bende herkesle dediysem; Allah yarattı die herkes sevilmez zaten...aman neyse ne zor olmak fazla ii değil aslında:1rolleyes:
burdayım aslında bir burdayım bir diğer konunda ay ne bileyim elma dersem çık armut dersem çıkmamı ne..
bu arada eczane teknisyenliği yapıyorum melekyüzlüm..
eczacılaramı eczacılığamı....
eczacılaramı eczacılığamı....
SEN DAHA ÇOK YENİSİN DİCEMDE
BENİM HAKKIMDA BU KADAR ÇOK ŞEY BİLMEN İLGİNÇ BE GÜZELİM
DAHA ÖNCE BURAYA ÜYEMİYDİN SENNN
hayır değildim hatta dün üye oldum..ama forumda senin yazını okudum forumu gezerken cok bişiy bildiğimde söylenemez zaten..bitek söz hikayesini okudum...
abim eczacı benim birlikte çalışıyoruz..özeline msn mi yazayım ekle beni burada konuyu bölmeyelim...
SÖZ HİKAYESİMİ ONEKİNE BEN NEDEN BİLMİYOM NEYMİŞ YAZSANA BENDE BİLEYİMMMM
aaaaaaaaa sen o değilmisin SICAK GÜLÜMSEME..hani ailesi vardı istemiyomuş sözlenmesini..hee tmm şimdi hatırladım sen o değilsin ya pardon burda biriyle karıştırdım senin hakkında bişi bilmiyom ben başka bi üyanin yazısından bahsediom neyse...
ALLA ALLA SEN BURDA NE ÇOK ŞEY BİLİYOSUN AMA KARIŞTIRMANDA TUHAFFFF:icecream:
AYRICA SANIYORUM BENİM TÜM YAZILARIMI OKUMUŞSUN HAYIRDIR CANIM TIP ÖĞRENCİSİ OLDUĞUMUDA BİLİYOMUSUN YOKSA AYNI FAKÜLTEDEMİYİZ DİCEMDE PEK SANMIYORUMMMMM
AYRICA BEN ŞUAN ZATEN SÖZLÜYÜMMMMMM
yoo fakulteden olmam imkansız..senin bi tek yazını okudum ee üye olmadan önce bi kontrol yapmak gerek dimi ama??sözlü oldu nuda bilmiym tamamen karıştırdım..
HANGİ YAZIYI OKUDUN ÇOK MERAK ETTİM MELEK YÜZLÜ KIZZZZ
AYRICA EVET SÖZLÜYÜM AMA BİZİM ÖYLE SORUNLARIMIZ OLMADIIII
AYRICA ÇOK ZEKİSN DEMEK İSTİYORUMMM:roflol::roflol::roflol:
ÜYE OLMADAN DEMEK KİMLERLE MUHABBET EDECEĞİNE BAKMIŞSIN VAYYYYY:roflol::roflol::roflol:
sözlünün isteği üzerine başka bi şehir bu yazıyı okudum..dedimya karıştırdım..ee her siteye üye olmadığım için bilmem grekmezmi sence ne demişler önce tedbir sonra tekbir..zaten üye olmak içn değil tamamen rastlantı üzerine buldum kendimi bu sitede.nesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?