Erkek Değilmi Hepsi Ayni Tüh Sapikk

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende Seni Buldum Ohhhh Kurtulduk Beeeeeeee

Anladin Sen Onu :))))))))

nereye gittin......off başım döndü...özeller iki saat gitmiyor...

özeller gitmiyor diye yazmıştım az önce ama neyse bir daha deniycem..ünidemisin sen eczacılara bu ilgi niye erkek arkadaşınmı var eczacı..zor meslek hiç ilgi duyma bence.

özeller gitmiyor diye yazmıştım az önce ama neyse bir daha deniycem..ünidemisin sen eczacılara bu ilgi niye erkek arkadaşınmı var eczacı..zor meslek hiç ilgi duyma bence.

gördüm ama bidaha denersin die düşündüm.hayır bu sene gircem sınava inş..erkeke arkadasım olamayan biri var evt ama o eczanede calışıyo sadece eczacı değil.bu arada ilgi duyma kısmını geçtim artık acaip bi istek var içimde nedenini bilmediğim.

nasıl istek çocuğa karşımı...o ne diyor peki...

nasıl istek çocuğa karşımı...o ne diyor peki...

eksik okumuşum yazını pardon..hayır isteğim eczacılığa karşı tabi ona karşıda var ama yaknda sözlencekmiş başka bi sayfada bo konuyu acmıştım zaten neseee yaram içerdeee....şuan tek aşkım yesede yemesede öss forever!!!

belki o eczanede çalışıyormuşya onun gibi olmak için hırs yapmış olabilirsin. ama zaten eczacı değilmiş boşver hiç takma zaten sözlenecekmiş..unutmaya çalış öss var önünde zor bir dönem..

melek sen mesaj sayını 50 ye tamamla ana sayfada sohbet varya oraya girebilirsin.burada konuyu dağıttık iyice...

bu yazı sanırım bana..aranıza yeni katılan biri için bunu sölemek kolay olsa gerek.insanları tanımadan yargılamayn derim benn bu arada yeliz özel mesaj gelmedi hala:uhm:

AY MELEK YÜZLÜM SEN NE KADARDA ALINGANSIN BÖLE SENİN İÇİN DEĞİL O KUŞUM BİZ BURDA BİRAZ ÇATLAĞIZDA ÖNÜMÜZE GELEN HAKKINDA BAŞKA FORUMLARDA ÖNÜMÜZE GELEN HAKKINDA YORUMLAR YAPIYORUZ BEN
APTALMIYIM SEN BU YAZIYI İLLA OKİCAKSIN ŞEKERİM OKUYACAĞINI BİLDİĞİM BİŞEYİ BURAYA YZMAM AKILLICA DEĞİL DİMİİİ

melek sen mesaj sayını 50 ye tamamla ana sayfada sohbet varya oraya girebilirsin.burada konuyu dağıttık iyice...

LE LE LOY LOY LOY LOY:teytey::teytey: KİBAR YARİM ESMERİMMM HEY HEY...
:teytey::teytey:
KONU YİNE DAĞILMIŞ OY OYYY:teytey::teytey:

harbiden fena resim
bu arada burasıı baya sohbet ortamına donmuşş
naber kızlar...................

İYİLİK BACIM SENDEN NABER NERELERDESİN BAKİM SEN

SOHBET ORTAMINA DÖNDÜRDÜLER BENİM ZAVALLI TOPİĞİMİİİ
:icecream::icecream:

sana ozel msj attım geldimi sıcak gulumseme..bak bakalımmmmmmmmm

GELDİ BACIM ÇOK SAĞOL HEMEN EKLİCEM ŞİMDİ ÜÇ ARKADAŞIM VAR

ÇİTLENBİK
YELİZ

ŞİMAL

SEN SİZİ EKLİMDE CANLARIM BENİMMŞenizŞeniz

aman kıss ben gittim topic ne hale gelmiş yaww..... çilingiri kurmussunuz bensiz....

hainler:)))))))))))))))))))))))))

:dilcikar::dilcikar:

KAYBOLMASAYDIN SENDE KUZUMMM:dilcikar::dilcikar:

şimdi De Herkes Kaybolmuş Hayirdir Lo Neden Böle Olurkineee

bence bütün erkekler aynı sapık ben zaten hiç bir erkege güvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…