Erkek daha çok sevmeli mantığı ?

secretwoman

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
91
56
18
29
erkekleri hiç bir zaman anlayamadım. Çok sevdiğim bir kişi oldu şu zamana kadar. Gerçekten çok sevdim ve onun için bütün tabuları yıktım kendi adıma. Diğer erkeklerin “işte seven kadın” kalıbına girebilir yaptıklarım çoğu çevremdeki erkekte öyle dedi benim için. Ama olmadı demekki benim sevgimi haketmemiş... Hep iyi insan olalım derdi kendisi ama bana karşı hiç bir zaman iyi olmadı hep acımasız oldu. Ben onun yüzünden çok kötü olduğum zamanlar bile ve bunu bildiği halde yine üste çıkmaya çalıştı.. Bana çok acımasız davranıyordu sanırım onu sevdiğimi bildiği için ve nasılsa ne yapsamda gitmez dediği için.. Sanırım erkeğin daha çok sevmesi gerekiyor hanımlar.. Duygularını açan kız erkek için kolay kız oluyor ama bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Onlar için bu bir oyun gibi. Ulaşmaya çalışıyorlar ve eğlenceli aksiyonlu bir oyun. Hoppp kız itiraf edince onlar için bir amaç kalmıyor sanırım.Saçma değil mi sizcede ?
Edit: yapışma gibi bir yorum yazan olmuş. Yapışma gibi bir şey olmadı. Onun için yaptığım şeyler iş arıyorken kendisi için iş bulmaya çalışmam ve bulmamdı. Bu sadece küçük bir şey.

Son düzenleme:
Kadin, erkek farketmez. Bi taraf fazla yapişirsa kiymeti kalmaz. Yapışmak diyorum cunku öyle hissettiriyor insana.

Karşı tarafta sevgi yoksa dünyaları önüne sersen gözünde olmaz. O yuzden kendini sevdirme amacli filan yapiyorsan boyle seyleri yapma.
Aldigin kadar ver herzaman.

Dünya geneline vuramayacağım yabancı bi beyle sevgili olmadım hiç malesef ama türk erkeklerinin ağzına eden daha kıymetli oluyor fikrine katılıyorum artık.Bizdeki bazı tabular yıkılmadığından muhtemelen.

Benim aşkitom öyle değil diyecek olanlar için genelden bahsettigimi belirtmek isterim

Kimin ne kadar sevdiğini ölçemezsiniz.
Ve bir kadın daha çok sevdiği için değil, sevmeyi bilmediği, taviz vermeyi, katlanmayı, kendini hiçe saymayı sevgi zannettiği için erkek tarafından hak ettiği değeri görmüyor bana göre. Kendine değer vermeyen, saygı göstermeyen insana başkası da göstermez.
Yani mevzu kim ilk açıldı mevzusu değil, sonrasında nasıl davranıldı, nasıl ödünler verildi, neler görmezden gelindi kısmı...

Yapışma diye bir tabiri kendime kullandırtmam kusura bakmayın. O iş arıyorken onun için iş bulmam, yapıştığım anlamına gelmez. Sevdiğim insanın üzülmemesini istediğim içindir. Maalesef sadece haketmiyormuş diyorum

Kesinlikle öyle. Türk erkekleri için kendisine kötü davrananlar daha kıymetli oluyor.

Bu tarz konular karakter meselesidir
Surekli trip yapan , kapris yapan , bunaltan kadinlar oldugu gibi , seven kadin karsisinda simaran , bunu degersizlestiren , kendini bulunmaz hint kumasi sanan adamlar da var

Ama herkes boyle degil , boyle adamlarla kadinlar beraber olmasa zatrn adamlar da boyle olmaz

Insallah karsiniza sizi hak eden bir adam cikar , o zaman anlarsiniz aralarindaki farki

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim inşallah :)

İş buldun diye yapıştın diyen mi oldu? Saçma sapan konuşuyorsun.
"Kendi tabularimi yiktim, bir geldiyse bin gittim" şu sözlerin içinde eminim gereksiz ödün verdiğin, gereksiz fedakarlik yaptigin bir cok sey vardir. Sevmek demek seni sen yapan herseyi degistirmek ve surekli senin omuzlarinda tasiman gereken bisey degil.
Adam gelmedikce, gittigin icin yapismak oluyor evet.

Siz tabi ki kullandırmayın , ama görümcem eski sevgilisine birlikteyken iş bulduğunda , adamın ayrıldıktan sonra evlenelim diye iş buldu. bana yapışmıştı k.rı dediğini duyduk bizzat. İyilikten maraz doğar net.

Olayı bilmiyorsunuz işte. Ben soğuk kanlı bir insandım kendi adıma tabularımı yıktım derken onun için farklı bir kız oldum. Bunu demek istemiştim. Saçma sapan konuşuyorsun gibi sözleri hiç yakıştıramadım size. Adam geldi gelmez olur mu ama olmadı. Her şekilde yanlış bir şey yapsa sonunda özür dileyen ben oluyordum çünkü üste çıkmayı çok güzel bir şekilde başaran bir insandı.

Konuda yazmadiginiz ve benim bilmedigim birseyi öne cikarip sanki o yaptiginiza tepki gosteriyormusum gibi yansitmayin o zaman en sinir oldugum sey.

Devamli alttan almak, devamli ozur dilemek cok sevmek degil, kendi ciGilerin ve kendine saygin olmazsa bundan sonraki iliskilerinde de ayni seyi yasarsin.
Ne yapmak istiyorsan yap.

Sevmek süreç içerisinde o kadar değişen bir olgu ki... O seni senin onu sevdiğinden daha çok seviyor görürken yıllar geçer bir de bakarsın ki karşında seni gram sevmeyen birisi var. O yüzden sana tavsiyem daima içinden geldiği gibi yaşa, sevgi seviyelerinden emin olma ve içinden geldiği gibi yaşama özgürlüğü veren biriyle ol. Sen adım atmak istiyorsan o adımı at, bunu garipseyen birinden de dört nala kaç. Taktik maktik yok bam bam bam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…