Erkek evinde nişan olur mu?

bencde olur hem ne var ki benim kuzenimin nişanı da erkek tarafında olmuştu.bunları dert etmeyin kendinize,daha nice güzel günler geçirceksiniz inşallah

biri öbürü ne der diye düşünmeyin..sizin nişanınız olacak bu..şartlarınız neye el veriyorsa onu yapın..elin ağzı torba değil ki büzesin..nişanı sizde bile olsa başka kusur bulurlar..ömür boyu mutluluklar...

damatsız nişan olduğuna göre( bir arkadaşımın öyle olmuştu ) erkek evindede nişan olabilir herhalde..
mutluluklar dilerim size

adet gelenek göreneği boşverde şu şekilde düşünmen lazım sonuçta erkeğin evinde nişanı yaparsanız sonuçta o ev senin ve ailenin oturduğu bir ev değil ve nişan hazırlığı hizmetiydi filan kız tarafının yapması gerek siz başkasının evinde ev sahibi gibi ailenin davranması biraz bana ters gelir ne olursa olsun ailen kendi evi gibi davranamaz bişey yapılacağı zaman yine nişanlının annesine filan söyleyecekler yani hizmetide erkek tarafı görmüş olacak. bu sefer de bence sonrasında laf söz olur nişanı bile erkek tarafı yaptı diyerek. çünkü nişan bittikten sonra o kalabalığı dağınıklığı pisliği siz değil erkek tarafı yine çekmiş olacak. bence sadece evini açmasıyla iş bitmiyor çok fazla erkek tarafına yük bindirmiş oluyorsunuz. daha bunun düğünüde var bunun dahada fazlasını düğünde de erkek tarafı karşılayacağı için ileride yaşayacağınız sorunlara davetiye çıkarmış olursunuz bence

Bence erkek evinde olmaz birkere herşeyden önce rahat edemezsin çünkü nişanı kız tarafı yapar hizmet ağırlama işleri falan kendi evin gibi rahat edemezsin. illa milyarlık salon tutmak zorunda diilsin ki. çay bahçesi yada daha uygun kapalı bir yerde olabilir fiyatlar daha uygundur. benim kuzenimin nişanlısı durumu iyi olmadığından açık alanda üstü kapalı bir yerde yapıcak. gerçi öyle pek hoşlanmıyorum ben tercih meselesi ama daha uygun yerlerde vardır muhakak canım.

bende fikrimi söylim bari :)
sevgilinin ailesini az cok taniyosundur sanirim.. eger sonradan nisani bile bizim evde yaptik gibisinden laf sokma ihtimalleri varsa iyi düsün derim! ama öyle cahil insanlar degillerse hic umursama, sen nerde uygun görüyosan neresi senin maddi durumuna daha uygunsa orda yap nisanini. salona verecegin parayi ilerde baska biseye harcarsin..

illaki herşey adetlere göre olacak diye birşey yok,nişan elbet erkek tarafında olur ama olmaması ilerde laf söz duymaman için iyi olur diye düşünüyorum. salon yerine daha ufak biryer bulamazmısınız.mesela bizim orada eskiden çok rastlardım,büyük bir dükkanı tutup süsleyip püsleyip nişan yapıyorlardı. tabi yine sen karar vereceksin. Allah mutluluğunu daim etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…