- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Lavinya1923
-
Burakin kizi erkegi burada cocuk icin ugrasan bir cok insan var nankorluk resmen
Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Lütfen içinizdeki çöplüğü buraya boşaltmayın. Herkes bir olmak aynı şeyleri düşünmek zorunda değilAllah'a bin şükür bir oğlum var mâşâllah subhânallah iyiki olmuş Rabbim gül gibi yaratmış, sağlıklı yaratmış bundan güzeli yok. Şimdi aylardır 2.yi istiyorum 3,5 ay önce kürtaj oldum ne kadar üzüntü verdi bana.
Siz şuan Allah korusun çocuğunuzu kaybetseniz o cinsiyeti de çok ararsınız!
Allah'ın verdiğine burun kıvırmak yerine şükredin. Evlat aşkıyla yanıp tutuşan anneleri düşünün biraz. Düşünürseniz belki biraz ibret alırsınız. 3 tane oğlu olanlar bile sizin gibi yapmıyo ya
Lütfen içinizdeki çöplüğü buraya boşaltmayın. Herkes bir olmak aynı şeyleri düşünmek zorunda değil
Allahım halimizi görsün. Zorluklarımızı kolaylaştırsın. İstemediğiniz erkek 'çocuğa' sahip olmak için neler yaptım, neler yaparım.. Rabbim ben ve benim gibi çok isteyenlere, hayalini bile sevenlere evlat vermeyip, sizin gibi şükredeceği yerde nankörlük edenlere neden verir ki hemen istediğini? Hiç anlamam.14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
Bence sen evlat için yıllarca uğraşan, maddi manevi birsürü zor süreçten geçen insanların psikolojisini bi anla önce. Tüp bebek bölümü var mesela forumda. Aç bi kaç mesajı oku. Sonra otur bebeğinin sana verilen bi lütuf olduğunu hatırla. Şükret. Ve dua et bebeğin sağlıklı olsun.Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Gözlerim doldu okurken. 6 haftalık bebeğini kaybetmiş bi kadın olarak.. Düşmese doğmasına ne kadar az kalmıştı..Siz çıldırmış olmalısınız !
İstersem birdaha ban yiyip bu siteye giremeyecek olayım gene de yazıcam. !
bundan 1 ay önce 12 haftalık ikizlere hamileydim, tek yumurta ikizi idi.. ama sonra ne oldu biliyor musun ???? ikiside karnım da öldü!
Böyle sizin gibi anneliği haketmeyen, kız ya da erkek diye deliren kadınlara bakıyorum da Rabbim senden gelen herşeye razıyımm amaa .. neden ben ya diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Kendinize gelin! Şükredin, dua edin..
Rabbim aldığını birdaha ölsen geri vermiyor.
Gözlerim doldu okurken. 6 haftalık bebeğini kaybetmiş bi kadın olarak.. Düşmese doğmasına ne kadar az kalmıştı..
Konuyu görmemle sinirlenmem bir oldu. O kadar çok şey geçti ki içimden söylemek istediğim..
Rabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.poncikvegece @canimmkendimm
Ben de ağlamıştım patilihayatın mesajını okurken , rabbim yardımcınız olsun, en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin . Bu konuya yazıp daha fazla üzülmeyin .
AminRabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Ben sizi anlıyorum.Ama şimdi anlatacaklarımi iyi dinleyin.Benim 1 oğlum var 6 gün önce de 2.oğlumu dünyaya getirdim.9 ay boyunca cinsiyeti ne diye soranlara of yaaaa bu da erkek ya,erkek istemiyordum.Of yaaa 2.de kız olsaydı dedim.Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?