Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor, annemi baya yoruyorum
Sorun şu ki; nişanlımın ailesi pek ilgisizler ne arayıp sorarlar doğru düzgün, ne bi alışverişe çıktığımızda yorum yaparlar.. Bu sıralar evimizin tadilatı bitmek üzere ve temizlik vs yapıcaz. yeni ev temizliğini erkek evi mi yapar yoksa böyle bir şey yok mu kızlar sormak istedim.. Yani elbette ben ve annemde gideriz tabiki de onların da sorması gerekmez mi ne zaman yapıcaz temizliği fln diye.. Yani artık kız evi naz evi olmaktan çıktı erkek evi olmaya başladı ya üzülüyorum bu tavırlarınanişanlıma söyleyince de sana öyle geliyor bi sorun yok fln diyor tabi ama bende annemin ve nişanlımın ailesi arasında kalıyorum annemde üzülüyor sanki istenmeyen gelin gibiyim hiç heyecanları yok gibi sonuçta tek erkek evlat ve erkek evi daha neşeli olur benim bildiğim son günlerde oldukça takıyorum bunları kızlar içimi dökmek istedim..
sana katılmıyorum ev açamıyor diye evlenmekten mi vazgeçeyim? Başka sorunlarımız olabilir ama herşey para,mal mülk değil.Baban niye ev veriyo ki ben olsam kabul etmem. Ev acamayacak adam evlenmesin.
Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor, annemi baya yoruyorum
Sorun şu ki; nişanlımın ailesi pek ilgisizler ne arayıp sorarlar doğru düzgün, ne bi alışverişe çıktığımızda yorum yaparlar.. Bu sıralar evimizin tadilatı bitmek üzere ve temizlik vs yapıcaz. yeni ev temizliğini erkek evi mi yapar yoksa böyle bir şey yok mu kızlar sormak istedim.. Yani elbette ben ve annemde gideriz tabiki de onların da sorması gerekmez mi ne zaman yapıcaz temizliği fln diye.. Yani artık kız evi naz evi olmaktan çıktı erkek evi olmaya başladı ya üzülüyorum bu tavırlarınanişanlıma söyleyince de sana öyle geliyor bi sorun yok fln diyor tabi ama bende annemin ve nişanlımın ailesi arasında kalıyorum annemde üzülüyor sanki istenmeyen gelin gibiyim hiç heyecanları yok gibi sonuçta tek erkek evlat ve erkek evi daha neşeli olur benim bildiğim son günlerde oldukça takıyorum bunları kızlar içimi dökmek istedim..
Tabii ki bi ev acamayip kendi imkanlariyla o evi idame ettiremeyecek kisi evlenmemeli. Evlilik sorumluluklar butunudur. Kendi ayaklari uzerinde duramayan adam evlenmesin.sana katılmıyorum ev açamıyor diye evlenmekten mi vazgeçeyim? Başka sorunlarımız olabilir ama herşey para,mal mülk değil.
ilgisizliklerini bilmem de.. evi kiz ve ailesinden birileri temizliyo genelde.. belki yanina gorumce ve kaynanan da gelebilir ama biz mesela gecen kuzenimin evine annemle gittik, kuzenim de gorumcesiyle ve nisanlisiyla gelmis, beraber yapildi biseyler.. ceyiz yerlestirilirken de yine annem ben, kuzenimin teyzesi filan vardi, bi de kuzenin kv ve gorumcesi vs.. yani erkek evi size teklif etmez evi temizlemeyi..Evet başlıktan da anlaşıldığı üzere derdim erkek evi yani nişanlımın ailesinin umursamaz tavırları, kaprisleri ve ilgisizliği.. Düğünümüze 2 aydan az bir süre var ve kız evinde yani bizde hazırlıklar son gaz her gün başka bir işle uğraşıyoruz,koşturuyoruz malum kız çeyizi detaylı oluyor, annemi baya yoruyorum
Tabii ki bi ev acamayip kendi imkanlariyla o evi idame ettiremeyecek kisi evlenmemeli. Evlilik sorumluluklar butunudur. Kendi ayaklari uzerinde duramayan adam evlenmesin.
Adam ev satin alsin demiyorum, kirada yasa ama kendi acsin evi. Baskalarina minnetle ozgur bi yasam surduremezsiniz.
Haklısınız bende genç kuzenlerimi vs çağırmayı düşünüyorum kayınvalidem ve görümceme de teklif ederim artıkilgisizliklerini bilmem de.. evi kiz ve ailesinden birileri temizliyo genelde.. belki yanina gorumce ve kaynanan da gelebilir ama biz mesela gecen kuzenimin evine annemle gittik, kuzenim de gorumcesiyle ve nisanlisiyla gelmis, beraber yapildi biseyler.. ceyiz yerlestirilirken de yine annem ben, kuzenimin teyzesi filan vardi, bi de kuzenin kv ve gorumcesi vs.. yani erkek evi size teklif etmez evi temizlemeyi..
Tek bir soruna mi odaklanmam gerekiyor? Eger mesele cok aciksa konu niye actin? Konuyu acarsin gerisi yorumculara kalir onlar sana bakamadigin acilari gosterir. Bdvnin olayi buKirada oturabilirdik nişanlımın kendi imkanlarıyla ama benim ailem ısrar etti bir süreliğine orda oturmaya karar verdik.. Nişanlıma sorumluluk alma konusunda herkesten çok güvenirim o konuda tek bir şüphem yok çok şükür.. Ama sorun bu değil siz niye buna takıldınız anlamadım doğrusu ?
AHh ahhh bende de ne görümce, ne elti, ne kayin, ne de kp var. Bi uzuluyom ki sorma. Kaynanam hepsine bedel. Haliyle o da bana kaliyor. Fobinin anasiŞimdi erkek tarafı öyle oldu,
Ne yapsak yaranamayız diyorlar.
Gelinlerdeki kaynana/görünce fobisi,
Artık erkek tarafının gelin/kızannesi fobisine dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?