- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi HayaLcicek
-
aynı hatayı bende yaptım çok pişmanımMerhabalar;
Direk konuya giricem 05.05.2012 doğum tarihli bir oğlum var , tuvalet egitimi işini halletmek istemiştim geçen yaz bi 10 gün kadar ugrasmistim, hic de basarili olamamistik ve tatil plani yuzunden yarim birakmak zorunda kaldim, evim dogalgazli o yuzden kis olmasinin bi sıkıntı oluşturmayacağından dolayı arayi daha fazla acmadan tekrar başliyim dedim.....1 ay olduuuu ve bir adim ilerleme yok.. ! Inanın o kadar doldum ki şu an ağlamaklı gözlerle yazıyorum bi ara sadece bi 2 -3 gun kadar guzel soylemisti ama sadece çişini o zaman "iste tamam, galiba halledicez"demistim kendi kendime ama sonra nolduysa bırakti 1 aydir ne cisini soluyo ne kakasini .. bazen yuz ifadesi degisiyo soruyorum "oglum bak kakan mi geldi? Hadi gel gidelim senle tuvalete yapalim su dokelim bebegim hadi " diyorum "hayir anne kakam çişim yok " diyo üzerinden 1 dk. Gecmeden bakiyorum ki yapmis ve ne yalan soyliyim 1 aydir oylesine doldum ki artık altına yaptıgı zamanlar çok sinirlenir oldum aşırı tepkiler veriyorum 3-5 gündür kızıyorum bagiriyorum cezalandiriyorum çok yıprandım nolurr bana bi akıl verin yaaaa sagdan soldan yapışanların da haddi var hesabı yok "bi ogretemedin su çocuğa " deyip duruyolar kaynanam bi yandan, eltim bi yandan, annem bi yandan çildirma noktasindayimmm...:'(
Ama sizin bu tavrının devam ederse kontrol kaybı, veya OKB veya bir dolu ruhsal problemi olan. Hatta gelecekte eşiyle olan problemlerini çözmek için gittiği psikologa bana çıcukluğunuzu anlatır mısınız cümlesini kurdurtabilir.Merhabalar;
Direk konuya giricem 05.05.2012 doğum tarihli bir oğlum var , tuvalet egitimi işini halletmek istemiştim geçen yaz bi 10 gün kadar ugrasmistim, hic de basarili olamamistik ve tatil plani yuzunden yarim birakmak zorunda kaldim, evim dogalgazli o yuzden kis olmasinin bi sıkıntı oluşturmayacağından dolayı arayi daha fazla acmadan tekrar başliyim dedim.....1 ay olduuuu ve bir adim ilerleme yok.. ! Inanın o kadar doldum ki şu an ağlamaklı gözlerle yazıyorum bi ara sadece bi 2 -3 gun kadar guzel soylemisti ama sadece çişini o zaman "iste tamam, galiba halledicez"demistim kendi kendime ama sonra nolduysa bırakti 1 aydir ne cisini soluyo ne kakasini .. bazen yuz ifadesi degisiyo soruyorum "oglum bak kakan mi geldi? Hadi gel gidelim senle tuvalete yapalim su dokelim bebegim hadi " diyorum "hayir anne kakam çişim yok " diyo üzerinden 1 dk. Gecmeden bakiyorum ki yapmis ve ne yalan soyliyim 1 aydir oylesine doldum ki artık altına yaptıgı zamanlar çok sinirlenir oldum aşırı tepkiler veriyorum 3-5 gündür kızıyorum bagiriyorum cezalandiriyorum çok yıprandım nolurr bana bi akıl verin yaaaa sagdan soldan yapışanların da haddi var hesabı yok "bi ogretemedin su çocuğa " deyip duruyolar kaynanam bi yandan, eltim bi yandan, annem bi yandan çildirma noktasindayimmm...:'(
Ağaç kaka çiçek kaka, nedir ya??Slm sırf senin için üye oldum diyebilirim.bende senin gibiydim ama internetten bunun yolunu araştırıp bulmuştum zamanında çocuğunu tuvalete göturunce ."oglum gel ağaç kaka çiçek kaka çiş yapalım de sonra onun sevdiği başka figürlere benzet ben denedim ve sorunu çözdüm umarım senin içinde iyi olur
Evet bende sordum bakalım ne cevap verecek. Biz anlamadık ama demek onun çocuk anlıyormuş.ağaç kaka,çiçek kaka deyince çocuk ne anlıyor
ilginiz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum , oğlum da çok yıprandı ben de dün kakasını yaptı ben de ona kızdın koltuk da sessizce ağlamaya başladı ve kendi kendine şunları söylüyodu "babam gidecek ,annem bi da benimle konuşmayacak bana küsecek,beni sevmiyolar ben altıma kaka yaptım," ....
öyle kötü oldum ki odaya kaçtım ağladım bi süre bu işe aravermeyi düşünüyorum bu arada oğlumla aramı olabildiğince düzeltmeyle onu mutlu etmeyle ugraşıcam yaza inşallah tekrar başlarız umarım bi dahakine kimse üzülmeden başarılı bi sonuç elde ederiz ...
Yap yap
Kız, bağır, cezalandır hatta iki tane de çarp ki
Geleceğin psikolojisi bozuk nesline bir katkın olsun
Geleceğin obsesiflerine bir katkın olsun
Hep diyorum eğitim almadan anne baba olmaya izin verilmemeli.
Daha 2 yaşında çocuk yeni öğreniyor, öğrenmesi gereken yaş bu zaten.
Evet bende sordum bakalım ne cevap verecek. Biz anlamadık ama demek onun çocuk anlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?