• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek gibi davranıyor muşum :(

yok trip atmıyor öyle şakayla karışık söyledi sadece ama ailemdende birkaç defa duyunca kafama takıldı bide öyle olayım dedim :21:

Sabah kalkip bugun erkek gibi davranayim , bugun kiz gibi davranayim demezsin. Bi oyle, bi boyle olmaz yani ama tabi ki ailenden gorus alabilirsin. Duzeltmen gereken davranislarini duzeltebilirsin.

Kufur etmedigin ve argo konusmadigin surece biraz delikanli gibi davranmakta sikinti yok bence.

evet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vs

Bıçak taşıyabilirsiniz. Bıçak yerine biber gazı falan da alabilirsiniz. Ya da yasal mı bilmiyorum, şok cihazı.
O neyse de.
Sadıç diye konuşmak nedir yahu.
Kanka, bro, kanki, hacı... Kadın için de erkek için de itici bence.

kıbar ve nazık ol, her ıse atlama, korkmasanda korkuyormus gıbı yap ottan bocekten al sana kız gıbı hareketler....
bende erkek fatmayımdır, spor gıyınırım, fazla makyaj yapmam , elbıse çok nadır gıyerım, etek en son lısede gıymıstım :KK66:
her ısımı kendım hallederım, bır erkege ıhtıyac duymam o konuda , nazık ve kıbarımdır ama nazlı degılımdır ...
cocuklugum da sokaklarda erkek cocuklarıyla gectı, bebekle falan oynamazdım mac yapardım ama esım bana hıc erkek gıbı davranıorsun dememıstır...
yerı geldıgınde kadınlıgını gosterebılıyorsan bunlar göze batmaz :KK66:
aynı ben en son elbiseyi nişanımda giydim etek zaten yakıştıramıyorum kendime

Sabah kalkip bugun erkek gibi davranayim , bugun kiz gibi davranayim demezsin. Bi oyle, bi boyle olmaz yani ama tabi ki ailenden gorus alabilirsin. Duzeltmen gereken davranislarini duzeltebilirsin.

Kufur etmedigin ve argo konusmadigin surece biraz delikanli gibi davranmakta sikinti yok bence.
yok küfür konusunda konuşulan ortamda bile bulunmam kalkar giderim.

Bıçak taşıyabilirsiniz. Bıçak yerine biber gazı falan da alabilirsiniz. Ya da yasal mı bilmiyorum, şok cihazı.
O neyse de.
Sadıç diye konuşmak nedir yahu.
Kanka, bro, kanki, hacı... Kadın için de erkek için de itici bence.
öyleymiş sanırım bende farkında değildim bu zamana kadar :KK22:

• Beğen
Reactions: K_G
ya bu şöyle olim böyle olimla olacak iş değli bu kez kendinizden taviz verip yapmacık olursanız daha zorlaşır herşey, ama karakterimden ödün vermeden ufak bişeyler yapim derseniz pantolon yerine etekler taytlar ciciler bicileri giyin bi süre , makyaj yapın biraz, biraz kahkaha atın dimdik edalı bi yürüyüş sergileyin, ellerinizi çok kıvrak kullanın konuşurken bla bla bla

hangi davranıştan dolayı öle diyorlar acaba mesela erkeğin yapması gereken şeyleri bn yapmam ağır kaldırmak yanında nişanlın var ken garsona seslenmek veya üslup vs...

ağır kaldırmayı anlarım da garsona seslenmek neden erkek işi olsun ki?
o kadar da pasif konuma atmayalım kendimizi.

konu sahibi bence nasıl doğal hissediyorsan öyle ol. sonuçta bu halinle beğenmiş nişanlanmış değil mi?

evet biraz sanırım yanımda bıçak taşırım nolur ne olmaz diye arkadaşlarımla sadıç falan diye konuşurum vs

sordum aşkım falan diye hitap etmiyor muşum vs bi onu örnek verdi.

Bunlar açıklıyor sadıç nedir düğünde söylenir onun dışında günlük hayatta ilk defa duyuyorum:KK51:Bir bayana çok yakışan bir cümle değil gibi erkeklere bile bu tarz kelimeler yakışmıyor. Eşim kullansa bile bıçağı kızardım izin vermezdim kesinlikle bıçağı bırakmakla başlayabilirsiniz bir insanı yaralamayı öldürmeyi düşünmüyorsunuz herhalde onun yerine biber gazı şok aleti falan neyse:KK51:

Erkekler de biz bayanlar gibi ruhlarının okşanmasından hoşnut olurlar aşkım bitanem bebegim bunlar tatlı kelimeler tabi ki iş bu kelimelerle bitmiyor sevgi böyle anlatılmıyor ama yine de duyulması hoş ortamı da yumuşatıyor hem bir şey kaybetmezsiniz:KK8:Bunlarla başlarsanız en azından diğer tavırlar çok göze batmaz bazı şeyler de insanın içinde işve cilve için bir şey diyemem doğuştan gelen bir şey sonradan olmuyor yapmacık dururHoppa

ağır kaldırmayı anlarım da garsona seslenmek neden erkek işi olsun ki?
o kadar da pasif konuma atmayalım kendimizi.

konu sahibi bence nasıl doğal hissediyorsan öyle ol. sonuçta bu halinle beğenmiş nişanlanmış değil mi?

bnm yorumum beni ve yorum yaptıım kişiyi ilgilendirir konu sahibi tesettürlüymüş dinimie göre de bu bi bayanı yüceltir yanında eşin nişanlın dururken neden garsona seslenesin veya bayan bi tezgahtar varsa eşim neden atıyorum aldığı boxerı bn yanındaysam kendi uzatsın şahsen bence böle olmalı

Kaba davranışların var ise düzeltebilirsin ama kız gibi ol falan böyle şeylere karşıyım.
Bi de yok işveli ol yok trip yap ayy yapamadım aşkım falan de , garsona seslenme falan bunlar mı kız olmak . Hayretle okudum tavsiyeleri

kızlar biraz garip bi konuda yardıma ihtiyacım var. nişanlım erkek gibi davrandığımı söylüyor (aslında çevremdeki diğer insanlarda bazen bunu söylüyor). şakayla karışık biraz da kız gibi davran öyle deneyelim bide falan dedi. komik tarafı benim kendimde farklı gördüğüm bir davranışım yok, ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim de yok. kız gibi davranmak nedir ya :KK57: yardım edin tavsiye verin bana nolur.:mad::mad::mad:

Beni böyle begenmiyor musun böyle sevmedin mi de :-)

Çokmu sorumluluk yükleniyosun acaba onun yapması gerekenleri düşünmesi gerekenlerimi düşünüp yapıyosun da öyle diyo???

Konuşmalarını kibarlaştır arkadaşlarına da herkese de ....

sen beni böyle beğenmiyor musun yani diyerek ilk tribini atabilirsin canım :D kendi kaşınmış enişte :))

Bizimkiler tripatar koyar adımızı, elin adamı tripsiz yaşama karşı. Tripsiz hava sahası erkek gibi davranmak olmuş bence. Güçlü duruş sergilemeyi erkekler kendilerine yakıştırdıkları için bayanda görünce rahatsız oluyorlar.Biraz Trip atın durmadan naza çekin,çıtkırıldım olun da Çıldırsın da görsün

Back
X