Erkek çocuk istemiyorum😐

Allah'a bin şükür bir oğlum var mâşâllah subhânallah iyiki olmuş Rabbim gül gibi yaratmış, sağlıklı yaratmış bundan güzeli yok. Şimdi aylardır 2.yi istiyorum 3,5 ay önce kürtaj oldum ne kadar üzüntü verdi bana.
Siz şuan Allah korusun çocuğunuzu kaybetseniz o cinsiyeti de çok ararsınız!
Allah'ın verdiğine burun kıvırmak yerine şükredin. Evlat aşkıyla yanıp tutuşan anneleri düşünün biraz. Düşünürseniz belki biraz ibret alırsınız. 3 tane oğlu olanlar bile sizin gibi yapmıyo ya

Ya bende erkek bebeklerini hiç sevemezdim. İlk bebegim erkek oldu. Doktor ilk söylediğinde Bi sevinemedim giibi olmuştum. Sonra kıyafet almaya cıktık. Allahım beni benden aldılar annesi gurban olsun olgusuna. Şimdi 4 yaşına girecek dünyalara değişmem sevgisini bana aşkla bakışını. Dogunca kokusunu hele Bi çek içine gör bak nasılda seviyor, istiyorsun.

Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok

Yav arkadaş "benim psikolojim" diyosun
Ne yaşadınki daha dur bakalım yolun başındasın. Kimse seni yargılamıyor ama sen kendi dediğin lafların ne kadar hatalı olduğunun farkında bile değilsin.
3-5 tane oğlun mu vardıda bu kadar üzüldün?
Bende ilk çocuğumun kız olmasını isterdim ama oğlum olacağını öğrendiğimde şükrettim Allah'a çünkü yıllarca bekleyen evlat aşkıyla yanıp tutuşan, sağlıklı doğum yapamayan veya evladını doğduktan sonra kaybeden anneler çok!
Sense sanki kötü bişey yaşamışsın gibi psikolojiden bahsediyosun. Ayrıca kız için neden kendini bu kadar şartlandırdın sonuçta erkek olma ihtimalininde olduğunu bilmiyomusun. Eşini suçla o zaman nasıl olsa Y kromozomu ondan geldiya bidahaki sefere x yollasın sana tövbe yâ Rabbi ne günlere kaldık:)

Bende şunu anlamıyorum hamile kalırken erkek olma ihtimalini bilmiyormusnz sanki biri size kız olacak demiş çoktan bu olasılığa kendinizi hazırlamanz gerekmezniydi insanoğlu artık erkek kız değilde hayırlı sağlıklı evlat dilese keşke vallahi anlayamıyorum ben...

Lütfen içinizdeki çöplüğü buraya boşaltmayın. Herkes bir olmak aynı şeyleri düşünmek zorunda değil

Lütfen içinizdeki çöplüğü buraya boşaltmayın. Herkes bir olmak aynı şeyleri düşünmek zorunda değil

Çöplük ? Ne kadar çirkin bi kelime
Ben sana şükretmen gerektiğinden bahsettim, sadece ben değil burdaki herkes aynı şeyi söylüyor ama anlayana. Senin o acıları yaşamaman,yıllarca beklememiş olman bu kadar küçümsemeni gerektirmez. Allah'ın verdiğini kabullenmeden daha tatmadığın bi duygu hakkında asıl önyargıda bulunan sensin.

Benim üç kızım var dördüncü oldu plansız erkekmiş bu hiç farklı birşey hissetmiyorum evet erkek istiyordum ama üç kızım var buda erkek olsun diye yani
Üç kızımda ne hissettiysem bunda da aynı şeyleri hissediyorum diliyorum ama seni de kınayamam nasıl bir psikolojinin içindesin bilemem belki de harika bir anne olacaksın oni da bilemem onun için Rabbim gönlüne ferahlık versin diyorum

Allahım halimizi görsün. Zorluklarımızı kolaylaştırsın. İstemediğiniz erkek 'çocuğa' sahip olmak için neler yaptım, neler yaparım.. Rabbim ben ve benim gibi çok isteyenlere, hayalini bile sevenlere evlat vermeyip, sizin gibi şükredeceği yerde nankörlük edenlere neden verir ki hemen istediğini? Hiç anlamam.

Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Bence sen evlat için yıllarca uğraşan, maddi manevi birsürü zor süreçten geçen insanların psikolojisini bi anla önce. Tüp bebek bölümü var mesela forumda. Aç bi kaç mesajı oku. Sonra otur bebeğinin sana verilen bi lütuf olduğunu hatırla. Şükret. Ve dua et bebeğin sağlıklı olsun.

Gözlerim doldu okurken. 6 haftalık bebeğini kaybetmiş bi kadın olarak.. Düşmese doğmasına ne kadar az kalmıştı..
Konuyu görmemle sinirlenmem bir oldu. O kadar çok şey geçti ki içimden söylemek istediğim..

poncikvegece @canimmkendimm
Ben de ağlamıştım patilihayatın mesajını okurken , rabbim yardımcınız olsun, en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin . Bu konuya yazıp daha fazla üzülmeyin .

Başlığı görunce kanim dondu desem yeridir. Benimde icimden gecen kız cocuktu ama bugun oglum olacagini ogrendigimden beri icim icime sigmiyor. Ben 3 sene once meme kanseri gecirdim. Cocugun olmasi cok zor dediler. Mucizem geldi nasil derim ki kiz istiyordum oglan istemiyorum!!! Cok nankorsun insanoglu cok !!!

Anneligini sorgulamalisin bence !
Burada binlerce kadin Anne olmayi bekliyoruz , bi bebeğimiz olsun diye ugrasiyoruz. Sen ise cinsiyet begenmiyosun yazik , cok yazik ...

Bebeğimin cinsiyetini öğrendiğim anda çok mutlu oldum ama diğer cinsiyet olsaydı yine aynı mutluluğu yaşardım. Hamile bir kadın olarak sizi anlamaya gerçekten çalıştım ama asla anlamıyorum ben de gebelik psikolojisi içindeyim ama evladın kızı erkeği mi olur bu ne şımarıklık??

Ben sizi anlıyorum.Ama şimdi anlatacaklarımi iyi dinleyin.Benim 1 oğlum var 6 gün önce de 2.oğlumu dünyaya getirdim.9 ay boyunca cinsiyeti ne diye soranlara of yaaaa bu da erkek ya,erkek istemiyordum.Of yaaa 2.de kız olsaydı dedim.
Doğumdan önce benim plesantam koptu.Bebegim anne karnında oksijensiz kaldı ölü doğdu.
15 dk kalp masajıyla hayata dondu.Su an yoğun bakımda komada..Ben 6 günlük lohusa bir anneyim.Ve bebeğim yok.Buraya keyfi yazi yazacak durumda degilim ama burda engelli annelerini ararken konuya rastladım.Oglumun hayati tehlikesi sürüyor ve yaşasa bile beynine oksijen gitmedi ve beyin şu an hasarlı...Daha 6 günlük güzeller güzeli bir oğlan çocuğu..Şu an onu sağ-salim evime getirebilmek,koklayabilmek için neler vermezdim biliyor musun?Ne erkeği ne kızı?
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları ben de yaşadım erkek diye üzüldüm...Şu an ben ölmek istiyorum. Daha fazla ne denir bilmiyorum.Dogdugu zaman çok seveceksin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…