Erkek bulamıyorum

Valla ablacım ben developerım, bilim fuarına genelde çoluk çocuk gidiyor bizim takımdan kimse gitmez. Sen en iyisi Linkedinden bak ya da savunma sanayi şirketinde iş bak. Onların da tipini beğenmezsen karışmam ama
bu olabilir ama oralar çok iyi cv istiyor. Bi de hepsinin nişanlı evli vs olma ihtimali de var. Benim riski daha düşük bi alternatif bulmam lazım

Not: yani bekarlar çoğunlukta olsun.

Böyle adamlara denk geldiniz de , kıymet mi bilmediniz acaba ?

Yavv böyle arkadaştan uluorta bahsedilir mi, hanım kizlarimizin yuregine inecek benim evlenecek erkek yoookk diye aglayan dunyalar güzeli cok yakın bir arkadaşım var, bunları eversek ya
Konu sahibi valla makara kukara ya açık bir konu olsa da bence kanayan bir yaraya parmak bastin

Zaten karşı cinsle tanışma ihtimali olmasa kurs sektörünün,workshop sektörünün sonu gelir
Ay hiç demeyin. Benim eski flörtlerimden biri her sene tango kursuna gidiyor. İlk bi kaç ay herkes düzenli geliyor sonra çiftler halinde kursu bırakıyorlar. Maşallah. Hiç aksatmadı. Tango aşığı kendisi...

Şu erkek arkadaşınızla tanışabiliriz bence.

Not: ban yemek istemiyorum şaka yaptım.

Öyle bir festival ve kulüp mu var çok şaşırdım. Adam alın teri kısmını geçsin bide merhametli olsunda . bence kulüpler çok fazla. Festival gerçekten var mi ya kahve nin filtre olanı bu kadar önemli miymiş vaybbe hala doksanlardan yaşıyorum resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…