• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek gibi davranıyor muşum :(

Giyim tarzindan dolayida olabilir bu kaba gorunmen.
Tesetturluyken nasil kaba gorunur insan deme.
Benim eski okulumda bi kiz vardi, oda tesetturlu.
Ama gorsen hep ama hep siyah bi şal takardi. Onuda dolardi boynu acik bi sekilde. Bakkala gider gibi gelirdi okula.
Etek giymezdi, hep esofman giyerdi ve erkek gibi yururdu.
Elleri cebinde belini dusure dusure resmen.
Cok itici gelirdi.

Bence ilk once ayakkabidan baslamalisin.
Bende cok zorlandim spor all starlarimdan vazgecemedim ama en sonunda alistim.
Su an kis geldi, cizmeler cok guzel duruyor.
Bende tesetturluyum. Mesela bgun giydigim kombin: karamel renkli kanife kumasmi derler oyle bi gomlek.
Gomlegin omuzlari asker uniformalarindaki gibi detayli, buyuk buyuk goguste cepleri var.
Dizden ustunde hizzada bi kot etek.
Ve siyah şal ve siyah cizme.

Ben severim spor giymeyi, bazen incik boncuk takasim gelir taki hastaligim tavan yapar.Ama bazende spor ve sade takilirim.
Yinede kadinsi olunabilir spor giysiyle.

Konuşman falan mı kaba acaba?
Ya da paldır küldür mü yürüyorsun?

Ay bana da demişlerdi..
-Erkek gibi olmaya başlamışsın, diye.
-50 tane erkeğin arasındaydım. Ne bekliyordunuz?
dedim.: D
Banada derler paldır küldür yürürüm kızınca lan.. die baslayan cümleler.. şimde çok zor bi karekter olduğumu söyler çok dik başlıymışım...

• Beğen
Reactions: K_G
Ses tonunu incelt arada bir çcuk gibi sesle agzını yamultup konuşan ergenler gibi öyle istiyorlar heralde :)
Ama gizemli çekici ol az ama gözleri ön plana çıkaran bir makyaj bazen etek vücut hatarını belli eden giysiler spor değilde daha klasige yakın parlak formda atakkabı veya topuklu canlı renkler giy belki faydası ou benm sevgilim de tam tersi kadınsı şeyleri sevmez etek elbise topuklu fazla makyaj yasak kanka gibi dolaşıyoz öle spor ayakkabı kot tarzı bende alıştım artık öyle kal daha rahat :)

Herşeyi anladımda sadıç nedir ya? :KK70: Bende erkek arkadasıma aşkım,balım,böceğim falan demem bunlar değilki kız gibi olmak. Bence giyim tarzı ve konuşma kadınsı olur, illa güzel sözler söylemek zorunda değilsin. Benim herkese karşı kullandığım tatlım kelimesi var, erkek arkadasımada hitabım ya tatlım yada ismi yönündedir. Bazı arkadaşlar korkak gibi davran, garson çağırırken bırak nişanlın çağırsın vs yazmışlar. Bu kız gibi olmak değil pısırık olmak bana göre. Yada dırdır yap, trip at diyenler olmus, onlara kulak asma. Hitabetini geliştir, kibar konuş ve az biraz giyimine özen göster.

Bir kere erkek kardeşime hacı dedim. Eşimin bir bakışı vardı :KK70:

Mesela ben yanında yanlışlıkla gaz kaçırsam bile gözlerimi kocaman yapıp parmaklarımı birbirine dolayıp "pırt baptım ben" diyorum hoşuna gidiyor. :KK53: Hatta arkadan pırt ne renk diyor pembe minik minik kalpli diyorum deliriyor :KK71:

Şirinlik yapmayı deneyin.

bana da söyluyolar aynısını... takma kafaya. hatta bazen argo kelıme kullunıyolar sonrada yaa nolacak oda bizden sayılır falan diyolar... benım çalıstığım yerden dolayı ıyı oluyor. erkek sayısı cokkk fazla... eee etraf da abazan dolu...ben memnun sayılırım. .. tabi bunda benım de payım var ben biraz da bilerek öyle davranıyorum.

Bir kere erkek kardeşime hacı dedim. Eşimin bir bakışı vardı :KK70:

Mesela ben yanında yanlışlıkla gaz kaçırsam bile gözlerimi kocaman yapıp parmaklarımı birbirine dolayıp "pırt baptım ben" diyorum hoşuna gidiyor. :KK53: Hatta arkadan pırt ne renk diyor pembe minik minik kalpli diyorum deliriyor :KK71:

Şirinlik yapmayı deneyin.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: hahahahah ben de hacı lafını çok kullanıyorum:KK45::KK45::KK45:

Trip naz niyaz ayyy hesabı ödeler filansa kasıt, böyle olma zaten
Bende sevmem bunları hesabı bir o ödüyosa iki ben öderim
Ay ben kızım ona gücüm yetmez buna yardım et filan demem, kendi işimi kendim görmeyi severim

Ama kabalık filansa kasıt kaba olmaz tabi , kibar olayım diye de fazla kelimeleri kıvırtıp yuvarlama
Ortası makbuldür : )

erkek arkadaşım da bana trip atmıyorum, onun dışarı çıkmasına karışmıyorum, anlayışlı davranıyorum diye erkek gibisin sen, kız gibi değilsin demişti :KK53::KK53: sonra ben dırdır yapmaya, trip atmaya başladım bu sefer de sen çok değiştin dedi :KK70:
erkeklere yaranılmaz yani boşver sen onu, sen halinden memnunsan aynen de böyle devam et, beğenmiş almış, yüzüğü de takmış parmağına, beğenmeyen küçük oğluna almaz olur biter :KK53:

Kaba saba argolu mu konuşuyorsun acaba ? Bir de herşeye sen mi atlıyorsun ? Masada erkek varken garsona seslenmek buna iyi bir örnektir aslında.Garsonla erkek muhattap olur,görgü kuralı böyledir zaten.Aynı şekilde vale,otopark görevlisi,biletçi vs...

Bende genelde ay ben yapamam,edemem,korkarım şeklinde çok prenses takılanlardanım ama çocukluğumdan beri böyleyim,aileme de böyleyim.asla küfürlü kaba konuşmam,dış görünüşe önem veririm ve en en en önemlisi görgüye çok dikkat ederim.ve erkek arkadaslarımın hepsi kadınsı olduğumu söylemiştir.Ama asla vamp bir tipim yok olduğumdan nerdeyse 9-10 yaş genç gösteriyorum(çocuksu bir yüzüm var yani)..

bu iş davranışla da değil,içeride nasıl hissettiğinle alakalı..çocukken ebeveynlerinden birine daha yakın olmak için böyle davranmaya başlar kuz cocukları.mesela ailende erkek kardesin daha kıymetliyse yada erkek yoksa ama olmasını istediklerini biliyosan ya da kadınlara değer verilmiyor sürekli seksist cümleler kuruluyorsa " kadın dediğin böyle yapmaz,kadın dediğin şöyle olacak.." Altında bir sürü sebep olabilir mi ve ne olduğunu bulursan sorunu çözersin diye düşünüyorum.

Kız gibi olmak, bebekçe konuşmak değil kesinlikle yapmayın hayatımda en itici buldğum ve irite olduğum şey. Onun dışında Bazen görürüm böyle erkek gibi höt höt konuşan kızlar olur erkekde sırıtmasada kız yapınca sırıtır erkek değilsin sonuçta ,hacı ..Aloooo. öyle şeyler hoş değil. Genelde ergen kızlarda olur böyle erkek gibi dayı dayı yürümek erkek gibi argo konuşmak.
Kız gibi olmak daha naif ,daha nazik olmak..Ses tonunda o yumuşaklığı vermek..

gök gürültüsünden, örümcek ve böceklerden, gece evde tek başına kalmaktan kork.
ağır kaldırama, çabuk yorul.
naz yap, tripli ol, sulugöz ol.
çok küs, zor barış.

:D

ama sonra adam kaçarsa benden değil.

Konusurken el haraketli falan yapiyorsun her halde onu kast ediyor mesela saka yapinca elinle omuzuna vurarak guluyosan o iste erkegi sinirlendirir)
Bu degilse arkadaslarina sor

Back
X