- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor, annemi baya yoruyorum
Sorun şu ki; nişanlımın ailesi pek ilgisizler ne arayıp sorarlar doğru düzgün, ne bi alışverişe çıktığımızda yorum yaparlar.. Bu sıralar evimizin tadilatı bitmek üzere ve temizlik vs yapıcaz. yeni ev temizliğini erkek evi mi yapar yoksa böyle bir şey yok mu kızlar sormak istedim.. Yani elbette ben ve annemde gideriz tabiki de onların da sorması gerekmez mi ne zaman yapıcaz temizliği fln diye.. Yani artık kız evi naz evi olmaktan çıktı erkek evi olmaya başladı ya üzülüyorum bu tavırlarınanişanlıma söyleyince de sana öyle geliyor bi sorun yok fln diyor tabi ama bende annemin ve nişanlımın ailesi arasında kalıyorum annemde üzülüyor sanki istenmeyen gelin gibiyim hiç heyecanları yok gibi sonuçta tek erkek evlat ve erkek evi daha neşeli olur benim bildiğim son günlerde oldukça takıyorum bunları kızlar içimi dökmek istedim..
Eskiden kız evi naz evi değilmiydi o yavEvet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor, annemi baya yoruyorum
Sorun şu ki; nişanlımın ailesi pek ilgisizler ne arayıp sorarlar doğru düzgün, ne bi alışverişe çıktığımızda yorum yaparlar.. Bu sıralar evimizin tadilatı bitmek üzere ve temizlik vs yapıcaz. yeni ev temizliğini erkek evi mi yapar yoksa böyle bir şey yok mu kızlar sormak istedim.. Yani elbette ben ve annemde gideriz tabiki de onların da sorması gerekmez mi ne zaman yapıcaz temizliği fln diye.. Yani artık kız evi naz evi olmaktan çıktı erkek evi olmaya başladı ya üzülüyorum bu tavırlarınanişanlıma söyleyince de sana öyle geliyor bi sorun yok fln diyor tabi ama bende annemin ve nişanlımın ailesi arasında kalıyorum annemde üzülüyor sanki istenmeyen gelin gibiyim hiç heyecanları yok gibi sonuçta tek erkek evlat ve erkek evi daha neşeli olur benim bildiğim son günlerde oldukça takıyorum bunları kızlar içimi dökmek istedim..
Sizde roller değişmiş hakikaten iç güveysi gibiAsude baharcım onlar ev almadılar ev benim babamın evi tatlım
Ooo işin zor bunlarla hem aile umursamaz hem beyefendi triplerde kusura bakma da sorun ev temizliğinden daha büyük bence - ailecek nazlilar umarım her şey yolunda giderAlıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın.. Teşekkür ederim yorumlarınız için bu sıra nişanlımla da aramız bir iyi bir kötü sanırım evdekilerden etkileniyor yani bana öyle geldi soğuk davranıyor fazlaca tahammülü kalmadı herşeye kızıyor alınıyor.. Bir de gerçekten kız anneleri gerçekten etkili bir faktör :)
temizliği kız evi yapar, doğumda kız annesi kalır, mevlütü kız annesi yapar vıdı vıdı bıdı bitmez bu liste, erkek ailesi ne yapıyor ben daha görmedim bir şey beklemiyorum da ne yaparsa yapsınlar huzurumu kaçırmasınlar da!Temizliği kız evi yapar kuralını hiç duymadım daha önce. Saçma da geldi doğrusu bu laf
Baban niye ev veriyo ki ben olsam kabul etmem. Ev acamayacak adam evlenmesin.Asude baharcım onlar ev almadılar ev benim babamın evi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?