Erkek gibi davranıyor.

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Merhaba bayanlar. Bu seferki derdim ne yoğurt ne de ben.
Dayımın kızı..
Dayımın kızı daha 13 yaşında ve erkek gibi davranıyor. Yurtdışında yaşıyorlar, inanılmaz güzel de bir kız , futbola falan gidiyor orada.
İzine geldiler 1 aylığına. Kendinden büyük Ablası, abisi, kendisi, bir de 2 yaşında kız kardeşi var. Ablası benimle yaşıt ve çok kadınsıdır, süs, püs hepsi vardır. Abisi desek zaten almanyada modellik yapıyor.
Küçükken çok aktifti. Yaramazdı ama hani öyle kötüsünden değil. Biraz fazla hareketliydi. Hafif de kıskançtı. Ama inanılmaz güzel bir kalbi vardır, çok vicdanlı, duyarlı...
Sorun şu ki ,

Beline kadar saçları vardı, zorla kısacık kestirmiş erkek gibi görünmek için,
Erkek atletleri iç çamaşırları giyiyormuş,
Zaten küçüklükten bir tabanca tutkusu vardı ama iyice abartmış bütün parasını konfetiye, oyuncak tabancaya bilmem neye veriyormuş,
Abisinin gömleklerini, pantolonlarını giyiyormuş,
Erkek parfümleri, bakım ürünleri..
Futbol'a gidiyor. Gece geç saatlere kadar gelmiyormuş.
Üstüne üstelik ailesi kızınca "Eğer bana dokunursanız, polise gider beni dövüyorlar derim" diye tehtit ediyormuş.

Dayımla konuştum, psikolojik destek almasını söyledim. Gitmem diye tutturmuş.
Bide tabiri caizse Babayiğittir. 1.70 boy falan. İnanılmaz güzel ama nedir bu erkek özentisi çözemedik. Çok üzülüyorum, kaç gündür aklımda bide size danışayım dedim.
Hafta sonu uğramayı düşünüyoruz memlekete. Karşıma alıp bir konuşayım, kadın olmanın güzelliklerini anlatayım diyorum ama dinlemezse diye de korkuyorum. Aşk acısı falan değil ki ne konuşacağımı da bilmiyorum.
Siz ne dersiniz ?:26: Belki biraz aklına girersem, en azından psikolojik destek alır. Ne konuşmam doğru olur ??

Kısa zaman önce açmıştım ama son durumu yazayım dedim.
Ablası dedi gittiğimiz gün.. Kız arkadaşı varmış, yani sevgilisi kızmış.
Ne diyim bilemedim. Kendi tercihi elbet ama daha çok küçük..
Diğer bilgileri 4. sayfada bulabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bence konuşmak doğru olmaz canım. Siz ne kadar yalnış olduğunu anlatırsanız, o o kadar üzerine gider bu konunun. Böyle bir hastalık olduğunu duymuştum. İnsanlar kendilerini karşı cinsmiş gibi hissedebiliyor. Ve belli bir yaştan sonra cinsiyet değiştirebiliyor. Anlattığına göre onu abisi etkilememiş. Bence bu psikolojik bir sorundan çok hastalıkta olabilir. Bir uzmandan yardım almanızda ve bu konuda üzerine gitmemenizde fayda var..

Konuşunca biraz düzeliyor diyorlar ama konuşacak birisi yok diyorlar.. bilmiyorum. Gitmem ben psikoloğa falan diyormuş.

anlattıklarına bakılırsa erkek gibi hissediyor ve cinsel tercihi de kadınlardan yana olacaktır... zor bir durum. bunun psikologla da çok çözülecegini sanmıyorum ben... hormon karakter ruh hepsi erkekliği işaret ediyorsa bu kaçınılmaz oluyor artık bir süre sonra, gözlemlediğim kadarıyla... boya takılacak bir durum da yok, yurt dışında daha kaliteli beslenme ve spor daha sağlıklı ve iri yapıyor bedeni.

Aslında konuşmaları, davranışları falan çok kadına yönelik, kadınsı şeylerden anlar, oturup o tür konuları çok rahat konuşabiliyoruz ama neden dış görünüşünde bu kadar erkek gibi görünmek istediğini anlayamıyorum.

13 yaşında 1,70 boymu
Maşallah zaten baya babayiğitmiş. :)

Annesi babası da uzun zaten. Bi tek bende sorun var.

inşallah herşey iyi gider. bende o yaşlarda erkek gibiydim hatta kendimi erkek olarak hissederdim ama üniversite çalışma hayatı derken kadınlığı görüyorsun ona göre makyaj yapıp kıyafet alıyorsun. yaşına kadar makyaj yapmayan biriydim ben...en önemliside aşık olmak karşı cinse seni daha da kadınlaştırıyor duygularını anlıyorsun o zmaan.

Son düzenleme:
Acaba dikkat çekmek için mi yapıyor diye de düşünmüyor değilim. Bu kadar değildi. Bu sene abartmış olayı. Daha ne kadar vahim bilmiyorum, aldığım haberler bunlar.
Ergenliğin verdiği bir sarsıntı dönemi mi onu da bilemiyorum. Konuşsam ayrı, konuşmasan ayrı.
Gerçekten kaç gecedir kafamı kurcalıyor. Rüyalarıma falan girmeye başladı.. :26:

ergenlik döneminden kaynaklanabilir.
şöyle cici bici kokoş şeyler ben de çekmezdi, kot tişört insanıydım ben. hala da etek, elbise anca mecbursam giyerim.
tavırlar erkeksi değilse, sadece gözlemleyin.
tavırlar erkeksiyse, tercihi farklı doğrultuda olacaksa da zaten olacaktır. ne yaparsanız yapın değişmez. onu öyle kabul edin, sevin.

canım bence direk bu konuyla ilgili konuşma ters karşılayabilir.
ama duygularını anlamak için erkek arkadaşın var mı hoşlandığın biri var falan diye sor bakalım ne dicek? nasıl karşılık vericek?
umarım gelip geçici bişeydir..

Yani direk zaten balıklama atlamayı düşünmüyorum. Aynen hoşlandığın biri var mı şeklinde.. Hatta ben dergisiz dolaşmam. Dergiden bir kaç şey gösterip nasıl bunlar falan diyip hafif yoklayacağım ama bilmiyorum.
Yahu kız oje falan sürüyordu, saçlarını maşa yaptırıyordu. Geçen seneden bu yana ne değişti onu da anlayamadım. Davranışlarını gözlemleyeceğim bakalım bir kaç gün.

Son düzenleme:
çok zor bir drum özelliklede cinsel tercihini kadindan yana yaparsa, aslinda ona biraz evlilikten veya sevgilisinden bahsetsen, ögrensenki kizlardanmi ho$laniyor diye, eger durum öyleyse asla degi$ecegini sanmiyorum

çok zor bir drum özelliklede cinsel tercihini kadindan yana yaparsa, aslinda ona biraz evlilikten veya sevgilisinden bahsetsen, ögrensenki kizlardanmi ho$laniyor diye, eger durum öyleyse asla degi$ecegini sanmiyorum

Umarım o kadar değildir de sadece özentidir.
Bu konu hala Türklerde bir tabu.
Ben saygı duyarım, elimden geleni yaparım elbet ama,
Dayım kesin kalpten gider. (Şaka bir yana tabi)

Son düzenleme:

Umarım o kadar değildir de sadece özentidir.
Bu konu hala Türklerde bir tabu.
Ben saygı duyarım elbet ama,
Dayım kesin kalpten gider.

sadece Türklerde tabu degil yabancilara sorsan hiçbiri çocuklarinin böyle olmasini istemez hatta ba$larda baski bile yaparlar ama sonradan kabullenirler, Türkler zor kabullenir o fark var :)
in$allah korktugunuz gibi degildir, peki ailesi $üphelenmiyormu?

İnanılmaz rahatsızlar eminim ama hiç bir şey yapamıyorlar. Psikoloğa gidelim yok, Konuşalım yok, Kızsalar ayrı tepki görüyorlar...
Dayım da düşünmüş ki ben konuşayım, fikirlerime önem verir. Yaşım daha yakın belki anlar diye..

hmmm Allah yardimcin olsun o zaman en iyisi sen agzini ara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…