şu yorumun alnı olsa öperdim. Teşekkür ederim. Erkekler bitmiş bitmiş. O üniversitede masama çiçekler, şiirler bırakan çocuklar nerede? Aylarca derdimi dinleyenler, 3 sene peşimde koşanlar... kütüphanede bana her gün yer tutan...
kala kala mantık evliliği yapmak isteyen düz adamlarla, her çiçekten bal almak isteyen instaboylara kaldık.
Yavv böyle arkadaştan uluorta bahsedilir mi, hanım kizlarimizin yuregine inecekYani, ben genelde buluyorum kendi kulvarımda birileri. Ama çok seyehat ediyorum, yollarda falan tanışıyorum. Onların da kötü tarafı uzak mesafeye düşüyorlar ilk günden. O yüzden tatil aski olarak kalıyorlar genelde.
Ama bu tarz konuları anlıyorum yaaaa benim o kadar çok arkadaşım var ki erkeeeeeeek diye düz duvara tırmanan:) şakası bir yana gerçekten bazı insanlar için piyasada çocuk yok. Çok düzgün, eli yüzü güzel,işi gücü yerinde arkadaşlarım var,kimseyle tanisamiyorlar. Kurstan kursa, turdan tura, seminerden seminere gidiyorlar yok yani,bulamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım da var. Hele biri dünya çapında herkesin bildiği bir kurumda çalışıyor,gecen seneye kadar yurtdışı gorevlendirmesindeydi, İstanbul'da deniz gören ev satin aldı, bir ev parası arabası var. Eli yüzü,ailesi de düzgün Ama çocuğun biriyle tanisirim diye gitmediği kurs kalmadı (biz bile bir kursta arkasdas olduk) yine de kimseyi bulamadı. Hani parası için bile onla beraber olan yoknasıl iş biz de anlamadık ama böyle şeyler cooookk yaygın.
Ay hiç demeyin. Benim eski flörtlerimden biri her sene tango kursuna gidiyor. İlk bi kaç ay herkes düzenli geliyor sonra çiftler halinde kursu bırakıyorlar. Maşallah. Hiç aksatmadı. Tango aşığı kendisi...Zaten karşı cinsle tanışma ihtimali olmasa kurs sektörünün,workshop sektörünün sonu gelir
Bilmedim galiba. Ama bunu düşünmek de canımı sıkıyor ne yalan söyleyeyim. Kaçtı mı tren şimdiBöyle adamlara denk geldiniz de , kıymet mi bilmediniz acaba ?
Şu erkek arkadaşınızla tanışabiliriz bence.Yani, ben genelde buluyorum kendi kulvarımda birileri. Ama çok seyehat ediyorum, yollarda falan tanışıyorum. Onların da kötü tarafı uzak mesafeye düşüyorlar ilk günden. O yüzden tatil aski olarak kalıyorlar genelde.
Ama bu tarz konuları anlıyorum yaaaa benim o kadar çok arkadaşım var ki erkeeeeeeek diye düz duvara tırmanan:) şakası bir yana gerçekten bazı insanlar için piyasada çocuk yok. Çok düzgün, eli yüzü güzel,işi gücü yerinde arkadaşlarım var,kimseyle tanisamiyorlar. Kurstan kursa, turdan tura, seminerden seminere gidiyorlar yok yani,bulamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım da var. Hele biri dünya çapında herkesin bildiği bir kurumda çalışıyor,gecen seneye kadar yurtdışı gorevlendirmesindeydi, İstanbul'da deniz gören ev satin aldı, bir ev parası arabası var. Eli yüzü,ailesi de düzgün Ama çocuğun biriyle tanisirim diye gitmediği kurs kalmadı (biz bile bir kursta arkasdas olduk) yine de kimseyi bulamadı. Hani parası için bile onla beraber olan yoknasıl iş biz de anlamadık ama böyle şeyler cooookk yaygın.
Şu erkek arkadaşınızla tanışabiliriz bence.
Not: ban yemek istemiyorum şaka yaptım.
bu olabilir ama oralar çok iyi cv istiyor. Bi de hepsinin nişanlı evli vs olma ihtimali de var. Benim riski daha düşük bi alternatif bulmam lazım
Not: yani bekarlar çoğunlukta olsun.
İsme bak bi de , dadaloğlu.şekerim ara beni
+90 545 365 75 52 !
Hem güzel hem esprili, niye erkek bulamıyor ki acabaYazdığımı okuduğunuzu tahmin ediyorum
Öyle bir festival ve kulüp mu var çok şaşırdım. Adam alın teri kısmını geçsin bide merhametli olsunda . bence kulüpler çok fazla. Festival gerçekten var mi ya kahve nin filtre olanı bu kadar önemli miymiş vaybbe hala doksanlardan yaşıyorum resmen :)Bazen şöyle düşünüyorum. Aradığım adam alın teriyle ekmek parası peşinde koşturup dururken, filtre kahve festivaline ya da korku sineması severler kulübüne ayıracak vakti yoktur gibi geliyor. İşin içinden çıkamıyorum
Resmen heyecandan çişim geldi, nasıl sıkıldıysam ders çalışmaktanson 2 dk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?