erkek gibi davranisim..

Tamam Tesekkur ederim tavsiyenize uyacagim :)

yaşın daha küçük.bence normal yani.hem ne var işte bence güzel bende senin gibi erkek gibi davranıyorum.salla ya.hem görüntün değişse davranışların mı değişecek?eğer değişeceğini düşünüyorsan.kilo ver.kilo vermek istiyorsun azmet şu anda koşmaya başla.

Canm yasin daha cok genc.kendini erken salmissin.cevrene karsi ilgini yitirdiginden kendinede ilgin azalmis.kendine bak.oncelikle aynaya bak uzun uzun.kendinle ilgili degisiklikler yapmayi kur kafanda.bence dis gorunusunu biraz duzeltirsen zamanla kendine guvenin gelir.yani dis guzellik hersey demek degil tabiki bunu demek istemiyorum.ama bence sen kendini begenmedigin icin uzuluyosun ve sosyal olmaya korkuyosun gibime geldi.bi kuafore git.kaslarini aldir.saclarina sekil verdir.biraz kestirebilirsin hatta.ufak tefek makyaj malzemeleri almaya basla.yada varsa kullan.evde denemeler yap.ama abartma dogal ol.makyaj videolari var nette ordan ogrenebilirsin biseyler bayagi yardimci oluyo.sonra bence o monttan kurtul.sapkadanda.onlarin altina saklanma.dar pantolon uzerine uzun bol koyu renk buluzlar tercih et.bence muthis olursun.sonra morelinde yerine gelir bence.ohhhh missss.

Seni cok iyi anliyorum ozguven eksikligi bende de mevcut. Canim bir kac adim atmayi cabalamayi denemezsen daha da kotuye gider. Ben hep kactim hep kactim ve hep daha kotu oldum. Ustune git ne olursa olsun. Dertlesmek istersen mesaj atabilirsin yasit sayiliriz :)

Bu arada bunlar biraz paraya bakiyo.annenle konus.azar azar biseyler alirsin.taksitle al olmadi.yada bakin biraz paran olunca alirsin dert diil.bence abur cubura vercen parayi.kenara ayir.hem yememis olursun hemde amacina ulasirsin.kendine bakar kendini begenirsen erkek gibi tavirlarda sergilemezssin bence.bunlar nacizane fikrim.

Makyaj yap.. Bana makyaj yapmak çok iyi geliyor.. Bende biraz içime kapanık biriydim, doğru düzgün arkadaşım yoktu, çekinirdim dışarda doğru düzgün konuşamazdım.. Makyaj kursuna gittim, hep bayanların içindeydim.. Bayanlar varken muhabbet oldu, arkadaş çevrem oldu, çünkü kendimi rahat hissettiğim bir ortamdı..

Şimdi ne zaman canım sıkılsa evde makyaj yapıyorum keyfim yerine geliyor. Kendimi daha güzel hissediyorum, Kendi kendime havaya giriyorum

şapka değilde kış gününde değerlendirip şu örgülü berelerden taksan atkılarıyla beraber...
güzelce makyaj yapsan ve bir diyetisyene gitsen..her gün koşsan yürüsen hem psikolojık olarak hem de fiziksel iyi hissedersin...
güzelce saçlarını besleyecek yağlar sürsen hazır berenin içindeelr güzelce beslenip çoğalsalar mesela

çok tatlı bereler var canım.arkadasın dediği gibi onlardan takabilirsin.nasılsa havada soguk.kilolu olunca giydiklerin yakışmıycak die bişeyde yok bence.yaşın genç metabolizman hızlıdır.yavaştan rejime basla.birazda yürüyüş yapsan eminim kilo sorununu halledersin.koyu renkler tercih ederek güzel giyinebilirsin.kendine güven canım

tamamen katılıyorum.. cok doğru örnekler vermişsiniz
bunun üstüne bi de ilgilendiğin bi alan varsa spor,resim vs. imkanın da varsa kursa falan yazılsan arkadaş ortamın artsa gayet iyi olur senin için

yaşın küçük daha zayıflarsın. Ayrıca saçı kısa olup çok güzel kızlar var. Önemli olan kendini nasıl hissettiğin. Bir an önce toparlan ve kendine güven. Gerekirse psikolojik yardım al.

yazacagım her seyi yazmıs arkadas, ne guzel ornekler de koymus insanı hevese getiriyor :)

canım ben de arada sapka takarım biraz erkeksi bir tavrım da vardır ama yine de cok sempatik bulurlar,
hem de daha 17 yasındasın, yuzunden gulusunu eiksik etmemen senin sihirli degnegin gibi...
için daraldıgını hissettiginde int.ten seni guldurebilecek seylere de bakabilirsin, boylece elin sacına daha az gider veya can sıkıntısından abur cubur yeme isteginin onune gecmis olursun.

bir de kilonu hic dert etme, burada diyet listeleri diyet gunlukleri bolumunu takip edebilirsin,
oyle guzel basarı oykuleri var ki insanı gaza getiriyor.
mesela benim lisedeyken cok kilolu bir arkadasım vardı, azmetti kilolarını verdi,
eskiden de cok tatlı bir kızdı cunku cok guzel guluyordu, onunla cok şakalasırdık,
simdi hem mesleginde cok basarılı oldu hem zayıfladıkca ozguveni biraz daha arttı
hem de o sihirli degnek demistim ya... gulusuyle beraber buyuleyici bir guzelligi kavustu.

onunde daha coook uzun yıllar var, istedikten sonra basaramayacagın sey yok.
kendine inan

Son düzenleme:
şapka yerine peruk takmayı deneyebilirsin mesela sonra şişme kaban değilde kaşe kaban giyebilirsin dikkat et yed,kelrine pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…