Erkek evinde nişan olur mu?

yoygun0891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
366
0
96
44
Konya
arkadaşlar benım cıddı gıden bı ılışkım var bu sene hazıranda kız ısteme söz olacak söz büyük ihtimalle kendi evımde olacak ama ben nişanımın salonda olmasını istiyorum su sıralarda söle ufaktan bı arastırma yaptım ama acıkcası durumuma göre bıraz pahalı geldı karsılıyabılecegımden emin degılım malum zor devirdeyiz düğün dernek kolay değil masrafta cok olacak nişanada öle büyük bi bütçede ayıramıyacak gibiyim ama öle bı durum yok dıyede sagdece sözle gecıstırıpde nişandanda mahrum kalmak istemiyorum şimdi benım sorum sevgilim saolsun bana bi öneride bulundu kayınvaldemin evı cok büyü khani nişan olsa cok daha rahat olucak sekılde bırde o buyuklukde karsı daıreyı acma sanslarıda var sevgilim de bana sen dert etme nişanı benım evımde yaparız diyor aılesıde onay verıyor ama ben bı kac arkadasa sordumda olurmu öle şey erkek evınde nişan olmaz diyorlar şimdi benım sorum erkek evınde nişan olmazmı gercekden hanı malıyet ucuza cıkar diye böyle bi çözüm bulduda sevgılım bırde sıze sorayım dedım siz nedersınız ayıp mı olur yoksa duruma göremi davranılmıs denır

erkek evinde nişan bence olmazz çünkü adetlerimize göre kız evinde olurr..amaaa tabiii şartlar neye uyugnsa yapılabilirrr..

Bana da bi garip geldi :) Aynı şehirdeyseniz uygun olmaz gibi sanki. Yani ne gerek var. Nişan ya bi de. Kız tarafı daha ağırlık olur bizim memleketimizde.

Sizin eviniz uygun değil mi bunun için

şimdi sana yok adet gelenek görenek vs. olmaz öle şey diyecekler siz istedkten sonra sonra neden olmasn bu senin nişanın nerde istersen orda yaparsn:89:ama etraftan tabi bişey bulp laf söyleyen olursa da onlara kulak tıkayacaksın bu arada mutluluklar

erkek evinde nişan bence olmazz çünkü adetlerimize göre kız evinde olurr..amaaa tabiii şartlar neye uyugnsa yapılabilirrr..

hanı şasrtlar demıssın ya benım evımde mümkünatı yok olmaz evımın salonu cok dar cunku 50 kısı bıle almaz aslında bana salon lazım ama oda zor gıbı

senin ailen ne düşünüyor? sonuçta masrafları siz karşılayacaksanız hangi evde olduğu önemli değil bence. adet gelenek görenekle falan bütçenizi yormayın derim ben. alt tarafı iki yüzük takılıyor.

Adetlerimizde olan tabiki kız evinde olmasıdır

Ama günümüzde artık herkes durumuna göre, yapabildiği neyse onu yapıyor ve bence mantıklı olan da bu. Kayınvaliden böyle bir öneride bulunduysa, sen ve ailen için de sorun yoksa açıkçası 3.kişilere birşey demek düşmez bir mahzuru olacağını düşünmüyorum. Bu arada hayırlı uğurlu olsun

Evinde imkanın yok, dışarda bir yer tutmaya da bütçen müsait değilse yap gitsin....

senin ailen ne düşünüyor? sonuçta masrafları siz karşılayacaksanız hangi evde olduğu önemli değil bence. adet gelenek görenekle falan bütçenizi yormayın derim ben. alt tarafı iki yüzük takılıyor.

ben su anda ısdeyım saolsun sevglılmde bana bu önerıyı sabah yaptı ılk duydugumda olmaz falan dedım ama sonradanda sıze bı danısayım dedım sızden alacagım akılla aklımada yatarsa konuyu aıleme ole acıcak çünkü sizi fikirlerınızle bende net bi fikir üreticem kafamda sankı bı bakıma ayıp olur gıbıme gelıyor bı bakımada neden olmasın dıyor kararsızım

sorun ben nişanda istiyorum haklı olarak içimde kalmasın istiyorum ama ekstradanda bi bütçe ayırsam oda benı sarsacak onuda bılıyorum hanı ona yapacagım masrafı evıme yapatım dıyorum hanı sızın fıkırlerınızle sole olur gibime gelmeye başladı ama elbetkı daha bırde bunu aıleme kabul ettırmek var sevgılım bu öneriyi bana sabah yaptı bende sımdı ısdeyım hala hanı net bı karar vermeden önce sıze bı danısayım dedim kayınvaldem razı o cok istiyor evlerıde cok musaıt bı sorun yok olay sagdece benım tamam dememe bakıyor ama işte bende kınanmakdan korkuyorum

aslında olabilirde sonradan kayınvalide falan laf etmesin nişanı bizim evde yaptılar o kadarcık insanı evlerine alamadılar diye:44:şimdi olur neden olmasın deniliyorda sonradan laf edebiliyorlar

Hayır olmaz, nişanlanmak için erkek evine gitmek size de mantıksız geliyor mu?
Bence çok uygunsuz olur, düşünsenize kız tarafı maaile hatta eş dost toplanıp erkek evine kızlarına nişan takmaya gidiyorlar. Ben pek uygun bulmuyorum ama bir fikir olabilir belki, annemlerin oturduğu semtte küçük ölçekli nişan, kına v.s. yapacak olanlar boş dükkan tutup orada yapıyorlar. Daha çok kahve gibi yerleri tercih ediyorlar, bence erkek evine gitmekten iyidir.

aslında olabilirde sonradan kayınvalide falan laf etmesin nişanı bizim evde yaptılar o kadarcık insanı evlerine alamadılar diyeşimdi olur neden olmasın deniliyorda sonradan laf edebiliyorlar

nişanlım evın en buyuk erkek cocugu ve ılk evlenecek olan kayınvaldemde elbettekı cok heveslı hersekı cagırmak ıstıyor ama evımızın darlıgını kımseyı cagıramıyacagını bılyıor benım evde olsa olsa aıle arası söz olur daracık yerde hal öle olunca kayınvaldede saolsun benden cok heveslı olunca kendısı demıs nişanlımda geldı bana soledı

mümknatı yoksaaa dışarda bi yer tutulabilirrrrrrrrrr ha bunda madiyatt felan dersenizz ozamnn nişan sizin yaparsınız

Maddi imkanlariniz el vermiyorsa, kendi evinizde de agirlama imkaniniz yoksa yapilabilir..Tabi illaki birileri laf edecek, ona artik aldiris etmiceksniz..Biz de nisan yapicaz ben de salonda olsun istiyorum, sevgilimin babasi da "ne gerek var okadar masraf edicekler, bizim evde yapariz" demisti
Ama maddi yönden cok sükür bi sikinti olmadigi icin gerek yoktu ..Ama ailem kabul etmezdi bunu, ondan eminim..Ama tabi SENIN icin nasil rahat edecekse öyle yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…