erkek cocuk olmasi icin..

ben gidiciyim bu sefer, siyasetten çıkmayacağım bir daha BDV resmen girdap
Ya ben her banlandığımda söz veriyorum, valla bak tutacağım kendimi diye. Cıks ama olmuyor, yine damlıyorum buraya. Bir Çeri, bir ben müdavim olduk zaten Geçenlerde nöbetleşe banlıydık hatta, benim ban bitti, baktım bu sefer de o banlı. Kalp kalbe karşı Çeri, buralardaysanOffice sana da

Çin takvimini araştırın derim. Tabi kız erkek farketmez hayırlısı olsun herseyden önce.

Bu nasil bir bedduadir. Ayip yahu...

Ne biliyorsunuz erkek bebe meraklisi oldugunu kizi varmış simdi de erkek bebegi olsun istiyor ne var bunda...

Evet bilimseli var erkekten gelen Y kromozomu tasiyan sperm daha hizlidir yani tam yumurtanim catladigi gun o kromozomla bulusabilir x kromozomu tasiyan sper daha uzun yasar ve yavastir yani catladigi gun sadece iliskiye girerseniz erkek cocuk sansi daha yuksektir yoksa gun asiri iliskide kiz olma ihtimali daha yuksektir

Allah'tan hayirli ve saglikli olani dileyin. Bilimsel oldugu dusunulen yontemlerin tutma ihtimali zayif. Yoksa herkes istedigi cinsiyette cocuk sahibi olurdu kolayca.
Ha ille de istiyorum diyorsaniz Kibris'a gidin. 5-10 bin dolar bayilip cinsiyet secimi yaptirin.
Pofff niye boyle yorumlar yaptiriyosunuz yaw ne gerek var?
Cocuklar buyunce evlenip gidecek cinsiyetinin hicbir onemi kalmayacak zaten.

Evet birikimim yok officegirl ama filoloğum, edebiyatçıyım. Roman yazamam ama iki lafı anlamlı biçimde bir araya getirebilirim.
Bu yazım yanlışları radarıma takılıyor meslek hastalığı n'aparsın, benim de kusurum bu olsun.
Senin saldırganlığın anlaşılır gibi değil ama. Üstelik seviyesizlik adına gösterebileceğin tek bir sözüm olmamışken sana.

o zaman şöyle söyleyeyim.. benim ortaya yaptığım gayet normal bir yorumu alıp "O ikisini ayırabilenler muhatabınız olsun dilerim." şeklinde bir yoruma ne gibi bir karşılık beklediğinizi merak ediyorum.. Ne güzel, edebiyatçısınız ve bu kelimenin "saldırı" olduğunu bilmeyecek kadar boş değilsiniz değil mi? saldıran sensin sevgili Nest, etki-tepki diye bir gerçek var ve bu cevaba karşı kalkıp da nazik bir cevap beklemediğini umuyorum..

çok uzun senelerdir bu foruma üyeyim, beni şu hale getiren sayılı üyelerden birisin.. sakinliğimi de öyle anlatayım sana :)

O zaman senin sinirlerin bozuk office çünkü sana hakaret etmedim buna rağmen beni seviyesizlikle suçladın.
Yanıtımı alamadım tekrar sorayım. Seviyesizlik diyebileceğin ne söyledim sana tam olarak?
Düzeltme: Şunu da belirteyim mesajımda tarih boyunca bu coğrafyada kadınlar yakıldı gömüldü anlamında bir şeyler yazdım. Sen bunu aldın bu devirde kimseye bunlar yapılmıyor cevabını verdin. Saptırma değil mi sence? Ben tarihin bugünkü kadın algısına etkisini anlatmaya çalışmıştım sadece.

O zaman senin sinirlerin bozuk office çünkü sana hakaret etmedim buna rağmen beni seviyesizlikle suçladın.
Yanıtımı alamadım tekrar sorayım. Seviyesizlik diyebileceğin ne söyledim sana tam olarak?

Yanıtı verdim aslında.. karşıdakini sürekli "anlamamakla" itham etmek seviyesizliktir sevgili Nest.. Alttan alttan laf giydirmeye çalışıp sonradan "senin sinirlerin bozuk" demek de öyledir mesela.. kaldı ki sana yazdığım ilk mesajımda en ufak bir ima yokken yazdın bunu.. Bilmiyor olabilirsin ama "bu ikisini ayıranlar muhatabın olsun" güzel bir alttan laf sokmaktır.. Sana öyle gelmemesi öyle olmadığı anlamına gelmez değil mi :)

düzeltme yapmışsın ona da ekleme yapayım.. Nest allah aşkına kaç kadın tarih öncesini düşünüp de bu tepkiyi veriyor dersin? Tv lerde yarışma programları ve/veya sapık dizilerden kafamızı kaldırmayan bir toplumuz biz.. Ben saptırmadım, sen toplum için çıtayı çok yüksek tuttun.. Bu devirde erkek çocuğu isteyenleri taşlamanın bir nedeni olarak aşırı feministleşmeye meraklı kadınları görüyorum ben.. Taa ilk mesajda ima ettiğim şey buydu, keşke birbirimize saydıracağımıza bunu tartışsaydık..

Hurafe değil arkadaşlar ,bilimsel bir yönü var o da şöyle.Erkek geni taşıyan spermler genelde daha hareketli ve daha dayanıksız olur.
Yani döllenmeye hazır bir yumurtanız varsa o gün ilişki olursa onu dölleme olasılığı daha yüksek.
Ayrıca beslenmeyle vajina phını düzenleyerek erkek geni taşıyan spermlerin kolay hareket etmesi ve yasama sürelerini uzatmak da söz konusu.
Bunları yaparsan kesin olur diye birşey yok ama olasılığı arttırıyor canım.

Madem seviye konusunda bu kadar hassassın o zaman benim cümlemi saptırman da seviyesizlikti office.
Çok kolay bir yol seçip bizim buralarda kimse taşlanmıyor gibi bir cevap verdin. Bu çok mu düzeyliydi? Sana ne demek istediğimi önceki mesajda düzeltme olarak belirttim.
Daha fazla uzatmak yersiz, ama en başında geçmişle ilgili yazdığım cümleyi alıp bugün için söylemişim gibi yansıtmasaydın benden o seviyesiz bulduğun lafı asla duymazdın.
Tartışmayı bilmek de seviyeyle alakalı bir mesele. Ve sen sözümü çarpıtarak tartışamadığını gösterdin.

bu mesajına yukarıda cevap verdim..

Bacım sağlıklı hayırlı evlat iste. Erkekmiş kızmış ne önemi var gerçekten. Bak dört senedir çocuk istiyoruz bir amuda kalkıp yapmadığımız kaldı. Böyle şeylere kafa yormayın lütfen

Tüm yorumları okuyamadım ama erkek bebek istediği için yüklenilmiş sanırım konu sahibine.Kız çocuğu olduğu için erkek bebek istemesi normal değil mi.Oğlu olsaydı kız bebek için ne yapmalıyım dese bu kadar tepki alır mıydı?

Haklısın, benim genel olarak çıtayı çok yüksek tuttuğum doğru.
Ama tarih öncesini düşünüp tepki vermiyorlar, o tarihin etkisiyle ve öğretilerle bugün böyle düşünüyorlar.
Neyse belki başka bir konuda aynı frekansta olabilirdik office. İçimde öyle bir his vardı ama kısmet böyleymiş diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…