• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek infertilite nedeniyle tüp bebek yaptiranlar

Hangi Sperm sorunu nedeniyle tüp bebek yapildi

• Sperm sayisi

OY: 5 50,0%
  • Sperm hareketi

OY: 8 80,0%
  • Sperm morfolojisi

OY: 4 40,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Hade gecmiş olsun taze transfer mi olacak
Benim 2. Gun donduruldu iki tane 1. Kalite
İnşallah hepimiz pozitif goruruz
Agrın var mı
Benim alt karın bolgem agrıyor yürürken uzanırken normal mi ki
Agrim dün vardi adet agrısı gıbı hafıf ama bugun iyiyim.. Evet taze trasfer olacak ..bizim doktor hic donduralim demedi ..bilmiyorumki hangisi iyisi .,kafasi karisiyor insanin yaaa :(

Ben bu ay doğal yolla hamile kaldım çok şükür :)
Yaa ne güzel hayırlı olsun:) Yaptığınız özel bir kür tedavi oldu mu.?Bizim de geçen ay ilk denememiz olumsuz sonuçlandı.Dün spermiyogram yaptırdık sayı 12milyon hareketlilik %35 morfoloji %17 olmuş.6 ay önce sayı 2 milyon hareketliliği hatırlamıyorum mırfoloji de %4 tü.Ümitlendim ben de biraz doğal olur belki diye...

Yaa ne güzel hayırlı olsun:) Yaptığınız özel bir kür tedavi oldu mu.?Bizim de geçen ay ilk denememiz olumsuz sonuçlandı.Dün spermiyogram yaptırdık sayı 12milyon hareketlilik %35 morfoloji %17 olmuş.6 ay önce sayı 2 milyon hareketliliği hatırlamıyorum mırfoloji de %4 tü.Ümitlendim ben de biraz doğal olur belki diye...
Bizim de tüp bebek olmayınca eşim Kaan aydOSa gitti. Dna haşır yüzde 43 çıktı çok yüksekti ayrıca spermerde erken yaşlanma vardı. Eşime sabah akşam emodex ve gün aşırı klomen verdi. Bender eşime bu karışımı uyguladım...
1 lt keçi boynuzu pekmezi
1 lt dut pekmezi
Küçük bi şişe anzer balı bunların hepsi hakiki
50 gr. Zencefil zerdecal gingseng arı sütü
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Eşim 10 kasım da başladı hem ilaçlara hem bu küre sabah akşam ılık sütle içiyordu hatta dün eşim bitti bu yenisini yapalım dedi ben işe yaradığını düşünüyorum dedi. Bu otları robota çektim elekten geçirdim ve bu üç sıvının üzerine koydum. Kullanırken de küçük tahta kaşıkla kullandı eşim hiç demir kaşık kullanmadı bu karışım ve iki kutu emodex bitti hamile kaldığımı öğrendim. Hem de daha bir hafta önce bi doktor eşinin bu değerleriyle tüp bebek olmaz ben yapamam demesine ragmen

İnşallah olur benim günüm 16 gün geçmişti düşün artık aklımın ucundan bile geçiriyordum martta tüp bebek yapacaktım çevremdekiler acele etme olur dediklerinde kızıyorum 2 yıldır olmamış şimdi mi olacak diye. Eşim doğal yolla olacak dedikçe ben sinirleniyordum. Benim aklımın ucundan bile geçmiyordu çok şükür oldu sizin neden olmasin

İnşallah olur benim günüm 16 gün geçmişti düşün artık aklımın ucundan bile geçiriyordum martta tüp bebek yapacaktım çevremdekiler acele etme olur dediklerinde kızıyorum 2 yıldır olmamış şimdi mi olacak diye. Eşim doğal yolla olacak dedikçe ben sinirleniyordum. Benim aklımın ucundan bile geçmiyordu çok şükür oldu sizin neden olmasin
Sana bu karışımı kaan bey mi önerdi cnm merak ettim bizde yarın kaan beye gidicez ilk defa sayımız az ileri hız sıfır morfoloji 1 dna hasarı baktirmadik iki olumsuz tüp denemesi var inşallah kaan bey derman olur bende bir sıkıntı yoktu ama bu tüp denemelerinden sonra 40 güne çıktı adet arasi süre endişeleniyorum bende de mi sıkıntı var artık diye bende kaan beyin karışımı ile bir kür kullanmak istiyorum inşallah faydası olur

Sana bu karışımı kaan bey mi önerdi cnm merak ettim bizde yarın kaan beye gidicez ilk defa sayımız az ileri hız sıfır morfoloji 1 dna hasarı baktirmadik iki olumsuz tüp denemesi var inşallah kaan bey derman olur bende bir sıkıntı yoktu ama bu tüp denemelerinden sonra 40 güne çıktı adet arasi süre endişeleniyorum bende de mi sıkıntı var artık diye bende kaan beyin karışımı ile bir kür kullanmak istiyorum inşallah faydası olur
Kaan hoca kürleri öneriyor ama bu kürü ben araştırıp hazırladım artık nedir olmasını sağlayan bende bilmiyorum. Kaan hoca emodex ve klomen vermisti

Back
X