Erkek çocuk istemiyorum😐

Saçmalama ya olurmu oyle birşey Allah sana bahşetmiş o yavruyu . Eksik istek yapma gözünü seveyim. Daha kötüsü olur ahlayıp vahlarsın. Hepimiz istiyoruz erkek kız die bende cocuk istiyorum ve bende erkek cocukları cok seviyorum. Ama erkek olsun die de dua etmiyorum. Şükür edin bol bol. Çok üzüldüm okuyunca ya cidden

Bu soylediginiz Allahin da zoruna gider buna siz mi karar verecektiniz ayip ya kiz cocugu olmasin diye dua edenlere yillarca asirlarca cahil denildi. Bu durumda sizin de onlardan farkiniz yok bence

Sizi cok iyi anlıyorum çünkü aynı hissiyatı yasıyorum fakat ilk cocugunuz muş madem neden bu kadar kafaya takıyorsunuz bende ilk baştan beri kız istemiştim ilkinin erkek oldugunu duyunca cok da üzülmedim ama 2. De erkek öğrendim bu fazla sarstı beni belirtiler de farklı olunca kendimi kıza cok sartlamıştım tabiki öncelikle sağlık ama gönül söz dinlemiyor işte 3.ye kaldı hayallerim enerjim ve sağlığım elverirse tabi. Yalnız söylemem gereken bişey var oğlum doğduğunda yanağıma koyduklarında ve emzirmeye basladıgımda geri kalan herşey önemini yitirmişti o anı o hissi anlatabilmek mümkün değil dünyanın en zor mesaisi insana nasıl bu kadar güzel gelebilir ve maşallah cok akıllı ve sevgi dolu bir oğlum var sabahları benimle yatak yorgan toplar sarılır öper yüzümü sever doğduğunda anlayacaksınız canı yansa canınız gidicek bu sevgiyi anlatabilmem mümkün değil hormonların etkisinden böyle düşünüyorsunuz zamanla bağınız güçlenicek içeride hareket etmeye başlayınca daha farklı hissedersiniz

Ben de çok kız istiyordum. İlki kız benim, ikinci de kız oldun abla kardeş bir ömür birbirlerine destek olsun istedim. İlk bebeğim erkek olsaydı ikinciyi de erkek isterdim. O ayrı.. ama hayırlısıymış bana da erkek dediler. Kızım çok üzüldü bi kaç gün geceleri agladı. O ağlayınca ben de agladım. Ama alıştık bence erkek fikrine. Saglıklı gelmesi daha önemli.

Kac aydir evlat sahibi olmaya ugrasiyorum saglikli olsun allah hayirlisiyle bana yuzunu gostersin diye kurban oldugum allahim bu dusuncede sana nasip etmis iste yapacak birsey yok . Allah yardimcin olsun arkadasim insallah aklin basina gelir

Dogdugunda bu soylediklerine çok pisman olacaksin.... ya da kaybettiginde....

Ben oğlumu doğduktan 5 ay sonra 2013 senesinde acı bir şekilde kaybettim. Hep içimde uhte kaldı erkek çocuğu. Şimdi yine hamileyim 2 kızımız var Rabbim layık görürse bir de oğlumuz olsun istiyoruz. Ha acısı geçti mi geçmedi geçmiyordu Allah evlat acısı göstermesin diye dua edin.

Hamileliğin hayırlı olsun 7seneden sonra rabbim vermiş çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bnde cok kucuk anne oldm kardeslerime baktim hep kizdi . Hep gonlumden kiz geciyordu nasil erkek cocuguna bakrm dedm hep hc alisamamistm. Dogduktan sonra dunyam herseyim arkadasim yoldasim oldu bu gune kdr yeri geldi harcliklarindan harclik bile verdi aslan oglumm can yoldasimm hic kiz cocukta gozum yok yine olura yine erkek olsun ❤ rabbim bahtlarini guzel etsin

Hamileliğin hayırlı olsun 7seneden sonra rabbim vermiş çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim. Rabbim gerçekten isteyen ve annelik yapabilecek herkesin kucağını doldursun gerçekten beklemek çok zor. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inş.

Çok teşekkür ederim. Rabbim gerçekten isteyen ve annelik yapabilecek herkesin kucağını doldursun gerçekten beklemek çok zor. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inş.
Benim de 2sene olmadı, birikim yapıp tedaviye baslayacaktık ki hamile olduğumu öğrendim. Beklemek çok zor evet, tedavi süreci çok daha zor ve yorucudur eminim. Çok şükür Rabbim nasip etti bu duyguları bize

Konu sahibi, benim de oğlum olacak. Daha kucağıma almama 2,5 ay var ama şimdiden oğlum için yaşıyorum. Çok seviyorum. Sende seveceksin. Yani inşallah

Hayırli evlat isteyin Allah tan ,saglikli evlat.Istemeyip doğunca sevebilen mi? İnanamiyorum bu yazdiginiza.Sanirim hormonal bazı seyler yasiyorsunuz .Hayirlisiyla yüzunu bi gorün de nasil seviliyor o zaman anlarsiniz.

Yinede öyle demeyin. İçinizden geçen olmamış olabilir ama sakat bir kız çocuğu da nasip edebilirdi Rabbim.
Hanım efendi “sakat”derken yalnış yazdınız herhalde lütfen bu şekil yazmayalım HEPİMİZ BİR ENGELİ ADAYIYIZ burada belki engeli anne adayları vea üyeleri vardır yazımı bagışlayın ama bu şekil yalnış saygılarımla

Merhaba ,

Sizi alıntılayarak genel olararak bir cevap vermek istedim,ben de 14 haftalık hamileyim kız olmasını çok arzu etmiştik ama erkekmiş.Bu fikre hala alışmaya çalışıyoruz belki kordondur falan diyorum hattaBiz sağlıklıyız,şuan için sorunumuz yok şansımızın farkındayız ve bunun için şükrediyoruz.Gönül ister ki isteyen herkes bu duyguyu yaşasın. Tabiki herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyoruz ama sizlerin hiç mi arzusu isteği olmuyor,bence arkadaşı yermeye gerek yok,belli ki O da kendini bu duruma alıştırmaya çalışıyor.Kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz,mesajlarımızda irrite edici değilde daha yapıcı olalım bence.
Zira yazdıklarınızın konu sahibine hiç bir faydası olmayacaktır.

Ben uyenin incitmek amacli yazmadigina eminim. Bu arada ben ozel bir cocugun annesiyim. Tedavisi basariyla sonuclanmazsa engelli raporunu okul cikartacak. Hayatimiz bambaska bir kulvarda gececek. Hastanede rapor dediklerinde anlamamistim memure hanim engelli raporu deyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Evet kelimeler cok onemli ve etkili. Yine de uyenin amaci cocuk saglikli olsun,cinsiyeti onemli degili soylemekti bence. Cocuklarimiz saglikli olsunlar. Gerisi hic onemli degil.

Ne kadar güzel özetlediniz

Bu düşüncelere kapildiginda dünyada 10 yol 20 yol bekleyip çocuk sahibi olamayan hastalığı olup bebeğini kaybeden anneleri düşün allah size minik bir mucize bahsetmiş kizi erkeği olmaz evlat evlqttir doğuncea anlicaksiniz bunları düşünmek yerine rabbinize sağlıklı evlat verdiği için oturup sukredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…