- 2 Kasım 2014
- 42
- 3
- 16
- 41
- Konu Sahibi HayaLcicek
-
Demek ki benim çocuğum daha zeki sizden gerçekten insanların düşüncelerine hiç saygı göstermeyenler var ben bunu uzman bir dr videosunda görüp uyguladım sorun sizde demek ki
Evet bende sordum bakalım ne cevap verecek. Biz anlamadık ama demek onun çocuk anlıyormuş.
Demek ki benim çocuğum daha zeki sizden gerçekten insanların düşüncelerine hiç saygı göstermeyenler var ben bunu uzman bir dr videosunda görüp uyguladım sorun sizde demek ki
Merhabalar;
Direk konuya giricem 05.05.2012 doğum tarihli bir oğlum var , tuvalet egitimi işini halletmek istemiştim geçen yaz bi 10 gün kadar ugrasmistim, hic de basarili olamamistik ve tatil plani yuzunden yarim birakmak zorunda kaldim, evim dogalgazli o yuzden kis olmasinin bi sıkıntı oluşturmayacağından dolayı arayi daha fazla acmadan tekrar başliyim dedim.....1 ay olduuuu ve bir adim ilerleme yok.. ! Inanın o kadar doldum ki şu an ağlamaklı gözlerle yazıyorum bi ara sadece bi 2 -3 gun kadar guzel soylemisti ama sadece çişini o zaman "iste tamam, galiba halledicez"demistim kendi kendime ama sonra nolduysa bırakti 1 aydir ne cisini soluyo ne kakasini .. bazen yuz ifadesi degisiyo soruyorum "oglum bak kakan mi geldi? Hadi gel gidelim senle tuvalete yapalim su dokelim bebegim hadi " diyorum "hayir anne kakam çişim yok " diyo üzerinden 1 dk. Gecmeden bakiyorum ki yapmis ve ne yalan soyliyim 1 aydir oylesine doldum ki artık altına yaptıgı zamanlar çok sinirlenir oldum aşırı tepkiler veriyorum 3-5 gündür kızıyorum bagiriyorum cezalandiriyorum çok yıprandım nolurr bana bi akıl verin yaaaa sagdan soldan yapışanların da haddi var hesabı yok "bi ogretemedin su çocuğa " deyip duruyolar kaynanam bi yandan, eltim bi yandan, annem bi yandan çildirma noktasindayimmm...:'(
"Ağaç kaka çiş kaka"nın hiç bir mantığı yok hanımefendi! Bunu ne benim gibi zekasız! olanlar nede başkaları anlayamaz. Siz başka tabi çünkü görünen o ki siz başka bir lisan kullanıyorsunuz.Demek ki benim çocuğum daha zeki sizden gerçekten insanların düşüncelerine hiç saygı göstermeyenler var ben bunu uzman bir dün videosunda görüp uyguladım sorun sizde demek ki
Canim sakin ola tuvalet egitimi icin kendini ve yavrunusa sakin uzmeMerhabalar;
Direk konuya giricem 05.05.2012 doğum tarihli bir oğlum var , tuvalet egitimi işini halletmek istemiştim geçen yaz bi 10 gün kadar ugrasmistim, hic de basarili olamamistik ve tatil plani yuzunden yarim birakmak zorunda kaldim, evim dogalgazli o yuzden kis olmasinin bi sıkıntı oluşturmayacağından dolayı arayi daha fazla acmadan tekrar başliyim dedim.....1 ay olduuuu ve bir adim ilerleme yok.. ! Inanın o kadar doldum ki şu an ağlamaklı gözlerle yazıyorum bi ara sadece bi 2 -3 gun kadar guzel soylemisti ama sadece çişini o zaman "iste tamam, galiba halledicez"demistim kendi kendime ama sonra nolduysa bırakti 1 aydir ne cisini soluyo ne kakasini .. bazen yuz ifadesi degisiyo soruyorum "oglum bak kakan mi geldi? Hadi gel gidelim senle tuvalete yapalim su dokelim bebegim hadi " diyorum "hayir anne kakam çişim yok " diyo üzerinden 1 dk. Gecmeden bakiyorum ki yapmis ve ne yalan soyliyim 1 aydir oylesine doldum ki artık altına yaptıgı zamanlar çok sinirlenir oldum aşırı tepkiler veriyorum 3-5 gündür kızıyorum bagiriyorum cezalandiriyorum çok yıprandım nolurr bana bi akıl verin yaaaa sagdan soldan yapışanların da haddi var hesabı yok "bi ogretemedin su çocuğa " deyip duruyolar kaynanam bi yandan, eltim bi yandan, annem bi yandan çildirma noktasindayimmm...:'(
Ben iki yaşında ogrettim oğluma,başlamadan önce okadar korktum ki duyduklarimdan.Önce kendimi ruhen beynen hazırladım ,bir ay dışarı çıkmamaya çalıştım,zaten biyerde okumuştum ilk onbeş gün çok önemli,sonraki onbeş gün pes edersen bütün emeklerin boşa gidiyor:-(lazimlik denilen kurtariciyi aldık önce rengini oğlum seçti,sonra birkaç gün içerde sanki sandalyeymis gibi alışması için oturdu oynadı inceledi.Sonra bilmiyorum belkide çok kötü yaptım ama esimde bende wc giderken haber vererek gittik.Sonra yarım saatte bir sordum yok cevabı aldığımda birincisine aldırmadım ama ikincisinde mutlaka götürdüm,gelmiyor diince hemen kalkmasın diye dikkatini başka yönlere çekmeye çalıştım,büyük cisini yaptıktan sonra su dökerken arkasından el salladik,orda yalnız kalmasın diye güya,hemen yemek yiyip yanına arkadaş yolladık,her gece belli saatlerde saat kurup uyandigimi bilirim, suan 3,5yasinda ve ben hala gece kaldırıyorum ama her çocuğun gelişimi farklı oda kendini hazır hissetmiyor olabilir. Çok usteleyip sikmayin bence(bir arkadaş çocuğun hissetmesini beklemişti,çocuk büyük küçük cisi gelince kapı arkalarına koltuk arkalarına kuytu yerlere giriyordu,ayy aklıma geldi şimdi yavrum ya,utana sikila yapıyordu çocuk cisini)Merhabalar;
Cocuğu çok zorlamayın inatlaşıtsa işiniz daha zor. Benim kuzenim oğluna sizin gibi önce bıraktırmaya çalışmış sonra ara verip tekrar denemişti .oğlum markette bez tmiş baban bir daha alamıcak baknbu son paket artık çişin gelince söyle demişti. Çocuk bez bitene kadar beze yaptı sonra söyledi:-DMerhabalar;
Ya çok afedesin ama büyük ciş nedir yahu. Kaka demek bu kadar mı zor. Helede ufak bir çocuk için. Hami ne bilim büyük tuvalet falan da denior ama çocuk için kakadır yani o. :-DBen iki yaşında ogrettim oğluma,başlamadan önce okadar korktum ki duyduklarimdan.Önce kendimi ruhen beynen hazırladım ,bir ay dışarı çıkmamaya çalıştım,zaten biyerde okumuştum ilk onbeş gün çok önemli,sonraki onbeş gün pes edersen bütün emeklerin boşa gidiyor:-(lazimlik denilen kurtariciyi aldık önce rengini oğlum seçti,sonra birkaç gün içerde sanki sandalyeymis gibi alışması için oturdu oynadı inceledi.Sonra bilmiyorum belkide çok kötü yaptım ama esimde bende wc giderken haber vererek gittik.Sonra yarım saatte bir sordum yok cevabı aldığımda birincisine aldırmadım ama ikincisinde mutlaka götürdüm,gelmiyor diince hemen kalkmasın diye dikkatini başka yönlere çekmeye çalıştım,büyük cisini yaptıktan sonra su dökerken arkasından el salladik,orda yalnız kalmasın diye güya,hemen yemek yiyip yanına arkadaş yolladık,her gece belli saatlerde saat kurup uyandigimi bilirim, suan 3,5yasinda ve ben hala gece kaldırıyorum ama her çocuğun gelişimi farklı oda kendini hazır hissetmiyor olabilir. Çok usteleyip sikmayin bence(bir arkadaş çocuğun hissetmesini beklemişti,çocuk büyük küçük cisi gelince kapı arkalarına koltuk arkalarına kuytu yerlere giriyordu,ayy aklıma geldi şimdi yavrum ya,utana sikila yapıyordu çocuk cisini)
Dilim alışmışYa çok afedesin ama büyük ciş nedir yahu. Kaka demek bu kadar mı zor. Helede ufak bir çocuk için. Hami ne bilim büyük tuvalet falan da denior ama çocuk için kakadır yani o. :-D
Benim de tamamen soyunan bir arkadaşım var. Kışın ölüyorum diyor. Çıkardıklarını koyacak yer bulamama vs. Çok ilginç tamamen soyunmadan yapamıyorum diyor.katılıyorum...bir tanıdıgım anlatıyor...iş yerinde bir erkek çalışan tuvalete girdiginde pantolon ve kilotunu çıkartıp ihtiyacını gòrüp tekrar giyinirmiş...bu onun bu konuda takıntili yapmiş....anneler cocuklarınızın donlarını çikartmadan wc ye alıştırın...
Sizede pes benim türkcem kıt değil ama sizi"Ağaç kaka çiş kaka"nın hiç bir mantığı yok hanımefendi! Bunu ne benim gibi zekasız! olanlar nede başkaları anlayamaz. Siz başka tabi çünkü görünen o ki siz başka bir lisan kullanıyorsunuz.
Bende sizin gibilere hastayım; bozuk türkçesiyle gelip burda bi şeyler karalayıp, ne demek istediklerini bir türlü anlatamıyorlar sonrada siz tabi anlamazsınız zekanız kıt diyorlar. Pes...
Hıc size cevap verecek durumda değil aynı şeyleri size iade ediyorum sadece, muhatabım siz değilsiniz ayrıca sadece konu sahibine yardım etmek istedim lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın"Ağaç kaka çiş kaka"nın hiç bir mantığı yok hanımefendi! Bunu ne benim gibi zekasız! olanlar nede başkaları anlayamaz. Siz başka tabi çünkü görünen o ki siz başka bir lisan kullanıyorsunuz.
Bende sizin gibilere hastayım; bozuk türkçesiyle gelip burda bi şeyler karalayıp, ne demek istediklerini bir türlü anlatamıyorlar sonrada siz tabi anlamazsınız zekanız kıt diyorlar. Pes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?