- Konu Sahibi yoygun0891
-
bence de başa kakma olabilirrr erkek evinde yapmayın
arkadaşlar benım cıddı gıden bı ılışkım var bu sene hazıranda kız ısteme söz olacak söz büyük ihtimalle kendi evımde olacak ama ben nişanımın salonda olmasını istiyorum su sıralarda söle ufaktan bı arastırma yaptım ama acıkcası durumuma göre bıraz pahalı geldı karsılıyabılecegımden emin degılım malum zor devirdeyiz düğün dernek kolay değil masrafta cok olacak nişanada öle büyük bi bütçede ayıramıyacak gibiyim ama öle bı durum yok dıyede sagdece sözle gecıstırıpde nişandanda mahrum kalmak istemiyorum şimdi benım sorum sevgilim saolsun bana bi öneride bulundu kayınvaldemin evı cok büyü khani nişan olsa cok daha rahat olucak sekılde bırde o buyuklukde karsı daıreyı acma sanslarıda var sevgilim de bana sen dert etme nişanı benım evımde yaparız diyor aılesıde onay verıyor ama ben bı kac arkadasa sordumda olurmu öle şey erkek evınde nişan olmaz diyorlar şimdi benım sorum erkek evınde nişan olmazmı gercekden hanı malıyet ucuza cıkar diye böyle bi çözüm bulduda sevgılım bırde sıze sorayım dedım siz nedersınız ayıp mı olur yoksa duruma göremi davranılmıs denır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?