Erkek evi naz evi !

Hangimizin kv aramıştır ki, bir eksik var mı demiştir?

Kendiniz için yapın yapacaklarınızı ama benden size tavsiye annenizi, ailenizi yıpratmayın maddi ve manevi olarak.

Bırakın hiç karışmasınlar, her şeyinize karışmasından daha iyidir. Niye üzüyorsunuz kendinizi...

Ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi belki kvniz sizden bir adım bekliyordur, siz onların tavırlarını daha iyi bilirsiniz, neyi neden yaptıklarını veya yapmadıklarını. Eğer sorun sadece sizin adım atmanız ile çözülecekse bu yol denenebilir ancak ciddi manada ilgisiz bir aile ise bırakın onları, nişanlınız ile siz yapın her şeyinizi. Tekrar ediyorum kendi ailenizi de üzmeyin, yıpratmayın....

temizliği kiz evi yapar demiş çoğu üye ....Hayır ilk temizlik erkek evinin dır onlar yapar.Kız evi, evi duzmeye gelince bir taraftan temizler diğer taraftan çeyiz açar bu böyledir...Fakat bu ilk temizlik işini iki aileden de gelip yapabilirler egerki bir sıkıntı problem yoksa ...Ne bilim gorumcen varsa arar şöyle evi ne zaman temizlicez faln de

gerçekten bu erkek ailelerinin de bi yerleri kalktı iyice. Bırak sen en güzel günlerinin tadını çıkar..Gün olur devran döner nasılsa.

Eskiden kız evi naz evi değilmiydi o yav

temizlik ortak yapılıyor genelde hem erkek tarafı hem kız tarafı beraberce yapıyor

Bu boyle gider canim...maalesef insanlari degistiremiyorsun.. Oyleyse sen degiseceksin..

Butun planlari erkek evi yapsa daha mi iyiydi?

Bizde de durum boyle su an. Beni veya annemi zırt pırt arayip da "hadi bugun bunu yapiyoruz" deseler ben sinir olurum mesela.

Bizim evimiz baska sehirde olacak. Nisanlim halledecek mesela temizlik konusunu temizlik sirketiyle. Biz konusup boyle kararlastirdik. Siz konusmuyor musunuz? "Evimizi temizlemeye gidelim" vs bir muhabbetiniz olmadi mi?

Nişanlımla konuşuyoruz tabiki ama tipik erkek işte toz kondurmuyor.. Ailesi ağırdan alıyor biraz , haklısınız belki biraz ben yakın davranıp sıcak olursam düzelir durumlar yani umarım..

Yorumları okumadım

Ama kız evi erkek evi değil X ile benim yani bizim evimiz gözü ile bakıp annenden de Kv den de hiç bir şey beklemezsen huzurlu olursun

Sorarlarsa söylersin yardım istermisin derlerse gerekli ise söyler değil ise teşekkür edersin

Şimdiden kendini bu kadar kategorize edip ama temizliğe de gelmediler ama şunda da aramadılar dersen evliliğin de zor geçer

Şu son iki ayda hiçbir şeyi takmamayı başarabilirsen -ki takılmayacakların başında da maalesef adet adet diye çırpınan kız anneleri geliyor - huzurlu bir evlilik başlangıcın olur

Alıntı yapamadım kızlar kusura bakmayın.. Teşekkür ederim yorumlarınız için bu sıra nişanlımla da aramız bir iyi bir kötü sanırım evdekilerden etkileniyor yani bana öyle geldi soğuk davranıyor fazlaca tahammülü kalmadı herşeye kızıyor alınıyor.. Bir de gerçekten kız anneleri gerçekten etkili bir faktör :)

Temizliği kız evi mi yapar bilmiyorum ama benim evimin temizliğini kayınvalidem ve eşim yapmıştı. çünkü benim okulum ve sınavlarım vardı o yüzden hiç sözünü bile etmediler, anneme de bana da en ufak surat asma sızlanma olmadı bu konuda

ben hep derim ki gölge etmesinler başka bişey istemem ileride de başından göndermeye uğraşırsın böyle çok daha iyi boşver

Ooo işin zor bunlarla hem aile umursamaz hem beyefendi triplerde kusura bakma da sorun ev temizliğinden daha büyük bence - ailecek nazlilar umarım her şey yolunda gider

Temizliği kız evi yapar kuralını hiç duymadım daha önce. Saçma da geldi doğrusu bu laf
temizliği kız evi yapar, doğumda kız annesi kalır, mevlütü kız annesi yapar vıdı vıdı bıdı bitmez bu liste, erkek ailesi ne yapıyor ben daha görmedim bir şey beklemiyorum da ne yaparsa yapsınlar huzurumu kaçırmasınlar da!

Kendi evini kendin temizle, kendin hazırla, alış verişini kendin yap. Kimseden bir şey bekleme, bence

Biz temizliği de çeyizi de iki taraf olarak birleşip yapmıştık ve memnun kalarak yapmıştık. Temizlik değil de mesele niye bu ilgisizlik acaba onu anlamadım.

abimin evi temizlenirken annem zorla gitmişti kız tarafı annemin gelmesini istememişti bir de böyleleri var. sonra da sevgi saygıdan önemsenmekten bahseder insanlar

tam da üstüne denk geldi.dün çeyiz alma,çeyiz serme işlerimiz vardı(gelinimin)

geçen hafta 2 gün üst üste temizlik yapıldı.ablası,gelinim ve ben.gelinimin bir kız kardeşi, genç kız bir yeğeni ve annesi var .ama onlar gelmemişlerdi.hepsinin türlü bahanesi vardı.

bu hafta sonu çeyiz almaya gittik,herkes geldi onlardan.benim kimsem yoktu.(zaten kuzenlerim ve erkek kardeşimin dışında,sülalede fazla kadın yok,yardımcı olabilecek...hep birlikte yıkadık,yerleştirdik.mutfakta kap kacak kurulamaktı görevim.kv.olarak bir köşeye çekilip oturmadım yani.

erkek olarak eşyaları taşıyan,kolileri açıp,çöpleri toplayan.ayak işleri için koşturan,sedece oğlum ve eşim vardı.ne diğer damatlar,ne dünür ne de gelinin abisi bir şey yapmadı.

e bütün bunlar karşısında ben de şimdi,kız ailelerine atıp tutayım.genelleme yapmak yanlış.hiç bir işin ucundan tutmayan,kız aileleride var.

küçük bir not:32 yıllık evliyim.hani adet,gelenek,görenek deniyor ya,hiç birisini o zaman da bile yapmamıştım. ne kayınvalideme, ne eşime zorluk çıkardım.kendi evimi,tek başıma temizledim.(annem bile gelmemişti)2-3 gün, gittim yaptım.boyasını,badanasını eşimle ben yapmıştık.çeyizimi kimse almaya gelmedi.kendi kendimize ,götürüp yerleştirdik.
bütün bunlardan,hiç gocunmadım,hala da gocunmuyorum.iyi ki öyle yapmışım.şimdi evlensem,aynı şekilde davranırım.

Bu tür şeyleri düşünerek ancak kendini mutsuz edersin. Erkekler bu tür konuları önemsiz detay olarak görür. Onun için nışanlına dertlenme kafana göre takıl, sıra sana geldiğinde sende aynı şekil davranırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…