Erkek evi naz evi !

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
592
348
323
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor :)
Sorun şu ki nişanlımın annesi, ablası pek ilgisizler ne arayıp sorarlar doğru düzgün ne bi alışverişe çıktığımızda yorum yaparlar.. Bu sıralar evimizin tadilatı bitmek üzere ve temizlik vs yapıcaz. Yeni ev temizliği erkek evi mi yapar yoksa böyle bir şey yok mu kızlar sormak istedim.. Yani elbette ben ve annemde gideriz tabiki de onların da sorması gerekmez mi ne zaman yapıcaz temizliği fln diye.. Yani artık kız evi naz evi olmaktan çıktı erkek evi olmaya başladı ya üzülüyorum bu tavırlarına nişanlıma söyleyince de sana öyle geliyor bi sorun yok fln diyor tabi ama bende annem ve nişanlımın ailesi arasında kalıyorum annemde üzülüyor sanki istenmeyen gelin gibiyim hiç heyecanları yok gibi sonuçta tek erkek evlat ve erkek evi daha neşeli olur benim bildiğim

Temizliği kız evi yapar diye biliyorum ama tek sorun temizlik olmadığı ortada.sen arasan annecim nasılsın diyip sıcak davransan denedinmi onu hiç

sımdı nıye sıkı fıkı degılız dıye uzulursun ama
ınan mesafe en guzelı
kımseyı bekleme ev esınle senın evın ıstedıgın zaman temızle ,
gıt ıstedıgını al alısverısını yap bosver boyle seyler dusunme

Takma, mutluluk icin temizlik yaptin yspmadin onemsiz.Kim temizlerse temizlesin; kocanla mutlu ol o evde yeter.Her seyin hesabi olursa gecinemezsin.
Sanki 3 sene sonra evi kim temizlemisti onu kim hatirlayacak, kim soracak.

Şimdi erkek tarafı öyle oldu,
Ne yapsak yaranamayız diyorlar.
Gelinlerdeki kaynana/görünce fobisi,
Artık erkek tarafının gelin/kızannesi fobisine dönüştü

Valla benimkilerde boyleydi, dugune bir ay var evi bile zar zor tuttuk, yalap şalap ev döşedik. Bi de aceleniz ne demezler miydi hey Allahim. O yuzden evlenecek genclere tavsiyem, maddi olarak kimseye minnet etmesinler. Ben simdiki aklim olsa igne bile aldirmazdim kimseye. Gerci altinlari esim almisti, onlar sadece ev esyasi aldilar ama istemezdim onlara aldirmak.
Neyse bosver, bu modeller hic bi zaman degismiyor. Aranizdaki sogukluk hep boyle gider.

Kız evi erkek evi bilmem
Nişanlın sana değer verse ailesine sözünü geçirir
Temizlik basit iş genel olarak hep ailesi piyasada yok diyosun belki de gönüllü değiller
Bence sen nişanlınla plan yap, başbaşa yapılacak işleri ikiniz halledin
Her işe ailelerin icabet etmesi gerekmez ama mesela çeyiz alma olur, onu da hönk diye annenle sen götürme emi
Söyle nişanlına bi zahmet gelsinler, anneciğiyle.. Ha nakliyeci de tutmayı unutmasınlar

şimdi böyle uzak uzak davranıyorlar genelde de evlendikten sonra pek bir yakınlaşırlar istemediğin halde

Şimdi öyle oldu geneli maalesef. .
Ben de çok değer verilen gelin gördüğümde pek imrenirim..

Ama olsun kimse bana bir şey yapmadı. Bir incelik ilgi goremedim benden de beklemesinler deme hakkin oluyor sonra üzülme.

Temizliği kız evi yapar...erkek evi yemek getirirfalan filan...
Oğlum yok ama olsaydı asla gelinime bırakmazdım...
Benim şanım ayol
Çağırır bi şirket bal dök yala yaptırırdım
Ne bu daha nişanlıyken köle isaura tavırları...

Ha benim evimi ben ve ailem arkadaşlarım temizlemiştik..acıktık tabi kv yemek getirecek ya adet :)
Bi geldi kavanozda kuru fasulye
Öyle sap gibi pilavsız cacıksız
Hiçkimse yemedi tokuz dediler
Sonra verdik siparişi yedik o gidince
Ben saf saf kızdım bizimkilere kadına ayıp oldu diye
Sonra sonra millette görünce anladım bizdeki tuhaflığı
Demem o ki anneler ne derse vardır bi bildikler...içine sinmiyorsa yol yakınken düşün...

Bendede tersi olmustu pek heveslilerdi saolsunlar 3ay once ev tutuldu eltim gorumcem kayinvalidem amcasinin eşi gelini gelmiler benim haberim yoktu isten geldim eve bi gittim heryer temizlenmis )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…