- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Öyle de işte, değmeyecek meseleler yüzünden kaç defa banlandım. Yazık oluyor diye söyledim ben de.
Ya ben her banlandığımda söz veriyorum, valla bak tutacağım kendimi diye. Cıks ama olmuyor, yine damlıyorum buraya. Bir Çeri, bir ben müdavim olduk zatenben gidiciyim bu sefer, siyasetten çıkmayacağım bir daha BDV resmen girdap
Bir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
Kız olsa ne olur? Nereniz eksik kalır? ''Beyime erkek evlat veremedim'' diye boynunuz mu bükülür? Osmanlı hanedanlığı mısınız siz? Doğurduğunuz erkek nerenin veliahtı olacak yani?
İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.
ben gidiciyim bu sefer, siyasetten çıkmayacağım bir daha BDV resmen girdap
Siyasette de hiç hareket yok ki be ofisim. Terkedilmiş şehre döndü orası. Bir hiroşima oldu bir nagazaki oldu resmen.
Evet birikimim yok officegirl ama filoloğum, edebiyatçıyım. Roman yazamam ama iki lafı anlamlı biçimde bir araya getirebilirim.zaten şarjın bitmese susacağın yok, altta kalma sendromu varsa hadi hadi yaz rahatla ne diyeyimsende roman yaz derdim ama bir birikim olmadığı için seviyesizlikten başka bir şey verebileceğini sanmıyorum.. o yüzden sen birleşik yazdığım "de" ile mutlu ol yeter sana :)
Gerçekten mi tövbe tövbe satanistlerDua ile cinsiyet değiştiriliyor inanmıyorum bilmiyor olamazsınız. Kulakları çınlasın buradan bi hatun dedi bize de. En son gecenin karanlığında hayvan kanı akıtacaktı, bidaha da ses çıkmadı
Evet birikimim yok officegirl ama filoloğum, edebiyatçıyım. Roman yazamam ama iki anlamlı biçimde bir araya getirebilirim.
Bu yazım yanlışları radarıma takılıyor meslek hastalığı n'aparsın, benim de kusurum bu olsun.
Senin saldırganlığın anlaşılır gibi değil ama. Üstelik seviyesizlik adına gösterebileceğin tek bir sözüm olmamışken sana.
O zaman senin sinirlerin bozuk office çünkü sana hakaret etmedim buna rağmen beni seviyesizlikle suçladın.o zaman şöyle söyleyeyim.. benim ortaya yaptığım gayet normal bir yorumu alıp "O ikisini ayırabilenler muhatabınız olsun dilerim." şeklinde bir yoruma ne gibi bir karşılık beklediğinizi merak ediyorum.. Ne güzel, edebiyatçısınız ve bu kelimenin "saldırı" olduğunu bilmeyecek kadar boş değilsiniz değil mi? saldıran sensin sevgili Nest, etki-tepki diye bir gerçek var ve bu cevaba karşı kalkıp da nazik bir cevap beklemediğini umuyorum..
çok uzun senelerdir bu foruma üyeyim, beni şu hale getiren sayılı üyelerden birisin.. sakinliğimi de öyle anlatayım sana :)
O zaman senin sinirlerin bozuk office çünkü sana hakaret etmedim buna rağmen beni seviyesizlikle suçladın.
Yanıtımı alamadım tekrar sorayım. Seviyesizlik diyebileceğin ne söyledim sana tam olarak?
O zaman senin sinirlerin bozuk office çünkü sana hakaret etmedim buna rağmen beni seviyesizlikle suçladın.
Yanıtımı alamadım tekrar sorayım. Seviyesizlik diyebileceğin ne söyledim sana tam olarak?
Düzeltme: Şunu da belirteyim mesajımda tarih boyunca bu coğrafyada kadınlar yakıldı gömüldü anlamında bir şeyler yazdım. Sen bunu aldın bu devirde kimseye bunlar yapılmıyor cevabını verdin. Saptırma değil mi sence? Ben tarihin bugünkü kadın algısına etkisini anlatmaya çalışmıştım sadece.
Madem seviye konusunda bu kadar hassassın o zaman benim cümlemi saptırman da seviyesizlikti office.Yanıtı verdim aslında.. karşıdakini sürekli "anlamamakla" itham etmek seviyesizliktir sevgili Nest.. Alttan alttan laf giydirmeye çalışıp sonradan "senin sinirlerin bozuk" demek de öyledir mesela.. kaldı ki sana yazdığım ilk mesajımda en ufak bir ima yokken yazdın bunu.. Bilmiyor olabilirsin ama "bu ikisini ayıranlar muhatabın olsun" güzel bir alttan laf sokmaktır.. Sana öyle gelmemesi öyle olmadığı anlamına gelmez değil mi :)
Madem seviye konusunda bu kadar hassassın o zaman benim cümlemi saptırman da seviyesizlikti office.
Çok kolay bir yol seçip bizim buralarda kimse taşlanmıyor gibi bir cevap verdin. Bu çok mu düzeyliydi? Sana ne demek istediğimi önceki mesajda düzeltme olarak belirttim.
Daha fazla uzatmak yersiz, ama en başında geçmişle ilgili yazdığım cümleyi alıp bugün için söylemişim gibi yansıtmasaydın benden o seviyesiz bulduğun lafı asla duymazdın.
Tartışmayı bilmek de seviyeyle alakalı bir mesele. Ve sen sözümü çarpıtarak tartışamadığını gösterdin.
Haklısın, benim genel olarak çıtayı çok yüksek tuttuğum doğru.düzeltme yapmışsın ona da ekleme yapayım.. Nest allah aşkına kaç kadın tarih öncesini düşünüp de bu tepkiyi veriyor dersin? Tv lerde yarışma programları ve/veya sapık dizilerden kafamızı kaldırmayan bir toplumuz biz.. Ben saptırmadım, sen toplum için çıtayı çok yüksek tuttun.. Bu devirde erkek çocuğu isteyenleri taşlamanın bir nedeni olarak aşırı feministleşmeye meraklı kadınları görüyorum ben.. Taa ilk mesajda ima ettiğim şey buydu, keşke birbirimize saydıracağımıza bunu tartışsaydık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?